Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megismerkedésünk alatt folyamatosan szexchatelt egy lánnyal. Ti mit tennétek a helyemben?
Ugye? Ezt mondogatom én is folyamatosan!
Kérdező feljön tőled a savam.
Amúgy itt most milyen válaszra vársz? Visszaigazolást, hogy indokolt piszkálni a hapsid ezzel. Provokálhatod még úgy 4 évig, de mi ebben a logika.
#42 Adom!
Itt szemmel láthatóan azok lettek lepontozva, akik merészeltek a pasi mellé állni, aki nem csinált amúgy semmi eget rengetőt.
(Még mindig nő vagyok.)
"Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a kapcsolatunk 1. hónapjában voltak ilyen flörtölős üzenetek a lánnyal.. "
Na ezek után azonnal repülne! Már a kapcsolat legelején ennyire nem tisztel téged?!
Unokanőveremmel is ugyanez történt, 2 év után derült ki, hogy csalja a kanja titokban, egy másik csajjal.
Na de négy év után??? Dobjon el 3 év 10 boldog hónapot az első 1 hónapért??
1) NEM a kapcsolat közben történt, a kérdésben szereplő tényekre reagáljunk, én is arra reagáltam.
2) Igen, amúgy akkor sem biztos, hogy fel kell rúgni - jól mondja a #48-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!