Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megismerkedésünk alatt folyamatosan szexchatelt egy lánnyal. Ti mit tennétek a helyemben?
Hogyne, tehát ha válaszolok neked akkor magyarázkodom mert a saját félreértésed helyesbítettem, de ezek szerint még mindig nem fogod fel. TE küzdesz fogalomzavarral, ilyen nincs hogy neked ez már szexchat, mivel a szónak nem az a jelentése amit te gondoltál, de véletlenül se ismerd be hogy tévedtél. Szóval neked a flört és a szexchat ugyanaz, oké. 😀 Az eredeti kérdést a 3. oldalon javítottam, amit gondolom lusta voltál már elolvasni.
Igen többen írták hogy nem változik meg stb, ahogy legalább ugyanannyian az ellenkezőjét. Ezt hívod önmagam megnyugtatásának? Ezen alapon nézzem csak az egyik oldalt mert te azt mondod? Ezt nevezed objektivitásnak? Kiemeltem a kérdést igen, és nem is bántam meg mivel azóta is fele ember ezen a véleményen van, fele pedig a másikon, az meg hogy kinek mennyi idő a megbocsátás/elszakadas ne te dontsd már el. Magamat akkor nyugtatnám ha nem venném figyelembe, csak az egyik oldalt, de ez nem így van. Minden egyes választ átgondolom és mérlegelem, nem hajlok egyik irányba sem, de gondolom számodra ez is magyarázkodás. Van egy ötletem, ne válaszolj és akkor nem fogok neked "magyarazkodni" 🙂
Kétszer se nem "mondom" egyébként,hogy a lányt végig hülyére szedte ugyanúgy, mint téged, ígérte neki, hogy elhagy téged és ő bosszúból mivel megunta borított.
Nagyon hosszú idő, nem 4 hónap (bár az is gáz) és hiába nem napról napra csinálta.
Másik lehetőség, hogy lelkiismeretfurdalása volt a lánynak és azért infózott.
Szép sztorit költöttél, gratulálok, de máskor ezt ez energiát szerintem hasznosabb dolgokba fektesd 😂
Nem tudom, hogy most sírjak vagy nevessek rajtad! 🤨
Szóval 4 év és 11 hónap után jutott eszedbe a lány, akivel 1 hónapig miután officiálisan összekerültettek írt ezt-azt? És őt kérdezted meg, hogy miről? Most már jól értem?🤔
Atyám ez még rosszabb, mint gondoltam. Amúgy nem olvastam el az összes választ.
A lényegen nem sokat változtat, ugyanúgy nem bízol benne. 😁
Amúgy miért nem lehet érthetően fogalmazni? Nem írtad a megjegyzések közé, hogy rákérdeztél (vagy honnan jöttél rá)!!!
Az én hibám, hogy nem olvastam el az összes választ holott ott kellett volna feltüntetni. De ha segít rajtad...Sorry.
Kérdező amúgy döntsd el, hogy szexchatelés zavar-e ismerkedés idején és , hogy flörtöltek vagy szexuális dolgokról beszélgettek.
Mindegy különben hogy én mit minek tartok, vagy más. Te rólad van szó.
Téged bizgat, hogy mi történt évekkel ezelőtt!
Valszeg leírod cáfolatként, hogy milyen jó volt hozzád és mégis azzal törődsz, hogy eltitkolta mi zajlott le 1 hónapig!!!
Hihetetlen vagy, Atyám, amit én összehoztam annak legalább volt értelme! Amit te csinálsz annak nincs...
Mellesleg hányszor írják még le, hogy csináld úgy ahogy jó neked? Egyáltalán ha nem akarod, hogy többet válaszoljak, mert nem hasznos akkor miért reagálsz rájuk? Rajtam akarod levezetni a szerencsétlenséged. Hajrá.
Hátha az is segít.
Ahh, eldöntöttem:
Nevetséges és szánalmas vagy egyben! Bye-bye! 😂🫰
Próbáltam kijavítani az értetlenséged hogy mást legalább ne zavarj össze.
Te magad is írod hogy nem olvastad el normálisan az egészet. Vicc vagy.
"Amúgy miért nem lehet érthetően fogalmazni?" Érdekes rajtad kívül eddig mindenki megértette, lám lám 😂
Mennyire lehetsz élettelen ha az én nyomorommal oldalakon keresztül foglalkozol? De igen én vagyok nevetséges és szánalmas 😀
Hát amit eddig írtál az valóban semmit nem ért, nem kár érted, bye-bye 🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!