Melyik a legjobb választás?
Ezeket az autókat nézegettem
1.celica 1.8vvti 7.gen
2.Hyundai coupe 2.0 gls (2005-2007)
3.MR2
4.celica 2.0 gt 6.gen
5.Honda Prelude
6.Mitsubishi eclipse 2.0/2.4
Amelyiket képes vagy tankolni, és bírod etetni benzinnel. Ezek közül mindeggyik szépen fogyaszt is.
Minden másra és sportautónak meg ott van a Mazda MX5 bármelyik genereácója, akár utólag felszerelt keménytetővel is.
15-szörre is kirakod és gondolom ezt se fogják törölni...
Ezek közül celica 1.8.
Mivel az életben nem fogod megvenni egyiket sem, csak ki fogod írni újra a kérdést holnap is, 6-20 hasonló autóval, ezért mindegy mit mondunk most is...
Ezek közül a Prelude, csak mértannak érdekesebb a megjelenése ezek közül számomra
#2 miért kellene törölni? És ha 15X rakta ki mi van? Nem ugyanúgy tette fel a kérdést, meg lehet más tette fel, csak néhány birka azt gondolja magáról, hogy majd ő megmondja ki mit tehet fel, meg hányszor. Azért van ez a retek oldal, hogy kérdezzenek rajta. Akár 100-at egy nap, akkár 100X ugyanazt más megfogalmazásban. A te válaszodat hamarabb kellene törölni, mert nem a kérdésre válaszol, ez pedig tényleg megszegi az oldal szabályzatát. Ha ennyi zavar, hogy hasonló kérdéseket látsz az oldalon, akkor kezeltesd magad.
Kérdező: egy korábbi kérdésnél írtam, hogy Mitsubishi Eclipse. Egyébként ott is leoltottam egy barmot, aki benyögte, hogy a sokadik ilyen kérdés. Ha te ugyanaz vagy, ha nem, kiegészítem azt a választ, mert eszembe jutott közben a Honda Civic 1,6 vti is.
Bár ez nem az a klasszikus sportautó kinézet, de videóban láttam, hogy eléggé tud menni ezzel a motorral, és jó hangja van. Ennél van olcsóbban is, bár ritka darab.
Amúgy a Hyundai Coupe sem rossz választás.
Én átfogalmazva tettem fel egy kérdést 2-szer és egyből törölték a másodikat.
#5 válaszoltam is a kérdésre, ha nem vetted volna észre.
Kérdező miért nem te választasz magadnak az alapján amiket leírtunk az elsőnél, miért kell szűkítgetni? Ja, hogy unatkozol. Értem.
Toyota Celica 1.8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!