Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsal a férjem de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a férjem de nem bánom, mit csináljak?

Figyelt kérdés
20 éve vagyunk együtt, az egyetem óta, van 2 gyerekünk. Mind a ketten kutató állásban dolgozunk. Mint család jól működünk, háztartás, gyerekek, sok közös programunk van. Kívülről meg a közeli barátaink szerint is tökéletesek vagyunk. Jópár éve viszont már szinte csak egymás barátai vagyunk. Az intimitás kb 3 éve megszűnt közöttünk. Én sem kívánom őt ő sem kíván engem. Egy évvel ezelőttig gyakran éreztem h sok neki a munka feszült, nem boldog. Aztán nem varázsütésre de lassan visszazökkent, látom hogy kiegyensúlyozottabb és ez engem is konfortzónában tart. Azt hittem a COVID mellékhatása, de a napokban rájöttem h megcsal egy másik nővel, ráadásul ismerem és teljesen őszintén írom ezeket a sorokat, nem érzek semmi negatívat. Nem vagyok féltékeny vagy elkeseredett. Talán boldog vagyok. H van egy olyan nő mint az a lány, boldoggá teszi újra. Együtt vannak kiéli magát, de mégis hazajön. Viszont nekem az is beleférne ha ezt folytatná. A kérdésem felétek igazán az lenne, hogy mondjam el neki? Ti hogy csinálná tim, ha egyáltalán elmondaná tok? gondolom neki is könnyebb lenne, meg nekem is.
2023. jan. 30. 16:35
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
100%
Előbb utóbb úgyis lelép a pasi úgyhogy mindegy...
2023. febr. 9. 18:48
 32/67 anonim ***** válasza:
62%

#28 a kutató egy életforma. Egy kutatónak mindig is a karrierje lesz az első. Ezt vagy bevallja valaki vagy rejtegeti, de így van. Rengeteg a családtalan férfi, a nők eleve kevesebben vannak, de eleve a család náluk vagy fontosabb (és akkor a karrierjük megsínyli) vagy nem fontosabb és akkor van az, hogy 6 hónap után már oktatnak legalább X százalékot vállalva.

Szóval igenis a kutatóhoz mész hozzá.

Az igaz, hogy mindkét fél kell ahhoz, hogy megromoljon. De egyrészt ezt be is vallotta a kérdező, másrészt a fennálló helyzet őt nem zavarja (tehát nincs "ártás"). A férfi meg elvan így, a másik nővel kiéli a szexuális vágyait (tehát nincs ártás).

2023. febr. 9. 22:52
 33/67 anonim ***** válasza:
78%

Ez a beteg életforma csak addig működik úgy, ahogy, amíg kicsik a gyerekek.

Sőt, míg olyan partnerre nem talál az egyikük, aki megrendíti ezt a hazug, bepunnyadt életformát.

Amúgy a gyerek mindig mindent megérez. Ha nem is konkrétan, de a szülők egymás iránti szeretetlensége, közömbössége lecsapódik benne is, ezt a mintát látja, ebben nő fel, ezt viszi tovább.

2023. márc. 4. 05:12
 34/67 anonim ***** válasza:
100%
Azóta van valami fejlemény? Hogy alakulnak dolgok?
2023. márc. 4. 07:43
 35/67 Csak_egy_pasas ***** válasza:
Engem is érdekelne, hogy mi minden történt veletek azóta
2023. márc. 4. 08:01
 36/67 anonim ***** válasza:
69%
Szánalmas
2023. márc. 4. 13:35
 37/67 anonim ***** válasza:
67%

36 -os barátom! Megértem, hogy számodra ez szokatlan dolog. De azt ajánlanám, hogy olvass kicsit utána a Poliamória fogalmának. Aki poliamórként gondolkodik, az érti azt, amin a kérdező most átmegy. És van is egy kis magyar közösség a facebookon. Többszáz emberről beszélünk köztük nőkkel és sok párral.

Tehát a kérdező nincs egyedül ezzel csak nem tudott róla!

2023. márc. 4. 15:19
 38/67 anonim ***** válasza:
57%

37.

Itt erről szó sincs, mivel aki olyan kapcsolatba van az tud róla, itt a férj szépen félrekefélget, mert otthon már halálra unta magát a feleség meg észrevette, ennyi. A feleség persze nem bánja mert gondolom anyagilag be van biztosítva a helyzet, a lényeg hogy neki ne kelljen széttenni a lábát.De a férj közben nem is sejti hogy a felesége tud róla.

És igen szánalmas.

És nem a 36-os vagyok.

2023. márc. 4. 18:10
 39/67 anonim ***** válasza:
57%
Szánalmas a feleség bizonnyal nem szereti a férjét meg nem kívánja. Biztos pontja van ezért nem érdekli,csak vigyázz nehogy a szerető is terhes legyen
2023. márc. 4. 18:23
 40/67 anonim ***** válasza:
57%

"de mégis hazajön"

Hát ez nem sokáig lesz, ha láthatóan kivirult és boldog a másik nő miatt. Úgyhogy boldog lehetsz :D

2023. márc. 4. 18:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!