Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A megismerkedésünk alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megismerkedésünk alatt folyamatosan szexchatelt egy lánnyal. Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
A párommal 4 éve vagyunk együtt, boldog párkapcsolatban.Nemrég kiderült, hogy az ismerkedésünk/randik alatt folyamatosan szexchatelt egy lánnyal. (képek, videók stb.) Még mielőtt megismertük egymást egyszer találkoztak is, pettingeltek, de a párom nem találkozott vele többször, a szexchatet viszont fenntartotta vele. Amikor pár randi után összejöttünk már nem irogattak egymásnak ilyen témájú üzeneteket és amikor már 2 hónapja jártunk lezárta vele a kapcsolatot a kérésemre. Én annyit tudtam csak hogy a lány szerelmes belé már egy éve és nem tetszett hogy irogatnak egymásnak. Mindent a lánytól tudtam meg. Ti mit tennétek? Elhagynátok vagy megpróbálnátok megbocsátani neki? 21/L

#Elhagynám. #Megbocsátanék neki.
2023. febr. 11. 23:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ. Visszaolvastam mindent amit a lány küldött, pár dolgot pontosítok. Képek, videók már nem voltak mielőtt elkezdtünk beszélni csak ilyen durva szexuális tartalmú üzenetek. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a kapcsolatunk 1. hónapjában voltak ilyen flörtölős üzenetek a lánnyal (gyere át vagy majd bokorban...segitek majd én... stb.) Összefutottunk a lánnyal amikor 3 hete jártunk, de azt mondta, csak egy csaj aki szerelmes belé... Ezután a lány letiltotta, de feloldotta a tiltást egy hét múlva amiről én tudomást szereztem.(véletlen screenshot-ot küldött a párom...) Ezek után mondta a párom, hogy mostmár ő tiltja le és így lett vége.

Igazából kihasználta a lányt, mivel szenvedett miatta és szerelmes volt belé. A párom azt mondta akkoriban depressziós volt és kellett neki valaki, csak nem értem én miért nem voltam elég és miért 1 hónap járás után szakította meg vele a kapcsolatot.

2023. febr. 16. 21:17
 22/75 anonim ***** válasza:
89%
21# Én meg azt nem értem, hogy te akkor miért kezdtél vele kapcsolatot, ha ennyire zavar, hiszen megtudtad.. kicsit fázis késésben vagy.
2023. febr. 16. 22:28
 23/75 A kérdező kommentje:
Miért ne kezdtem volna? Most tudtam meg mindent... Annyit tudtam 4 éve hogy van egy lány aki odáig van érte.
2023. febr. 17. 01:27
 24/75 NTBS ***** válasza:
52%
Tégedd választott. Hol a probléma?
2023. febr. 17. 06:00
 25/75 anonim ***** válasza:
70%

23# "Amikor pár randi után összejöttünk már nem irogattak egymásnak ilyen témájú üzeneteket és amikor már 2 hónapja jártunk lezárta vele a kapcsolatot a kérésemre."

Tehát pontosan tudtad, hogy veled párhuzamosan van egy lány. Nem egy napig, 2 hónapja! Akkor ott te gyakorlatilag megkérted, hogy zárja le a lánnyal a viszonyt. Megtette. Te így mentél bele a vele való kapcsolatba! Azóta folyamatosan nyomozó munkát végzel és lám most a partnered a hibás. Szerintem te ugyanolyan hibás vagy. Egy fos kapcsolathoz mindig két ember kell.

2023. febr. 17. 08:20
 26/75 anonim ***** válasza:
21%

#18 #19

Nem mindenkinél alakul egyforma gyorsasággal a szerelem, a kötődés. Férfiaknál még lassabban, a testiség dominál. A "tetszik" meg "randizgattok" még nem szerelmi párkapcsolat. Eshet szarul, de ezért eldobni egy négyéves kapcsolatot nem érdemes. Amíg nem vagyok szerelmes valakibe, addig nyilván kötetlenebbek az érzések.

Ez nem azt jelenti, hogy alacsonyan van a léc. A pasi lezárta, amint szerelmes lett a barátnőjébe. De már előtte sem talizott a másikkal, sőt, ahogy a kérdező is leírta, csak szexuális tartalmú üzenetek volna az online térben.

Sokkal több boldogabb párkapcsolat lenne, ha nem hisztiznének a nők mindenen. És ez rohadtul nem azt jelenti, hogy orrba-szájba csaljuk a másikat. Csak annyit, hogy nem kell felnagyítani mindent.

#16 voltam megint.

2023. febr. 17. 08:59
 27/75 anonim ***** válasza:
64%

Az véletlenül se jut eszedbe, hogy akkor még nakv volt, és most egy kis személyiségfejlődés után tudja csak belátni, hogy neki ez mennyire nincs rendben? Van ilyen. Miért ne dönthetne most úgy, hogy emiatt szakít, ha most tudta beláni, hogy ez neki nem oké?

2023. febr. 17. 09:02
 28/75 anonim ***** válasza:
26%

Nem a #25 vagyok, de válaszolok.

Mert 4 éve boldogan élnek.

2023. febr. 17. 09:05
 29/75 anonim ***** válasza:
58%

Ha 4 éve szerelmes vagyok valakibe, nem tudnám elhagyni azért, amit 4 éve, a "járási fázisban" csinált.

#28 voltam megint

2023. febr. 17. 09:06
 30/75 anonim ***** válasza:
84%

"Sokkal több boldogabb párkapcsolat lenne, ha nem hisztiznének a nők mindenen." - Úgy érted, ha sokkal több dolgot elnéznének a nők a férfiaknak annak ellenére, hogy zavarja őket. Kösz, nem. A férfiaknak biztos boldogabb lenne, de a nőknek nem, mondjuk gondolom ez téged nem érdekel. Inkább a férfiaknak kellene megtanulni már végre, hogy ha van vmi problémája a nőnek, és elmondja, az nem hiszti, hanem lehetőség a fejlődésre.

2023. febr. 17. 09:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!