Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A megismerkedésünk alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megismerkedésünk alatt folyamatosan szexchatelt egy lánnyal. Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
A párommal 4 éve vagyunk együtt, boldog párkapcsolatban.Nemrég kiderült, hogy az ismerkedésünk/randik alatt folyamatosan szexchatelt egy lánnyal. (képek, videók stb.) Még mielőtt megismertük egymást egyszer találkoztak is, pettingeltek, de a párom nem találkozott vele többször, a szexchatet viszont fenntartotta vele. Amikor pár randi után összejöttünk már nem irogattak egymásnak ilyen témájú üzeneteket és amikor már 2 hónapja jártunk lezárta vele a kapcsolatot a kérésemre. Én annyit tudtam csak hogy a lány szerelmes belé már egy éve és nem tetszett hogy irogatnak egymásnak. Mindent a lánytól tudtam meg. Ti mit tennétek? Elhagynátok vagy megpróbálnátok megbocsátani neki? 21/L

#Elhagynám. #Megbocsátanék neki.
2023. febr. 11. 23:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
0%

De, a nőknek is. Hogyne érdekelne, hisz nő vagyok én is. Ha normálisan elmondja, az nem hiszti. De sokszor bolhából csinálnak elefántot. És persze ez fordítva is igaz amúgy.

2023. febr. 17. 09:11
 32/75 anonim ***** válasza:
32%

Ja, és ebben a kérdésben egy 4 éves boldog kapcsolat felrúgásáról van szó - ahogy a Kérdező írta.

Itt most ő generálja a problémát, ami nem akkora, hogy ezért megérné feldobni a kapcsolatot.

Ennyi.

2023. febr. 17. 09:14
 33/75 anonim ***** válasza:
58%

27# "Az véletlenül se jut eszedbe, hogy akkor még nakv volt, és most egy kis személyiségfejlődés után tudja csak belátni, hogy neki ez mennyire nincs rendben? Van ilyen. Miért ne dönthetne most úgy, hogy emiatt szakít, ha most tudta beláni, hogy ez neki nem oké?"

Tőlem úgy dönt a kérdező ahogy akar. De őt akkor ezek szerint a naív döntése miatt felmentjük a párját meg hibáztatjuk. Ez nem fair. Akkor ott mondhatta volna a kérdező a kapcsolat elején. Figyelj Béla neked mellettem van egy chat szex partnered? Tudod nekem ez piszok szarul esik és megkérlek, hogy ne keress többet.

De nem ez történt! Ez döntés, még akkor is, ha utólag visszatekintve már látjuk, hogy hogy kellett volna. Ezzel szemben benne marad 4 évig össze nyomoz mindent és itt előadja a hattyú halálát. A fiú része abban a pillanatban az volt, hogy kérésre lezárta a kapcsolatot. Ennyi.

De a kérdezőnek szíve joga elhagyni a párját, ehhez indok sem kell! És hibásnak sem kell kihozni a partnerét, mert nem ő a hunyó, főleg nem 4 év után. Elévült.

2023. febr. 17. 09:25
 34/75 anonim ***** válasza:
27%
Azért az, hogy valaki naiv meg az, hogy már a kapcsolat alakulása idején felrekur ne legyen már egy lapon említve, mint hiba.
2023. febr. 17. 09:49
 35/75 anonim ***** válasza:
51%
Én úgy gondolom, hogy a kérdező szimplán szakítani akar és ez egy nagyon jó kifogás. Aki szereti a másikat, boldogan él, az nem fogja ilyen mondvacsinált dolog miatt eldobni a párját. 30/N
2023. febr. 17. 09:51
 36/75 anonim ***** válasza:
39%

Végre! Pont ez az én álláspontom is!

#16 #31 #32 voltam

2023. febr. 17. 09:53
 37/75 A kérdező kommentje:
Nem tudtam hogy akkor mit csinál! Csak annyit tudtam, hogy ez a lány odáig van érte és beszélnek. Ez zavart ezért kértem, hogy ne hitegesse. A szexuális dolgokról nem tudtam.
2023. febr. 17. 10:09
 38/75 anonim ***** válasza:
46%
Mondom, én szakitanek. Ezek után honnan tudd, hogy ha bármikor összevesztek vagy épp nem vagytok nagyon közeli kapcsolatban bármilyen vita miatt, nem keresi másik no társaságát online ?
2023. febr. 17. 10:11
 39/75 anonim ***** válasza:
31%

Úgy érzem, valamiért a 4 ÉVE BOLDOG kapcsolat már című részt figyelmen kívül hagyja mindenki. Nem tegnap volt, gyerekek, bár rég boldogan élne vele az a szegény nyomorult hapsi!

#38 így nem lehet hozzáállni.

Szerintem a másik lány simán meg akarja fúrni a kapcsolatot, különben miért mondta volna el?

Tartom azt, hogy kár ezért feldobni a kapcsolatot!

2023. febr. 17. 10:18
 40/75 anonim ***** válasza:
25%
34: A pasi nem kurt félre! Chat beszélgetés a történet tárgya. 4 év után 🤣🤣🤣
2023. febr. 17. 10:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!