Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megismerkedésünk alatt folyamatosan szexchatelt egy lánnyal. Ti mit tennétek a helyemben?
De, a nőknek is. Hogyne érdekelne, hisz nő vagyok én is. Ha normálisan elmondja, az nem hiszti. De sokszor bolhából csinálnak elefántot. És persze ez fordítva is igaz amúgy.
Ja, és ebben a kérdésben egy 4 éves boldog kapcsolat felrúgásáról van szó - ahogy a Kérdező írta.
Itt most ő generálja a problémát, ami nem akkora, hogy ezért megérné feldobni a kapcsolatot.
Ennyi.
27# "Az véletlenül se jut eszedbe, hogy akkor még nakv volt, és most egy kis személyiségfejlődés után tudja csak belátni, hogy neki ez mennyire nincs rendben? Van ilyen. Miért ne dönthetne most úgy, hogy emiatt szakít, ha most tudta beláni, hogy ez neki nem oké?"
Tőlem úgy dönt a kérdező ahogy akar. De őt akkor ezek szerint a naív döntése miatt felmentjük a párját meg hibáztatjuk. Ez nem fair. Akkor ott mondhatta volna a kérdező a kapcsolat elején. Figyelj Béla neked mellettem van egy chat szex partnered? Tudod nekem ez piszok szarul esik és megkérlek, hogy ne keress többet.
De nem ez történt! Ez döntés, még akkor is, ha utólag visszatekintve már látjuk, hogy hogy kellett volna. Ezzel szemben benne marad 4 évig össze nyomoz mindent és itt előadja a hattyú halálát. A fiú része abban a pillanatban az volt, hogy kérésre lezárta a kapcsolatot. Ennyi.
De a kérdezőnek szíve joga elhagyni a párját, ehhez indok sem kell! És hibásnak sem kell kihozni a partnerét, mert nem ő a hunyó, főleg nem 4 év után. Elévült.
Végre! Pont ez az én álláspontom is!
#16 #31 #32 voltam
Úgy érzem, valamiért a 4 ÉVE BOLDOG kapcsolat már című részt figyelmen kívül hagyja mindenki. Nem tegnap volt, gyerekek, bár rég boldogan élne vele az a szegény nyomorult hapsi!
#38 így nem lehet hozzáállni.
Szerintem a másik lány simán meg akarja fúrni a kapcsolatot, különben miért mondta volna el?
Tartom azt, hogy kár ezért feldobni a kapcsolatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!