Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a férjem de nem bánom, mit csináljak?
Ja hát ez majd a szeretőnek nem lesz jó egy idő után, senki nem szereti ha csak használják.
A férjed meg közbe boldog családosat játszik, előbb utóbb döntenie kell.
Érdekes olvasni a sok feldühödött választ. Miért kell bántani azért mert nem úgy gondolkodik, mint ti?
A legbugyutább válaszokra reagálnék:
- előbb utóbb terhes lesz - ja mert a mai világban nem lehet olyan, hogy valaki fogamzásgátlót szed
- a szerető majd többet akar és véged? - Na miért is? Az senkinek sincs eszében, hogy a férje is szereti őt mint embert? Ha akart volna eddig is léphetett volna. De nem akar. A szerető meg akarhat bármit, ha a másik kettő (a férj meg a feleség) mást szeretne. Mégis hogy tehetne keresztbe a szerető? Elmondja a nőnek? De hisz tud róla? Otthagyja a fickót? Majd talál más nőt akivel lefekszik.
Szóval kérdező szerintem érett tőled ez a gondolkodás. Ha neked ez megfelel és a férjednek is, akkor másoknak minek szeretnél megfelelni? Jusson eszedbe, hogy mindenkinek "álomházassága" van - kívülről, belülről meg rohad. Hazugnak, még saját maguknak is. Te viszont eljutottál oda, hogy felismerted és elfogadtad a helyzeted, sőt még boldog is vagy így. Kell ennél több?
Több nőneknis csökken a libidója idővel. Általában más férfit sem kívánnak. A férfiak viszont a szexet kívánják, viszont a feleséget nem. Megunják a megszokottat. A legtöbbnek marad a marokmarcsa, néhánynak pedig a szerető. De emiatt sok házassáfban szenvednek. Tabu, de attól még létezik
56
Ez hülyeség, és ostoba csúsztatás hogy a szerető óta kivirult= azzal hogy szerelmes belé.
Bocsi, de nőként mondom, tapasztalatból, a másik oldalról…
Nem az ad neki doppingot, önmagában az is, hogy kielégíti az adott helyzet, vmi újat ad, izgalmat. Ennyi.. csak mondom. ;)
Itt mindenki látni véli az itt levők, meg harmadik emberek agyába, de nem bírok néha elmenni akkor fassagokat olvasok… most se tudtam megállni. Hidd el, másképp os működnek emberek mint a te gondolatvilágodban.
Ha szerelmes lesz, az más tészta, de egyelőre semmi utalás nincs arra, h ez lenne a helyzet. Nem mindnekinek kell az a szexhez..
58# voltam szerető, és igen a helyzettől virult ki, és egymásba szerettünk. Képzeld ilyen is van,boldogok vagyunk,elvált.
Te se látsz bele mindenki fejébe.
56#
59
Én ennek nagyon örülök, tényleg, de mint láthatod, nem minden esetben lesz szerelem a vége. ;)
En pl pont azért is szakítottak meg anno, mert így éreztem a másik többet akart.
És hidd el nekem, nem a te helyzeted àm az általános: ha pl nem a szerelem, hanem a szex es izgalom hiányzik, akkor általában azt is keresnek es nem többet. (Es az ásott személyről amúgy sem akarok többet, meet pont az van csak meg benne ami épp hiányzik, de ahhoz meg kevés, hogy kapcsolatot is akarjak tőle)
Szóval nem kell itt borítékolni h “márpedig biztos szerelmes” mikor semmit nem tudsz, én sem voltam az, pedig én voltam a nő, tessék bumm, itt van neked még egy sztereotípia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!