Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsal a férjem de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a férjem de nem bánom, mit csináljak?

Figyelt kérdés
20 éve vagyunk együtt, az egyetem óta, van 2 gyerekünk. Mind a ketten kutató állásban dolgozunk. Mint család jól működünk, háztartás, gyerekek, sok közös programunk van. Kívülről meg a közeli barátaink szerint is tökéletesek vagyunk. Jópár éve viszont már szinte csak egymás barátai vagyunk. Az intimitás kb 3 éve megszűnt közöttünk. Én sem kívánom őt ő sem kíván engem. Egy évvel ezelőttig gyakran éreztem h sok neki a munka feszült, nem boldog. Aztán nem varázsütésre de lassan visszazökkent, látom hogy kiegyensúlyozottabb és ez engem is konfortzónában tart. Azt hittem a COVID mellékhatása, de a napokban rájöttem h megcsal egy másik nővel, ráadásul ismerem és teljesen őszintén írom ezeket a sorokat, nem érzek semmi negatívat. Nem vagyok féltékeny vagy elkeseredett. Talán boldog vagyok. H van egy olyan nő mint az a lány, boldoggá teszi újra. Együtt vannak kiéli magát, de mégis hazajön. Viszont nekem az is beleférne ha ezt folytatná. A kérdésem felétek igazán az lenne, hogy mondjam el neki? Ti hogy csinálná tim, ha egyáltalán elmondaná tok? gondolom neki is könnyebb lenne, meg nekem is.
2023. jan. 30. 16:35
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
67%
Nagyon sok pénze lehet a férjének, ha így ragaszkodsz hozzá.
2023. febr. 3. 01:58
 22/67 anonim ***** válasza:
78%

Ha biztos vagy benne, hogy a másik nő diszkrét, és a külvilág nem szerez tudomást a viszonyukról, akkor ne szólj.

Ha ez kiderül, oltári ciki lesz.

2023. febr. 4. 23:16
 23/67 anonim ***** válasza:
100%
#21 ugyanazt csinálja mint a férje, ha elolvasnád. Igaz szült gyerekeket, akkor a karrier kicsit kiesett és emiatt hátrébb lehet a kutatói munkában egy picit
2023. febr. 4. 23:53
 24/67 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanám el, hogy tudom. Azzal engedélyt adsz még több találkára. Így esélyesebb, hogy lassan kilép a házasságotokból. A másik fél még merészebb lesz.
2023. febr. 9. 00:09
 25/67 NTBS ***** válasza:
0%
Szerintem elmondhatod neki, hogy tudod. Könnyebb lesz neki, nem kell kamuzni. Ritka megértő ember vagy.
2023. febr. 9. 06:51
 26/67 Mathus ***** válasza:
27%
#25:"Ritka megértő ember vagy." Ja, hagyja lerohadni a házasságát, és a felelősséget, meg az ezzel való munkát rátolja a másikra. Mellé érzelmileg elhanyagolja a férjét, aztán kibeszéli egy anonim fórumon (meg valszeg. előtte x másik helyen). Ha ez a megértő definíciója, akkor milyen lenne, ha direkt ártani akarna neki?
2023. febr. 9. 07:03
 27/67 anonim ***** válasza:
100%
#26 ezzel mit árt, hogy idegeneknek mondja el névtelenül egy online fórumon? Inkább a szomszédnak kellene?
2023. febr. 9. 08:22
 28/67 Mathus ***** válasza:
30%

#27: nem az indriszkréciója volt az egyetlen "ártás". egy kapcsolat megromlása nem egyemberes folyamat, bár rendszerint a felek hajlandóak MINDENÉRT a másikat hibáztatni, mellette pedig magukat áldozatnak/jófiúnak/jókislánynak feltüntetni.

a kutatós vakarászás meg azért is érthetetlen, mert nem a KUTATÓHOZ megyek hozzá, hanem a férfihoz akit szeretek.

2023. febr. 9. 08:43
 29/67 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem zavar, ne tegyél semmit. Ha hiányzik neked is valaki az életedből, akkor kövesd a példáját.
2023. febr. 9. 08:59
 30/67 anonim ***** válasza:
69%
Én egy nyitott kapcsolatra voksolnék. Neki is jobb, ha nem kell titkolóznia.
2023. febr. 9. 17:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!