Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A megismerkedésünk alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megismerkedésünk alatt folyamatosan szexchatelt egy lánnyal. Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
A párommal 4 éve vagyunk együtt, boldog párkapcsolatban.Nemrég kiderült, hogy az ismerkedésünk/randik alatt folyamatosan szexchatelt egy lánnyal. (képek, videók stb.) Még mielőtt megismertük egymást egyszer találkoztak is, pettingeltek, de a párom nem találkozott vele többször, a szexchatet viszont fenntartotta vele. Amikor pár randi után összejöttünk már nem irogattak egymásnak ilyen témájú üzeneteket és amikor már 2 hónapja jártunk lezárta vele a kapcsolatot a kérésemre. Én annyit tudtam csak hogy a lány szerelmes belé már egy éve és nem tetszett hogy irogatnak egymásnak. Mindent a lánytól tudtam meg. Ti mit tennétek? Elhagynátok vagy megpróbálnátok megbocsátani neki? 21/L

#Elhagynám. #Megbocsátanék neki.
2023. febr. 11. 23:29
A kérdező szavazást indított:
Megbocsátanék.
Nem tudnám megbocsátani.
50 szavazat
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/75 anonim ***** válasza:
78%
Amikor komolyabbra fordult veled, lezárta. 4 éve boldogok vagytok. Piros volt a paradicsom nem sárga, magyar kislány előre néz, nem hátra.
2023. febr. 11. 23:32
 2/75 anonim ***** válasza:
79%
Milyen MOST a kapcsolatotok? A tenyereiteken hordozzátok egymást? Minden nap érzed, hogy szeret, és te is őt? Érzed a teljes biztonságot a kapcsolatban? Ettől tenném függővé, hogy mit akarok, nem azt hoznám fel, hogy mi volt 4 éve.
2023. febr. 11. 23:37
 3/75 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Eddig úgy éreztem minden tökéletes köztünk, kölcsönösen szeretjük egymást. Mindkettőnknek ez az első komoly kapcsolata. (Nekem az első kapcsolatom is.) Most viszont úgy érzem nem tudok benne megbízni és már arra az időszakra sem tudok boldogan visszatekinteni, tudván milyen tudatlan és naív voltam.
2023. febr. 12. 00:03
 4/75 anonim ***** válasza:
15%
semmi nem jó a nőknek
2023. febr. 12. 00:58
 5/75 anonim ***** válasza:
63%
Nincs problémád, ezért gyártasz egyet gyorsan.
2023. febr. 12. 08:06
 6/75 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem, neked van bajod, nem a párodnak.

Totál ellentmondásos, amit írsz. Egyszer azt mondod 4 éve boldog párkapcsolatban élsz. Aztán kérdés, hogy miért kotorsz ki a múltból egy futó kalandot, ami 4 évvel ezelőtt történt és lezárásra került. Egyáltalán nem értelek, talán a párodnak előtted nem szabadott volna ismerkedni, flörtölni, tapasztalatokat szerezni? Neked a tökéletes azt jelenti birtoklás, még mielőtt engem megismert se lett volna egy nőnemű lény, akinek lehúzza a bugyiját. Ugyan már. Ez kontroll drága a másik fölött, és semmi köze a szerelemhez. A fracért kutakodsz a múltjában, ha ő lezárta. Mi közöd van neked egy exhez? Talán most írogat vele? Nem! Akkor hol a bizalom? Kiben nem bízol? Talán magadban? Vagy nem érzed magad elég jónak, hogy konkurenciát látsz bele egy másik lányba, akinek se híre se hamva?

Ez a biztos recept arra, hogy a saját bizonytalanságod miatt kreálsz a másik emberből egy hibást. Okot keresel, hogy piszkáld és bánthasd a saját agymenésed miatt.

2023. febr. 12. 10:54
 7/75 anonim ***** válasza:
85%
Ha abban a 2 hónapos kapcsolatban (amikor ugye lezárta), tudtad volna, hogy képben van ez a csaj, akkor vele maradtál volna? Mert szerintem nem. És ő is tudja, hogy nem, azért nem mondta el akkor. Ez egy önző húzás volt részéről, nincs mit szépíteni rajta.
2023. febr. 12. 11:09
 8/75 A kérdező kommentje:

Kedves 6-os, te nagyon el vagy tájolva. A párom titkolózott és még én érezzem rosszul magam? Természetes hogy volt előttem sok másik lány ez nem zavart sosem, de úgy randizni hónapokat hogy talonban tartasz egy másik kapcsolatot és le sem tudod zárni csak a párod kérésére szerintem akkor is gáz. Miért ne bíznék magamban? Egyáltalán nem ismersz sosem voltam féltékeny típus, épp ezért esett szarul. Tehát szerinted oké a randizás alatt egy másik lánnyal ilyen kapcsolatot fenntartani, ezt megértem más az értékrended, de úgy hogy fogalmad nincs a kapcsulatunkról elég merész ilyen dolgokat állítani.

7-es, igen épp ez a problémám, hogy nem volt őszinte, ha ez akkor kiderül nem maradtam volna vele. Nekem a randizás alatt ez nem fér bele, akkor csak egy ember érdekel. Vagy akkor nem kezdek addig mással mert tisztelem.

2023. febr. 12. 12:36
 9/75 anonim ***** válasza:
94%
Úgysincs túl sok jövője ennek a kapcsolatnak... 21 éves vagy, nagyon fiatal, hajt majd, hogy valaki a 0. lépéstől jól bánjon veled... Nyilván azért írtad ki a kérdést, mert te nem akarsz megbocsátani és neked ez elfogadhatatlan. Ok. Szakíts.
2023. febr. 12. 19:44
 10/75 anonim ***** válasza:
22%

Jól értem, hogy nem voltatok együtt míg ezek voltak?

Addig nem tartozott számadással senkinek, maxmimum annak a lánynak ha hülyítette, ha meg megegyeztek, hogy csak ilyen barátság extra, akkor neki se.

Az már más tészta, hogy amikor már párkapcsolatban voltatok a te kérésedre hagyta abba, és nem magától jutott eszébe, ez inkább szexfüggőségnek tűnik, mint szimpla kalandnak. Bár az is furcsa, hogy komolyat keresett de azért melletted kihasznált egy másik lányt, mert arról nem írsz, hogy a másik lánnyal tisztázta-e, hogy csak kaland és szexting, vagy nem, és a lány meg reménykedett.

Itt a te oldalad és a másik lány oldalát kéne komolyan venni, mert az már necces, hogy komoly kapcsolatba kezd és magától nem jut eszébe tiszta lappal indulni és lezárni a másik lánnyal a szexchatet,mert ezek szerint hülyítette azt a másik lányt is, és kihasználta, és téged is.

Ez inkább sajna szexfüggőségnek tűnik.

2023. febr. 16. 11:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!