Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsal a férjem de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a férjem de nem bánom, mit csináljak?

Figyelt kérdés
20 éve vagyunk együtt, az egyetem óta, van 2 gyerekünk. Mind a ketten kutató állásban dolgozunk. Mint család jól működünk, háztartás, gyerekek, sok közös programunk van. Kívülről meg a közeli barátaink szerint is tökéletesek vagyunk. Jópár éve viszont már szinte csak egymás barátai vagyunk. Az intimitás kb 3 éve megszűnt közöttünk. Én sem kívánom őt ő sem kíván engem. Egy évvel ezelőttig gyakran éreztem h sok neki a munka feszült, nem boldog. Aztán nem varázsütésre de lassan visszazökkent, látom hogy kiegyensúlyozottabb és ez engem is konfortzónában tart. Azt hittem a COVID mellékhatása, de a napokban rájöttem h megcsal egy másik nővel, ráadásul ismerem és teljesen őszintén írom ezeket a sorokat, nem érzek semmi negatívat. Nem vagyok féltékeny vagy elkeseredett. Talán boldog vagyok. H van egy olyan nő mint az a lány, boldoggá teszi újra. Együtt vannak kiéli magát, de mégis hazajön. Viszont nekem az is beleférne ha ezt folytatná. A kérdésem felétek igazán az lenne, hogy mondjam el neki? Ti hogy csinálná tim, ha egyáltalán elmondaná tok? gondolom neki is könnyebb lenne, meg nekem is.
2023. jan. 30. 16:35
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
57%
Ez eddig szép és jó, de mint írod a férjed boldog és kiegyensúlyozott, és ez nem miattad van. Előbb utóbb majd borul a bili és a másik nőt akarja, mert a másik nőnek ez majd kevés lesz. Legyél erre az esetre is felkészülve, hogy a kirakat élet lehet nem sokáig lesz meg.
2023. márc. 5. 10:56
 52/67 anonim ***** válasza:
57%
Ha a szeretője terhes lesz véged van
2023. márc. 5. 11:00
 53/67 anonim ***** válasza:
57%
Nem akarok kontrazni,de ebben a tortenetben van egy harmadik szereplo is, a szereto. Az sem mindegy, hogy o mit akar majd. Kevesen fogadjak el hosszu tavon kizarolag a szexpartner szerepet.
2023. márc. 5. 11:01
 54/67 anonim ***** válasza:
69%

Ja hát ez majd a szeretőnek nem lesz jó egy idő után, senki nem szereti ha csak használják.

A férjed meg közbe boldog családosat játszik, előbb utóbb döntenie kell.

2023. márc. 5. 11:21
 55/67 anonim ***** válasza:
52%

Érdekes olvasni a sok feldühödött választ. Miért kell bántani azért mert nem úgy gondolkodik, mint ti?

A legbugyutább válaszokra reagálnék:

- előbb utóbb terhes lesz - ja mert a mai világban nem lehet olyan, hogy valaki fogamzásgátlót szed

- a szerető majd többet akar és véged? - Na miért is? Az senkinek sincs eszében, hogy a férje is szereti őt mint embert? Ha akart volna eddig is léphetett volna. De nem akar. A szerető meg akarhat bármit, ha a másik kettő (a férj meg a feleség) mást szeretne. Mégis hogy tehetne keresztbe a szerető? Elmondja a nőnek? De hisz tud róla? Otthagyja a fickót? Majd talál más nőt akivel lefekszik.

Szóval kérdező szerintem érett tőled ez a gondolkodás. Ha neked ez megfelel és a férjednek is, akkor másoknak minek szeretnél megfelelni? Jusson eszedbe, hogy mindenkinek "álomházassága" van - kívülről, belülről meg rohad. Hazugnak, még saját maguknak is. Te viszont eljutottál oda, hogy felismerted és elfogadtad a helyzeted, sőt még boldog is vagy így. Kell ennél több?

Több nőneknis csökken a libidója idővel. Általában más férfit sem kívánnak. A férfiak viszont a szexet kívánják, viszont a feleséget nem. Megunják a megszokottat. A legtöbbnek marad a marokmarcsa, néhánynak pedig a szerető. De emiatt sok házassáfban szenvednek. Tabu, de attól még létezik

2023. márc. 5. 13:30
 56/67 anonim ***** válasza:
22%
Ebben csak az a bökkenő kedves utolsó, hogy a férj a szeretőtől virult ki és boldog, valószínűleg szereti azt a nőt. Ha ő le akar lépni mert neki ez kevés akkor a férj megy vele és nem ül továbbra is a langyos fosban.
2023. márc. 5. 13:47
 57/67 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem ha ez így rendben lenne akkor ez a kérdés még se született volna a feleségben, tudja ő pontosan milyen ez, csak itt bizonygatja hogy milyen boldog ő attól hogy a férje félrekúr, közbe mégse olyan jó a helyzet. Még a kérdést is kiemelte.
2023. márc. 5. 14:11
 58/67 anonim ***** válasza:
93%

56

Ez hülyeség, és ostoba csúsztatás hogy a szerető óta kivirult= azzal hogy szerelmes belé.

Bocsi, de nőként mondom, tapasztalatból, a másik oldalról…

Nem az ad neki doppingot, önmagában az is, hogy kielégíti az adott helyzet, vmi újat ad, izgalmat. Ennyi.. csak mondom. ;)

Itt mindenki látni véli az itt levők, meg harmadik emberek agyába, de nem bírok néha elmenni akkor fassagokat olvasok… most se tudtam megállni. Hidd el, másképp os működnek emberek mint a te gondolatvilágodban.

Ha szerelmes lesz, az más tészta, de egyelőre semmi utalás nincs arra, h ez lenne a helyzet. Nem mindnekinek kell az a szexhez..

2023. márc. 5. 16:05
 59/67 anonim ***** válasza:
30%

58# voltam szerető, és igen a helyzettől virult ki, és egymásba szerettünk. Képzeld ilyen is van,boldogok vagyunk,elvált.

Te se látsz bele mindenki fejébe.

56#

2023. márc. 5. 16:22
 60/67 anonim ***** válasza:
100%

59

Én ennek nagyon örülök, tényleg, de mint láthatod, nem minden esetben lesz szerelem a vége. ;)

En pl pont azért is szakítottak meg anno, mert így éreztem a másik többet akart.

És hidd el nekem, nem a te helyzeted àm az általános: ha pl nem a szerelem, hanem a szex es izgalom hiányzik, akkor általában azt is keresnek es nem többet. (Es az ásott személyről amúgy sem akarok többet, meet pont az van csak meg benne ami épp hiányzik, de ahhoz meg kevés, hogy kapcsolatot is akarjak tőle)

Szóval nem kell itt borítékolni h “márpedig biztos szerelmes” mikor semmit nem tudsz, én sem voltam az, pedig én voltam a nő, tessék bumm, itt van neked még egy sztereotípia.

2023. márc. 5. 16:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!