Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a férjem de nem bánom, mit csináljak?
37 vagyok. 38 -asnak mondom. Igen értem én, hogy a férj még nem tudja, hogy a neje tudja, hogy mással szexel. Én úgy értettem. Hogy egy poliamór ember is átmegy ezeken az érzéseken, amit most a kérdező érez.
És nem a mi dolgunk ítélkezni! Se neked se nekem! Ha ez igy nekik jó akkor mi miért szólnánk ebbe bele? De az engem is érdekelne, hogy azóta vajon a kérdező beszélt e a férjévelés elmondta -e neki, hogy tudja, amit tud.
42. Persze hogy semmi közünk, attól még szánalmas. Ne írja ki aztán senki nem ír semmit 🤷♀️
Lehet borult a bili azért írta ki, vagy már zavarja hogy a férje boldog ő meg nem, ki tudja...
Kedves mindenki aki vagy itt vagy privát üzenetet írt!
Kezdem a leggyakoribb kérdésekkel:
Igen ez egy valós helyzet.
Nem az anyagi biztonság okán vagyok vele, az ő fizetése bár valóban több, nekem a szüleim után örökölt ingatlanok kiadásából nagyobb havi bevételem van.
Én nem vágyok szexuális kapcsolatra senkivel sem, ő pedig rám nem vágyik már.
Es igen 20+ év alatt elmúlt a szerelem, de a szeretet nem. Szeretem az időt amit együtt töltünk, akár 2en akár a gyerekekkel együtt.
El utaztunk a gyerekek nélkül ezt a helyzetet átbeszélni, amit fél évente meg fogunk ismételni, ugyanakkor az otthoni mindennapjainkban erről nem beszélünk.
Nekem semmilyen negatív érzésem nincs a jelenlegi felállással kapcsolatban. Nem vagyok szomorú féltékeny vagy irigy. Boldog vagyok, hogy a férjem, aki nagyon fontos nekem boldog és kiegyensúlyozott.
Es bár ezen az utolsó bekezdésben sokat gondolkodtam, mégiscsak leírom: a gyerekek előtt és azóta is vannak közös programjaink, és a barátainkkal is megvannak a programok. Ne nagy dolgokra gondoljatok, színház, mozi, de van h hétvégente a gyerekek nélkül utazunk el, járunk táncolni, időnként váltunk, de az órákon kívül otthon is gyakorolunk. Nem egy egymástól elhidegült anya és apa vagyunk!
48
Lehet részemről is hlyén hangzik ez most, de én megértem, miről írsz! Már akkor is amikor a kérdés leírását olvastam.
Annyiban hasonló a helyzetünk, h mi is egyetem óra vagyunk együtt a párommal. Ugyanígy éreztem/éreznék, és valóban nem az egó, nem önbecsülés problémák, vagy anyagiak féltése miatt: hanem mert a szeretet nem múlt el.
Tudod miért lehet így?
mert együtt váltunk felnőtté, annyi mindenen átmentetek együtt ti is, hogy bár a szenvedély/szex nem működik, de van egy kötelék köztetek, és mint ember, társ működtök, és ami még fontos, megvan a szeretet. Azért érezhetsz így, mert -ahogy kesobb írtad is- boldognak akarod őt látni. Tisztában vagy azzal, hogy a kapcsolat ezen aspektusa nem működik, de túl fontos neked ahhoz, hogy hirtelen külön úton folytassátok csupán ezen ok miatt.. mikor a tobbi része ahogy írod nagyon is rendben van köztetek.
A legtöbb embernek az egója nem engedi ezt. Persze nézhetjük úgy is, hogy “mi nem vagyunk” normálisak, de annyi ostoba trend van manapság amit szépen alátámasztanak mindenféle ideológiával az aktuális divat trendnek megfelelően, hogy én azt mondom, a legfontosabb, hogy te hogy viszonyulsz ehhez a kérdéshez.
Ha te így boldog vagy, akkor csak az számít. Ha a párodnak így megfelel, akkor ez számít. Az hogy mi az aktuális norma a kapcsolatokban amúgy is mindig változik…
Ha neked/nektek így jó, az a legfontosabb, éljetek aszerint, ne foglalkozz a külső észt osztó emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!