Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsal a férjem de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a férjem de nem bánom, mit csináljak?

Figyelt kérdés
20 éve vagyunk együtt, az egyetem óta, van 2 gyerekünk. Mind a ketten kutató állásban dolgozunk. Mint család jól működünk, háztartás, gyerekek, sok közös programunk van. Kívülről meg a közeli barátaink szerint is tökéletesek vagyunk. Jópár éve viszont már szinte csak egymás barátai vagyunk. Az intimitás kb 3 éve megszűnt közöttünk. Én sem kívánom őt ő sem kíván engem. Egy évvel ezelőttig gyakran éreztem h sok neki a munka feszült, nem boldog. Aztán nem varázsütésre de lassan visszazökkent, látom hogy kiegyensúlyozottabb és ez engem is konfortzónában tart. Azt hittem a COVID mellékhatása, de a napokban rájöttem h megcsal egy másik nővel, ráadásul ismerem és teljesen őszintén írom ezeket a sorokat, nem érzek semmi negatívat. Nem vagyok féltékeny vagy elkeseredett. Talán boldog vagyok. H van egy olyan nő mint az a lány, boldoggá teszi újra. Együtt vannak kiéli magát, de mégis hazajön. Viszont nekem az is beleférne ha ezt folytatná. A kérdésem felétek igazán az lenne, hogy mondjam el neki? Ti hogy csinálná tim, ha egyáltalán elmondaná tok? gondolom neki is könnyebb lenne, meg nekem is.
2023. jan. 30. 16:35
1 2 3 4 5 6 7
 1/67 anonim ***** válasza:
13%

Férfiként öröm volt olvasni a soraidat, és megtapasztalni, hogy vannak okos nők, nem csak okoskodók, egy apu által vett/összecumizott diplomapapír, valami büfészaGról.

Okos vagy, gondolom ő sem hülye, nyíltan ülj le vele, és mond meg, hogy ez menjen így tovább!

De vigyázz! Ne utalj rá, hogy válhat is esetleg!

2023. jan. 30. 16:39
 2/67 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked nem gond, akkor nincs baj. KÉrdés, hogy mindenáron tisztázni kell-e ezt? Talán ha ő felhozza, akkor megnyugtathatod, hogy tudsz róla és nem zavar.
2023. jan. 30. 16:41
 3/67 anonim ***** válasza:
100%
Nektek érdemes lenne a nyitott kapcsolat felé menni.
2023. jan. 30. 16:41
 4/67 anonim ***** válasza:
100%
Ha így is működőképesnek érzed köztetek a házasságot én nem szólnék, hogy tudom. Vagy legalábbis kivárnék még.
2023. jan. 30. 16:42
 5/67 anonim ***** válasza:
100%
Nyitott kapcsolatban legyetek szerintem is.
2023. jan. 30. 16:43
 6/67 anonim ***** válasza:
74%

Most mindjárt jönnek az erkölcscsőszök, és kapsz hideget meleget.

De mint mondod működik. Ne csinálj semmit, esetleg egy őszinte pillanatban fel lehetne hozni ezt a nyitott kapcsolat dolgot. És ennyi.

2023. jan. 30. 16:46
 7/67 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te is szedj össze egy szeretőt, és közöld vele, mivel neked is van, neki is lehet.
2023. jan. 30. 17:04
 8/67 anonim ***** válasza:
95%
Süssél neki palacsintát, aztán közöld vele a frankót, hogy téged nem zavar, ha máshová mártogatja, amíg hazajön.
2023. jan. 30. 17:09
 9/67 anonim ***** válasza:
97%
Beszelj vele. Ebben a viszonylatban igazabol o nem is csal meg, nyitott kapcsolatban vagytok
2023. jan. 30. 17:26
 10/67 anonim ***** válasza:
36%

1

Na és neked milyen “büfé” diplomád van? Gondolom semmilyen, vagy csak egy paraszt mérnök vagy. Nos, lehet, hogy diplomát szereztél, de biztosan nem olyat, ami felhatalmaz ra, hogy így beszélj másoktól.

2023. jan. 30. 17:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!