Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a megcsaló fél a hibás? Miközben lehet, hogy nem volt más választása.
Olyan könnyen ítéletek el amúgy a kérdezőt... A sok megbántptt nő/férfi okoskodik ahelyett hogy belátná nem CSAK annak a hibája aki félremegy.
Kedves kérdező megértelek. Én is ilyen helyzetben voltam. Szerintem nyugodtan keress egy szeretőt. A férjed lese szarja a te igényeig ő legyen meg és kész, egy éve próbálsz vele erről beszélni de lese szarja. Azért ez se normális dolog. A válást is megértem mert csak a szex hiánya miatt én se válnék el. Nem olyan egyszerű és könnyű egy válás mint ahogy itt okoskodnak róla. Kitartást!
Igen az.
Ha nem vagy boldog a házasságodban, x dolog miatt, jelen esetben azért mert neked kevés a szex, keress mást, de akkor ne legyél együtt a pároddal, ne alázd meg őt azzal, hogy félrekefélsz. Váljatok el, és mindenki azt csinál amit akar, azzal akivel akar.
Gyerek, vagyon blablabla, csak kifogás. Ilyenkor nem viszket odalent ha ezekről van szó? Szánalmas.
Valamikor megesküdtél a férjeddel együtt. Azt írod már akkor se volt túl nagy étvágyú. Minek mentél akkor hozzá? Vagy Mire számítottál? Természetes, hogy a szex mennyisége csökkenhet az évek alatt. Te se gondolhattad komolyan, hogy pl 10 év múlva , munka , háztartás, korán kelés, gyerekek stb mellett is ugyanannyi lesz mint amikor járogattatok stb. Ha ezt hitted vagy naív vagy, vagy nagyon buta, és a saját hülyeségedért a férjedet büntetnéd...már ha még meg nem tetted.
Ha nem jó, nincs megoldás, akkor ne keress kifogásokat hanem válj el. A férjed legalább találhat magának olyan nőt aki őszintén szereti és értékeli.
36 te vagy az, aki nem érted! Csak gondolkodj egy kicsit. Válás? Manapság? mégis hogyan tudná az ember elölről kezdeni az életét? ezt te sem gondoltad át szerintem. Mondani könnyű a válást…
Biztos vagyok abban, hogy a kérdező ismeri a férjét annyira, hogy tudja ő nem menne bele a nyitott házasságba.
37. Ha a másik pénze kell, és nem akar válni akkor viselje el azt az állapotot ami van. Ez Tipikusan olyan kapcsolat amiben előre látható volt, hogy olyan szintre csökken a szex ami a kérdezőnek kevès lesz, mivel maga írta, hogy korábban se volt nagy igényű a férje. Akkor meg minek ment hozzá? Minek mondott igent?Minek fogadott hűséget? Az adott szó az embereknek már semmi sem ér. Szánalmas. Ráadásul az egészet magának köszönheti. Ha egy pasinak már eleve nincs olyan nagy igénye a szexre, esélyesen x év múlva még kevesebb lesz. Nem atomfizika rájönni hogy ebből gondok lesznek.
És miért ne kezdhetné újra az életét? Remélhetőleg nem egy kitartott élősködő, dolgozik, majd eltartja magát. A gyereket meg közösen finanszírozzák. Ja, hogy kell a pasi pénze? Na, Az ilyet hívják prostinak.🤮
37 vagyok. 38 -asnak mondom. Oké lássuk a valóságot! Hol tudsz manapság megfizethető albérletet kivenni mondjuk pesten? sehol! Éljél meg te hirtelen fele annyi pénzből, mint eddig éltél!
Én ezt férfiként mondom neked, hogy még én is látom, hogy elválni manapság lehetetlen mert nem tudod újrakezdeni az életedet a semmiből felépíteni újra mindent…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!