Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A megismerkedésünk alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megismerkedésünk alatt folyamatosan szexchatelt egy lánnyal. Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
A párommal 4 éve vagyunk együtt, boldog párkapcsolatban.Nemrég kiderült, hogy az ismerkedésünk/randik alatt folyamatosan szexchatelt egy lánnyal. (képek, videók stb.) Még mielőtt megismertük egymást egyszer találkoztak is, pettingeltek, de a párom nem találkozott vele többször, a szexchatet viszont fenntartotta vele. Amikor pár randi után összejöttünk már nem irogattak egymásnak ilyen témájú üzeneteket és amikor már 2 hónapja jártunk lezárta vele a kapcsolatot a kérésemre. Én annyit tudtam csak hogy a lány szerelmes belé már egy éve és nem tetszett hogy irogatnak egymásnak. Mindent a lánytól tudtam meg. Ti mit tennétek? Elhagynátok vagy megpróbálnátok megbocsátani neki? 21/L

#Elhagynám. #Megbocsátanék neki.
2023. febr. 11. 23:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
75%
8-as azért árnyaltabban pl. aki társkeresőn keres társat, több randi partnerrel is randizik egyszerre, az még nem necces, az már igen, ha az illető komolyat akar az egyiktől, a másikat meg csak kihasználja szexuálisan. Mert az azt jelenti, hogy nem túl megbízható egy kapcsolatban.
2023. febr. 16. 11:14
 12/75 anonim ***** válasza:
39%

Én nem írom hogy mit tennék a helyedben, mert nyilván vannak olyan helyzetek mikor még az ember naiv,és ezt tudatosan, vagy tudatlanul, kihasználja a másik.

De többen egy-egy ilyen után jól megválogatják kivel ismerkednek utána az emberek és rájönnek, hogy ki az aki nem.

A szerelmes pasinak nem jut eszébe szexchatet fenntartani a másikkal, csak olyanoknak akik szexfüggők vagy nem monogám típusúaknak.

Amúgy először úgy értelmeztem mielőtt veled találkozott akkor volt ez 10-es vagyok, de most újra olvasva már látom hogy akkor is csinálta mikor már veled ismerkedett. Így nem oké, mert akkor ő nem egy monogám típus, vagy nem gondolta komolyan akkor, mert talomba tartott egy lányt akire virtuális kielégülésként tekintett. De neked kell tudni, hogy kell-e neked hogy megbocsátasz-e neki 4 év telt el azóta, és azt írtad boldog vagy vele, de akkor nem kérdeznél ilyeneket a gyk-n, ha ez így lenne. Mert akkor megbocsájtottál volna neki. Gondolom azért ott van az is a pakliban, hogy ezt ismételheti behülyítve más naív lányt később a hátad mögött, gondolom ezen is meditálgatsz.

2023. febr. 16. 11:31
 13/75 anonim ***** válasza:
53%
Bocs a nyílt őszinteségért: hülye vagy, ha emiatt elhagyod! Azt írtad, hogy miután összejöttetek, már nem voltak ilyen üzenetek, aztán meg is szakította vele a kapcsolatot, mikor ezt kérted tőle. Tehát mi is a bajod?? Amíg csak randizgattok, addig az még nem párkapcsolat. Ráadásul csak chatről beszélünk. 4 év után ennek már nem kéne, hogy jelentősége legyen. Ez az én személyes véleményem.
2023. febr. 16. 12:18
 14/75 anonim ***** válasza:
77%

"Amikor pár randi után összejöttünk már nem irogattak egymásnak ilyen témájú üzeneteket"

Szóval miután megismert téged, már csak barátok maradtak, a te kedvedért később meg is szakította ezt a barátságot. Ez nem, hogy ma nem szakítóok, hanem 4 éve sem lett volna az. A másik kérdés, hogy ez a lány még mindig szerelmes, gondolom csak közétek akart furakodni. És sikerült is... 😒

2023. febr. 16. 15:01
 15/75 anonim ***** válasza:
28%

Én szakitanek. Egyrészt ezt ha nem érezte gaznak, miért csak most mondta el ? Másrészt négy évig nem szólt róla, tehát hazudott.

Harmadrészt ha eleinte annyira érdekelted volna, akkor nem lett volna másik no fele szexuális igénye.

Én szakitanek.

2023. febr. 16. 15:11
 16/75 anonim ***** válasza:
24%

12:18 vagyok, és nőként írtam a válaszom.

Ennyire ne legyünk már hisztérikák! Nem csalta meg, semmi ilyesmit nem tett.

Nem, nem hazudott, mert a hazugság az, amikor letagadsz valamit. Egyszerűen nem beszélt róla. Ezt így hogy: amúgy az első randijaink alatt még szexchateltem egy másik csajjal.

Az "eleinte" az még nem kapcsolat.

Tényleg nőként mondom, hogy némelyek maguk generálnak problémát, csak hogy hisztizhessenek!

2023. febr. 16. 15:24
 17/75 anonim ***** válasza:
29%

16# pontosan én is így gondolom.

De ha a kérdezőnek ez konfliktust okoz és bizalomvesztést akkor nincs mit tenni, hagyja el a társát. Nem kell ezen rugozni.

2023. febr. 16. 16:45
 18/75 anonim ***** válasza:
89%
Ha titeket tényleg érdekel valaki és tetszik, randizgattok, akkor nektek tényleg belefér az, hogy mással szexel vagy szexchatel? Aztán megy a rinya, hogy jaj megcsalt a pasi, semmi jel nem volt rá, csak hogy x éve, amikor ismerkedtünk, félig masba lógott a farka :D
2023. febr. 16. 18:44
 19/75 anonim ***** válasza:
53%

Én se térek magamhoz, hogy mennyire alacsonyan van a léc.

2023. febr. 16. 18:53
 20/75 anonim ***** válasza:
75%

"amikor már 2 hónapja jártunk lezárta vele a kapcsolatot a kérésemre"

Akkor kellett döntened, és ha úgy érezted, hpgy valamit meg kell bocsátanod, azt akkor megbocsátottad, tehát azóta minden tiszta és boldog.

Vagy nem.

Legyél őszinte magaddal.

2023. febr. 16. 20:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!