Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megismerkedésünk alatt folyamatosan szexchatelt egy lánnyal. Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
A párommal 4 éve vagyunk együtt, boldog párkapcsolatban.Nemrég kiderült, hogy az ismerkedésünk/randik alatt folyamatosan szexchatelt egy lánnyal. (képek, videók stb.) Még mielőtt megismertük egymást egyszer találkoztak is, pettingeltek, de a párom nem találkozott vele többször, a szexchatet viszont fenntartotta vele. Amikor pár randi után összejöttünk már nem irogattak egymásnak ilyen témájú üzeneteket és amikor már 2 hónapja jártunk lezárta vele a kapcsolatot a kérésemre. Én annyit tudtam csak hogy a lány szerelmes belé már egy éve és nem tetszett hogy irogatnak egymásnak. Mindent a lánytól tudtam meg. Ti mit tennétek? Elhagynátok vagy megpróbálnátok megbocsátani neki? 21/L#Elhagynám. #Megbocsátanék neki.
2023. febr. 11. 23:29
51/75 anonim válasza:
Ja, és szó se volt megcsalásról! Üzenetről volt szó, nem félre...ról.
(15:04-hez)
52/75 anonim válasza:
Maradj vele, majd akkor megcsal kapcsolat közben is, ha már az elején nem tisztel és nem csak téged akar. Sok álszent idióta meg kajak felidegesit már...
53/75 anonim válasza:
Te nyilván tudod, hogy meg fogja csalni kapcsolat közben is, mert akkora jós vagy!
56/75 anonim válasza:
17 éves korodtól vagy vele úgy, hogy a híres párod egész végig mellékvágányon fenntartott egy lányt, mint talon és szétcsalt mint a huzat. De te azon gondolkozol FEBRUÁR ÓTA, hogy megbocsáss-e neki? Ugye trollkodsz? Vagy csak nosztagiaként emelted ki a kérdést? Nyugtass meg, hogy kitalált történet, már tökön rúgtad!!!
57/75 A kérdező kommentje:
Nem sajnos azóta sem tudom mit tegyek, se veled se nélküled kapcsolat van, de nagyon megosztóak itt a vélemények. Nem egész végig, mint mondtam 1 hónap után lezárta a lánnyal a kapcsolatot. Szétcsalt? Mivel? Kep, video, szexchat sem volt sem az ismerkedésünk alatt sem az alatt az 1 hónap alatt amíg együtt voltunk. (Helyesbítettem az egyik kommentemben) Nem csalt meg mással soha amúgy ha ezt megcsalásnak tekinted. Talonban lehet hogy tartotta bar akkor meg nem ertem miert tiltotta le en mondtam neki hogy beszelhetnek felolem ha nincs mar semmi köztük.
2023. nov. 30. 18:37
58/75 anonim válasza:
Szerintem felesleges emiatt szakítani, ha amúgy 4 éve minden rendben. Senki nem szent, emberek nagy részének van olyan dolog szerintem, amit ha megtudna róla a párja, rendesen kiakadna.
59/75 anonim válasza:
Ha még nem voltatok egy pár amikor ezek a másik csajjal megtörténtek, nincs miről beszélni szerintem. Lényegtelen. 37/N
60/75 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A kapcsolatunk 1. hónapjában is flörtöltek egymással, poénkodva de akkor is.
2023. dec. 1. 02:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!