Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért mindig a megcsaló fél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a megcsaló fél a hibás? Miközben lehet, hogy nem volt más választása.

Figyelt kérdés
Házasságban élek évek óta, de a férjem szexualisan kevés. Sokszor mondtam már neki, de neki ez a heti 1-2 elég....mert fáradt stb. és ezek az alkalmak elég rövidek is...Régebben nem ilyen volt..bár sose volt az a nagy étvágyú, de többször voltunk eggyütt.Elválni a rengeteg közös dolog miatt( ingatlanok, vallalkozas, gyerekek) nem tudok. De en nem akarok így élni, heti 1-2x 10 perc szex...Meg kellene elegednem ezzel 34 evesen? Ha belegondolok, hogy ez var ram meg x evig..... Ja, és nem híztam el vagy bármi ilyesmi...

2023. febr. 25. 23:52
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
38%
45. De, mindenki tovább léphet ha akar. De ehhez mondjuk az is hozzátartozik, hogy ne egy kitartott élősködő legyen, ne függjön anyagilag senkitől. Aki ilyen helyzetbe sodorja magát, az a saját hibája. Nem érdemes a sajnálatra. Magának köszönheti.
2023. febr. 26. 23:01
 52/67 anonim ***** válasza:
44%
Akkor a férj is magának köszönheti hogy félre megy a kérdező. Ennyi hiszen ő is ilyen helyzetbe sodorta magát.
2023. febr. 26. 23:04
 53/67 anonim ***** válasza:
73%

53. Nem ő az akinek nem felel meg a helyzet.

De mindegy is. A másik háta mögött csalni undorító patkány dolog, és gyávaság. Ennyi. Erre nincs ok, csak kifogás. Egyenes úton is lehetne kezelni a dolgot.

2023. febr. 26. 23:31
 54/67 anonim ***** válasza:
85%

"Közlöm veled, hogy nekem jóval több a keresetem, mint a férjemnek, illetve az egész vagyonhoz pontosan ugyanannyi a közöm, mint neki."

Akk mi a probléma?

A lelki része...oké. Egy ribi leszel és ennyi. De ha nem érdekel más véleménye akkor minek vagy itt?

2023. febr. 27. 00:10
 55/67 anonim ***** válasza:
68%
55. Ennyi.
2023. febr. 27. 00:34
 56/67 anonim ***** válasza:
60%
Lehet neki is rég van szeretője, azért nem dug meg rendesen.
2023. febr. 27. 06:41
 57/67 anonim ***** válasza:
57%

Nagyjából ugyanaz az a helyzetem, mint neked.

Nekem a férjem nagy étvágyú volt, de megváltozott.

Most 2 hetente 5 perc max 10... a vibrátor 2 évig nagyjából jó megoldás volt, de nyilván nem elég. Anyagiak elosztása is ugyanez.

Én többször leültem vele beszélgetni, hogy nem jó ez így, legyen nyitott stb. Mindent megpróbáltam.

Végül találtam egy szeretőt, nem bántam meg. Ha gondolod írj. N

2023. febr. 27. 07:14
 58/67 anonim ***** válasza:
62%
Azért nőként találni nem nagy kunszt, kb. 2-3 perc. Próbáld meg mindezt férfiként. Oké, válj el, aztán? Elvált férfi vagy, anyagilag egy nulla, gyerektartással, középkorúan. Még arra sincs sok esélyed, hogy egy nővel 1 mondatot válts. Párkapcsolatra meg szinte nulla! Szerinted mennyi férj van úgy, hogy nulla szex, szeretőre nincs esélye, anyagilag(hitel, vállalkozás) meg össze vannak fonódva a feleségével. Marha nagy opció lenne a válás, kb. annyi értelme lenne, hogy teljesen tönkremenjen. Marad a szexmentes élet és amiatta feszültség. Szeretőt találni sem annyi, hogy jajjj nincs szex otthon, holnaptól már egy szenvedélyes nővel fogok szexelni rendszeresen. Hehhhh, sokaknak gőzük sincs a valóságról!
2023. febr. 28. 09:48
 59/67 anonim ***** válasza:
75%
Nőként nem nagy kunszt szexre találni valakit, ha nincsenek igényeid. De egy tiszta, igényes, megfelelő szexuális kultúrával és szenvedéllyel rendelkező férfit akarsz, na, az kihívás. Ellenben nincs értelme önmagában a szerető tartásnak. Szarul, vágy nélkül otthon is megszexelnek.
2023. febr. 28. 10:00
 60/67 anonim ***** válasza:
45%

59. Akkor nézd férfi oldalról! Eleve csak szexre találni egy nőt, már ez is olyan necces, mint a nőknek egy igényes, intelligens, megfelelő szexuális kultúrával rendelkező férfit. Akkor kérdem én! Ha én egy csinos, érteles, intelligens nőt akarok, megfelelő szexuális intelligenciával szeretőnek, akkor arra mekkora az esély?

