Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A megismerkedésünk alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megismerkedésünk alatt folyamatosan szexchatelt egy lánnyal. Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
A párommal 4 éve vagyunk együtt, boldog párkapcsolatban.Nemrég kiderült, hogy az ismerkedésünk/randik alatt folyamatosan szexchatelt egy lánnyal. (képek, videók stb.) Még mielőtt megismertük egymást egyszer találkoztak is, pettingeltek, de a párom nem találkozott vele többször, a szexchatet viszont fenntartotta vele. Amikor pár randi után összejöttünk már nem irogattak egymásnak ilyen témájú üzeneteket és amikor már 2 hónapja jártunk lezárta vele a kapcsolatot a kérésemre. Én annyit tudtam csak hogy a lány szerelmes belé már egy éve és nem tetszett hogy irogatnak egymásnak. Mindent a lánytól tudtam meg. Ti mit tennétek? Elhagynátok vagy megpróbálnátok megbocsátani neki? 21/L

#Elhagynám. #Megbocsátanék neki.
2023. febr. 11. 23:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
0%

Ugye? Ezt mondogatom én is folyamatosan!

2023. febr. 17. 10:36
 42/75 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező feljön tőled a savam.

Amúgy itt most milyen válaszra vársz? Visszaigazolást, hogy indokolt piszkálni a hapsid ezzel. Provokálhatod még úgy 4 évig, de mi ebben a logika.

2023. febr. 17. 10:45
 43/75 anonim ***** válasza:
28%

#42 Adom!

Itt szemmel láthatóan azok lettek lepontozva, akik merészeltek a pasi mellé állni, aki nem csinált amúgy semmi eget rengetőt.

(Még mindig nő vagyok.)

2023. febr. 17. 11:10
 44/75 A kérdező kommentje:
Egyszerűen kivancsi voltam külső szemmel hogy látják az emberek ezt az egészet. Nem írtam, hogy nem szeretnék megbocsátani neki, nem igazolást gyűjtök, hogy elhagyhassam...
2023. febr. 17. 14:06
 45/75 anonim ***** válasza:
97%

"Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a kapcsolatunk 1. hónapjában voltak ilyen flörtölős üzenetek a lánnyal.. "

Na ezek után azonnal repülne! Már a kapcsolat legelején ennyire nem tisztel téged?!

Unokanőveremmel is ugyanez történt, 2 év után derült ki, hogy csalja a kanja titokban, egy másik csajjal.

2023. febr. 18. 20:19
 46/75 anonim ***** válasza:
0%

Na de négy év után??? Dobjon el 3 év 10 boldog hónapot az első 1 hónapért??

2023. febr. 20. 14:15
 47/75 anonim ***** válasza:
100%
Most ennyi erővel ezt a kapcsolat közben is megcsinálhatta volna. Akkor ha történik egy 10 éves kapcsolatban egy “pillanat alatt lezajló” megcsalas, akkor sem érdemes felrúgni egy kapcsolatot ? Mi ez a hülye érvelés?
2023. febr. 20. 14:55
 48/75 anonim ***** válasza:
0%
47, szerintem akkor sem, főleg ha csak egyszeri volt.
2023. febr. 20. 14:59
 49/75 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem meg mindegy, mikor vagy mennyi időre történik megcsalas, a kapcsolat árulásanak és a partner megalázásanak számít és számomra (ahogyan a többség számára is),megbocsáthatatlan bűn.
2023. febr. 20. 15:03
 50/75 anonim ***** válasza:
0%

1) NEM a kapcsolat közben történt, a kérdésben szereplő tényekre reagáljunk, én is arra reagáltam.

2) Igen, amúgy akkor sem biztos, hogy fel kell rúgni - jól mondja a #48-as

2023. febr. 20. 15:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!