Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsal a férjem de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a férjem de nem bánom, mit csináljak?

Figyelt kérdés
20 éve vagyunk együtt, az egyetem óta, van 2 gyerekünk. Mind a ketten kutató állásban dolgozunk. Mint család jól működünk, háztartás, gyerekek, sok közös programunk van. Kívülről meg a közeli barátaink szerint is tökéletesek vagyunk. Jópár éve viszont már szinte csak egymás barátai vagyunk. Az intimitás kb 3 éve megszűnt közöttünk. Én sem kívánom őt ő sem kíván engem. Egy évvel ezelőttig gyakran éreztem h sok neki a munka feszült, nem boldog. Aztán nem varázsütésre de lassan visszazökkent, látom hogy kiegyensúlyozottabb és ez engem is konfortzónában tart. Azt hittem a COVID mellékhatása, de a napokban rájöttem h megcsal egy másik nővel, ráadásul ismerem és teljesen őszintén írom ezeket a sorokat, nem érzek semmi negatívat. Nem vagyok féltékeny vagy elkeseredett. Talán boldog vagyok. H van egy olyan nő mint az a lány, boldoggá teszi újra. Együtt vannak kiéli magát, de mégis hazajön. Viszont nekem az is beleférne ha ezt folytatná. A kérdésem felétek igazán az lenne, hogy mondjam el neki? Ti hogy csinálná tim, ha egyáltalán elmondaná tok? gondolom neki is könnyebb lenne, meg nekem is.
2023. jan. 30. 16:35
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 A kérdező kommentje:

Talán azért töröm a fejemet a tisztázáson, mert bár rugalmas az életünk/időnk. Nem lehet könnyű neki lekordinálni, h időre hazaérjen, stb. De nem tudom h neki ez ad izgalmat, vagy neki is könnyebb lenne.

Talán azért is ennyire ok nekem mert tudom ki az, és mint ember nagyon szimpatikus. Bármennyire is groteszk ezt vissz-olvasnom.

A nyitott kapcsolat engem nem vonz. Nem vágyom szexre az életemben. Jól esik gyerekekkel/nélkül közös programozni, este hozzábújni, amikor mind a 2 olvasunk. De én már többre nem vágyom.

2023. jan. 30. 17:39
 12/67 anonim ***** válasza:
92%
"Nem lehet könnyű neki lekordinálni, h időre hazaérjen, stb." - Legyen az az ő gondja.
2023. jan. 30. 17:51
 13/67 anonim ***** válasza:
91%
Attol félsz h lelép?
2023. jan. 30. 18:00
 14/67 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem bánod mindegy nem!?
2023. jan. 30. 18:04
 15/67 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ha ezzel odaallnal ele hogy nyiltan leirtad mint ferfit es hogy teged nem erdekel,elegge megvaltoznal a szemeben. Egyreszt kicsit se nezne fel rad, olyan lennel mint egy elkenyelmesedett nyanya, masreszt kellemetlen, hogy hazajon es mindketten tudjatok hol jart de mindketten ugy csinaltok mintha nem az lett volna ami...kinos csondek. Jobb ha azt hiszi, a csaladjaval minden rendben, o meg neha szorakozik. Ez jobb erzes egy pasinak. Amugy csak szolok, hogy az a no se biztos hogy orok dugopajti akar maradni es sose lehetsz biztos, mikor dobbant a palid. Ha egyszer ugy dont hogy o mar minden este mashoz akar hazamenni, akkor jobb ha felkeszulsz. Mar nem a mult szazadban jarunk ahol a pasik szeretoert nem dobtak el a vagyont, csaladot. A modern korban megteszik es leszarjak neked mennyire kenyelmes volt ebben leledzeni.
2023. jan. 30. 18:48
 16/67 Mathus ***** válasza:
15%

#15: ott a pont, megmondja a férjének, hogy üdv a kutyámmal és a gyerekekkel egy szinten, remélem te is annyira örülsz ennek, mint én.

meg azért az milyen már, hogy nem akarok dugni a férjemmel, hallelluja, majd egy másik nő "megcsinálja", nekem úgyis csak a pénze kell, nem a f*rka. iszonyat elegáns.

2023. jan. 30. 19:21
 17/67 anonim ***** válasza:
100%
Ha rugalmasan kezeled egy nap azt veszed észre, hogy haza sem megy.
2023. jan. 30. 20:45
 18/67 anonim ***** válasza:
83%

Az exem nekem is kiadta a kilövési engedélyt, amikor sokadjára nem akart ágyba bújni velem. Nem érdekelte, hogy kivel, csak ne nála éljem ki magam.

Beadta, hogy frigid lett, válni nem akart.

Igen ám, csakhogy emberek vagyunk és nem érzelem nélküli gépek. Az lett a vége, hogy váltunk.Ő a gyerekekkel, fél vagyonnal balra el, és csiribi-csiribá, 2 szájba aszott hónap sem telt bele, máris szerelmes lett egy fiatalabb kandúrkába, azóta is dúl a love. Így csináljátok ti, nők ezt a dolgot. Szerintem te magad is elhiszed, hogy nem kívánod a szexet, és elvagy a langyos vízben. Aztán jön a kandúrka nálad is.

2023. jan. 30. 20:57
 19/67 anonim ***** válasza:
92%
Le fog lépni, mert a másik nővel minden megvan. Miért élne egy baráttal, érzelmileg vegetálva?
2023. jan. 30. 22:08
 20/67 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne szólj neki, de tényleg készülj fel arra ha dobbant. Nem biztos, hogy fog. Lehet a szeretőnek lesz elege ebből és otthagyja, aztán visszatér hozzád. De az is lehet, hogy a szerető is kutató. A kutatók pedig magányos alkatok. Tudom, mert én is ilyen közegben dolgozom. Vannak aszexuálisok, vagy simán karrieristák köztünk, de olyanok is akiknek egyszerűen nincs idejük holmi szerelemre, házasságra. Aztán van akinek látszatházassága van... Ismerem a közeget
2023. jan. 30. 23:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!