A másik. Ha te egy értelmes, tiszta, igényes, megfelelő szexuális kultúrával és szenvedéllyel rendelkező férfi vagy, akkor mit kezdesz azzal, hogy alapból kikukáznak a nők? Mármint maradjunk csak a szeretői státusznál. Én inkább azt látom, hogy a nőknek nem " tiszta, igényes, megfelelő szexuális kultúrával és szenvedéllyel rendelkező férfi" kell, hanem az álompasi, és itt szigorúan meg is maradnak a külsőségeknél. Amolyan 2023-as naptáron szereplő fittness modell külsejű férfiakról álmodoztok, mivel az átlag férj az már megvan otthon, a szórakozásra meg már toljuk fel a lecet az egekbe.

Tudom miről beszélek 3 évig voltam a viszony.hu-n, eléggé benne voltam ebbe a szerető keresgetésbe, és szite mindenhol azt tapasztaltam hogy vagy az ultra igénytelen, csak dugjon már meg valaki, vagy az elérhtetlen férfiak után való vágyakozásról szól a nők élete, amikor szeretőt akarnak.

Szóval ha csak " tiszta, igényes, megfelelő szexuális kultúrával és szenvedéllyel rendelkező férfit" szeretnél, az nem sok túlzással, de minden bokorban találnál. Ami nektek nehéz, az az, hogy az a férfi azon túl hogy " tiszta, igényes, megfelelő szexuális kultúrával és szenvedéllyel rendelkezik", még legyen extrém módon férfias, extrém módon szexi, extrém módon hozza a monacoi plasztikai sebész imidzset, legyen amolyan kősziklán álló világítótorony a háborgó tengeren, legyen eszméletlenül képzett, egzisztenciálisan kifogyhatatlan, legyen ő az a férfi aki a világot egyedül kifordítja a sarkából, aki már a megjelenésével is tiszteletet parancsol magának, de legyen adott helyzetben gyengéd, úriember, szuper humorral, legyen diszkrét, de minden másodpercben varázsoljon el. Nagyjából már ott tartunk, hogy egy 6 Oscar-t nyert film férfi főszereplője is kevés lenne.

Majd ezt kivetítitek a környezetetekre, aztán csodálkoztok hogy nincs megfelelő jelentkező!

Azért tisztelettel kérdezem, hogy ehhez egy átlagos nő nem érzi magát kevésnek? Tehát a realitásokat nézve, egy átlagos, de önmagát valamiért csinosnak tartó nő nem érzi reálisnak azt, hogy ő egy ilyen férfihoz kevés? Vagy az is jó, ha csak egy "X" lesz a falon? Mert ebben meg az a csapda, hogy oké ilyen pasik az alapok ha szerető kell, de hát egy ilyen férfinek 20-30-40 nő van egyszerre. Úgy most ez nem baj?

Ha meg azt nézem, hogy jártam-keltemben nem igazán látok kiemelkedően sármos, jóképű, extra szuper férfias pasikat, se nem látok full-full bombázókat, akkor nem az van hogy a vágyak és a valóság nincs fedésben? Mintha egy közalkalmazott arról ábrándozna, hogy neki csak vadi új Maybach jöhet szóba, és egy 270nm2-es panorámás loft lakás a vágya. Az alatt szóba se jöhet semmi. Vágyak, vágyak, vágyak.

A nők hangoztatják előszeretettel, hogy vagy a maximum, a megtestesült álom vagy semmi. Oké, csak akkor érdemes tisztába lenni az ok és okozat összefüggésekkel. Az is tény, hogy napról napra egyre magasabbra tolják az emberek a lecet. Amit a neten látsz, a ragyogás, a pompa az 99% nem valós. Délibábok után rohanni meg csak önámítás, az a fajta luxus nem jár az emberek ugyancsak 99%-nak.

2023. febr. 28. 11:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!