Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megismerkedésünk alatt folyamatosan szexchatelt egy lánnyal. Ti mit tennétek a helyemben?
Én nem írom hogy mit tennék a helyedben, mert nyilván vannak olyan helyzetek mikor még az ember naiv,és ezt tudatosan, vagy tudatlanul, kihasználja a másik.
De többen egy-egy ilyen után jól megválogatják kivel ismerkednek utána az emberek és rájönnek, hogy ki az aki nem.
A szerelmes pasinak nem jut eszébe szexchatet fenntartani a másikkal, csak olyanoknak akik szexfüggők vagy nem monogám típusúaknak.
Amúgy először úgy értelmeztem mielőtt veled találkozott akkor volt ez 10-es vagyok, de most újra olvasva már látom hogy akkor is csinálta mikor már veled ismerkedett. Így nem oké, mert akkor ő nem egy monogám típus, vagy nem gondolta komolyan akkor, mert talomba tartott egy lányt akire virtuális kielégülésként tekintett. De neked kell tudni, hogy kell-e neked hogy megbocsátasz-e neki 4 év telt el azóta, és azt írtad boldog vagy vele, de akkor nem kérdeznél ilyeneket a gyk-n, ha ez így lenne. Mert akkor megbocsájtottál volna neki. Gondolom azért ott van az is a pakliban, hogy ezt ismételheti behülyítve más naív lányt később a hátad mögött, gondolom ezen is meditálgatsz.
"Amikor pár randi után összejöttünk már nem irogattak egymásnak ilyen témájú üzeneteket"
Szóval miután megismert téged, már csak barátok maradtak, a te kedvedért később meg is szakította ezt a barátságot. Ez nem, hogy ma nem szakítóok, hanem 4 éve sem lett volna az. A másik kérdés, hogy ez a lány még mindig szerelmes, gondolom csak közétek akart furakodni. És sikerült is... 😒
Én szakitanek. Egyrészt ezt ha nem érezte gaznak, miért csak most mondta el ? Másrészt négy évig nem szólt róla, tehát hazudott.
Harmadrészt ha eleinte annyira érdekelted volna, akkor nem lett volna másik no fele szexuális igénye.
Én szakitanek.
12:18 vagyok, és nőként írtam a válaszom.
Ennyire ne legyünk már hisztérikák! Nem csalta meg, semmi ilyesmit nem tett.
Nem, nem hazudott, mert a hazugság az, amikor letagadsz valamit. Egyszerűen nem beszélt róla. Ezt így hogy: amúgy az első randijaink alatt még szexchateltem egy másik csajjal.
Az "eleinte" az még nem kapcsolat.
Tényleg nőként mondom, hogy némelyek maguk generálnak problémát, csak hogy hisztizhessenek!
16# pontosan én is így gondolom.
De ha a kérdezőnek ez konfliktust okoz és bizalomvesztést akkor nincs mit tenni, hagyja el a társát. Nem kell ezen rugozni.
Én se térek magamhoz, hogy mennyire alacsonyan van a léc.
"amikor már 2 hónapja jártunk lezárta vele a kapcsolatot a kérésemre"
Akkor kellett döntened, és ha úgy érezted, hpgy valamit meg kell bocsátanod, azt akkor megbocsátottad, tehát azóta minden tiszta és boldog.
Vagy nem.
Legyél őszinte magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!