Autót vennék. Sokadik autóvásárlásom lenne, se eddig mindegyik hibás választás volt, egy kivételével. Az megtetszett és megvettem. Mi a jó stratégia?
Mivel nyilvánvalóan nem jó stratégia az, hogy keresek egy autót, ami megtetszik, megpróbálom összeszedi a szempontjaimat. A kérésem, hogy mi maradt ki:
Méret: Kb VW Golf vagy hasonló, esetleg kicsit kisebb
Benzines vagy hibrid, mert sok rövid útra használom
Az Ár? (Ez a kérdés, mennyit kel gyűjteni? A pillanatnyi autóm állapota alapján várhatóan 3-3,5 M az összegyűjthető összeg)
Márka: Nem érdekel
Vannak típusok amik tetszenek, szívesen kipróbálnám stb. Ha az egyikre szemet vetek akkor annak pontosabban utánanézek, elolvasom hogy mit gondolnak róla a tulajok és hogy mennyire drágán tartható üzemben. Nem ringatom magam kislányos tündérmesékbe hogy a köztudottan drágán fenntarthatóból majd veszek egy jó állapotút és nálam nem lesz semmi baja. Ha döntöttem egy típus+motor mellett akkor keresek egyet ami nincs lelakva.
Egyetlen egyszer adtam be a derekam és hagytam hogy a feleségemnek egy olyan autója legyen amit a kinézet miatt választ, a rohadt A3 többet állt javítás alatt mint működött. Ezen kívül 6 autót vettem és egyiket sem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!