Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért mindig a megcsaló fél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a megcsaló fél a hibás? Miközben lehet, hogy nem volt más választása.

Figyelt kérdés
Házasságban élek évek óta, de a férjem szexualisan kevés. Sokszor mondtam már neki, de neki ez a heti 1-2 elég....mert fáradt stb. és ezek az alkalmak elég rövidek is...Régebben nem ilyen volt..bár sose volt az a nagy étvágyú, de többször voltunk eggyütt.Elválni a rengeteg közös dolog miatt( ingatlanok, vallalkozas, gyerekek) nem tudok. De en nem akarok így élni, heti 1-2x 10 perc szex...Meg kellene elegednem ezzel 34 evesen? Ha belegondolok, hogy ez var ram meg x evig..... Ja, és nem híztam el vagy bármi ilyesmi...

2023. febr. 25. 23:52
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
41%
40 érdekes van jópár ember akinek sikerült.
2023. febr. 26. 21:49
 42/67 anonim ***** válasza:
26%

40. Nem tudsz olvasni? Le lett írva. Ha nem tud egyedül megélni, akkor meg ne hisztizzen, viselje el a helyzetet amibe sodorta magát.

És ha pl meghalna a fêrje? Akkor megy a híd alá a gyerekkel? Ha egyedül nem tud megélni minek vállalt gyereket? Azt a gyereket akkor is fel kellene nevelni ha a férjével történik valami és onnan nem számíthat tovább bevételre. Nem csak gyáva szar, de még gyereket is felelőtlenül vállalt ezek szerint.

2023. febr. 26. 22:07
 43/67 anonim ***** válasza:
62%

Mit nem lehet azon az egészen érteni, hogy nem csak a kérdezőt kéne savazni? Szerinted neki jó hogy már ilysnen kell gondolkodia mert a férfi akit szeret, akivel az életét éli ennyire semmibe veszi?

Egy válás nem olyan könnyű. Szereti a férjét, csak az szarik rá. Nem hiszem hogy belekéne rúgni.

2023. febr. 26. 22:17
 44/67 Csak_egy_pasas ***** válasza:
57%

40 vagyok te hülye vagy 42 es…

Én nagyon is tudón miről beszélek. Az én anyám és apám elváltak. Anyám talált egy pasast, akivel összeköltöztek de sose éltek jól. Had ne részletezzem, hogy élnek, de elhagyni nem tudja ő sem! Ez nem opció! Anyám anyagilag ki van szolgáltatva tűri is a sok megaláztatást. Apám sajnos meghalt és én sem segíthetek Szóval nekem na dumálj arról, hogy mindenki tovább léphet, ha akar. Mert ez nem igaz! Ha megtehette volna már rég kidobta volna ezt a fazont! Nem teheti

2023. febr. 26. 22:27
 45/67 A kérdező kommentje:
42es te honnan veszel ilyen ostobasagokat mar neharagudj? Mi az hogy nem tudnek megelni????? Ha tudnad mi a szakmam nem irnal ilyet, de nyilvan nem fogom leírni. Megelőlegezem, hogy a te fizetesed duplajat megkeresem. De rohadtul nem errol van szó.
2023. febr. 26. 22:29
 46/67 anonim ***** válasza:
32%
Kérdező ne foglalkozz az ilyenekkel. Csak okoskodnak aki átélte a helyzeted megérti milyen neked.
2023. febr. 26. 22:31
 47/67 A kérdező kommentje:

De erted, hogy lehet ilyen hulye valaki, hogy fantazial, tulgondolja a dolgokat es akkor az mar szerinte úgy van.

Már miért kellene alberletbe mennem, mikor van egy oriasi csaladi hazunk?

A fele penzbol lakast tudnek venni, ha mast nem. A keresetembol, meg a gyerektartasbol bovenmegelnek. Nem ez volt a kerdes, csak q hulyek miatt ki kell erre ternem!

En ennek a lelki oldalat fogtam meg! Igen a vagyont is leirtam,mivel ez nem2 perc alatt lett osszehozva es rohadt sokat tanultam es dolgoztam ezert, hogy most mindenem meglegyen!

2023. febr. 26. 22:34
 48/67 anonim ***** válasza:
76%

43. A " szarik rá" erős túlzás. Ilyesmiről nem volt szó a kérdésben.

Normális ember nem ennyire felszínes kapcsolatban házasodik.

Ha a törődés csak a szexre èpül nála, zárja le ezt, és keressen mást, váltogassa a szexpartnereket stb.

Az ilyen kapcsolat halálra van ítélve eleve, ahol az illető elvárja, hogy a szex mindig ugyanannyi lesz mint az elején. Az emberi test nem így működik.

A férjnek Egyszerűen kevesebb igénye van szexre. Az ember nem tudja megerőszakolni a testét, hogy többet akarjon szexelni.

Aki ezt nem érti meg, annak felesleges házasodni, és hosszabb kapcsolatba bonyolódni, mert idővel minden kapcsolatban kevesebb lesz a szex.

2023. febr. 26. 22:38
 49/67 anonim ***** válasza:
64%
Bocsi de aki felnőtt férfi létére 10 percre képes az asszonnyal lenni az szégyen. Tudod mit jelent? Hogy szarik rá, szarik arra, hogy elmenjen a nö is neki csak az fontos hogy ő magát lerendezze. De látom neked ezek a dolgok magasak mert olyan kérdéshez írsz amiben semmi tapasztalatod.
2023. febr. 26. 22:44
 50/67 anonim ***** válasza:
79%

48. Ha meg tudsz élni egyedül akkor mi tart vissza a válástól? A gyereket ne írd mert szar kifogás. Neki sem jó példa hogy látja maga körül a feszültséget, hogy az anyja nem boldog.

Nem én feltételeztem hogy nem tudsz megélni a férjed nélkül, arra reagáltam aki ezt vetette fel kifogásként.

Azt írtad ott a vagyon és azért nem válsz, így amúgy jogos volt a felvetés, hogy a férjed pénze miatt maradsz egy számodra boldogtalan házasságban. De persze egyből hisztizni kell ezen, ahelyett, hogy reális képet adtál volna a helyzetről😂 Most bezzeg rögtön meg tudtad írni hogy micsoda gazdag vagy nélküle is😂😂😂hát oké. Akkor semmi okod nincs olyannal maradni aki nem dug eleget veled. De te inkább a gerinctelen megcsaláson gondolkodsz. Tök logikus persze.

Nem utólag kell csepegtetni az infókat és akkor nincsenek félreértések. Ne feledd, a kérdést TE tetted fel. A válaszadók is csak abból gazdálkodnak amijük van.

Prosti meg bizony az is aki az anyagiakat választja a válás és egy jobb élet helyett.

2023. febr. 26. 22:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!