Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tovább ha tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább ha tényleg megcsal a párom?

Figyelt kérdés
7 éve vagyunk együtt, gyermekvállalás előtt állnánk. Költözés közepette vagyunk, azthittem ő a világ legjobb pasija, és megnyertem a főnyereményt vele. Annyira kedves volt odaadó, gondoskodó mindig velem. Októberben belenéztem a telefonjába egy fura érzés lett úrrá rajtam, és megnéztem. Találtam egy beszélgetést, nem volt túl sok félreérthető szöveg benne de éreztem,hogy erre figyelnem kell. Sajnos nem bírtam magamban tartani és egyből neki álltam, természetesen nem voltam higgadt állapotban. Azóta nem néztem utána, kimagyarázta és megnyugodtam. Ma újra hasonló rossz érzés, nézzünk bele. Telefonja kódját nem merte megváltoztatni ezért könnyű volt bele lépjek, nem találtam sehol a lánnyal beszélgetést viszont a Facebook keresőben pont ma keresett rá a lányra, előzmények alapján decemberben már egyszer rá keresett. Nyilván ez még nem jelent biztos dolgot, viszont most csak gyűjtöm a bizonyítékokat. Aki szerint ez nagyon gáz dolog annak azt mondom megérdemlem az igazságot, és nem érdekel mennyire gáz nyomozni utána. Most a telefonomon folyamatosan látni fogom a beszélgetéseit, gyorsan és észrevétlenül kötöttem össze a telefonomra a messengerét. Nem tudom ha lebukik mit tegyek? Annyira rendben volt az életünk, nagy dolgok előtt álltunk és ő volt aki erőltetette jobban a családalapítást is. Talán megköszönöm a jó isten felé a PCOS betegségem ami miatt még nem vagyok édesanya mert most lehet egyedül kellene nevelnem. Mindenféleképpen utána szeretnék járni, egy hétig figyelem és ha nem beszélnek kilépek és nem nyomozok. Amennyiben igazam van és megcsal szeretném nyugodtan kezelni, nem veszekedni és nem kérdőre vonni egyszerűen csak szembesíteni és szépen megkérni,hogy pakoljon össze. A közös házzal nem tudom mi lesz, sem a közös autóval, nyilván nagyon nehéz helyzetben leszek ezért szeretnék előre tervezni. Újra kell kezdenem az életem, 28 éves vagyok.

2022. dec. 18. 23:22
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
77%

És ha nem lesz igazad?

Bár tény és való, hogy ezek fura dolgok.

De ha nem csinált semmi rosszat? Akkor ő megfog bocsátani, hogy nyomoztál? Vagy ha nem mondod el, akkor a lelkiismereted bírni fogja?

2022. dec. 18. 23:28
 2/24 anonim ***** válasza:
25%
Ha meg akar csalni akkor megteheti prostival is. Nem feltétlen vele csak vele beszélhetett. Írj rá a lányra aztán derítsd ki honnan ismeri, beszélnek-e még. Mondd azt, hogy gyereket vàrsz a pasidtól és fontos. Akkor lehet nem mondja vissza és segíteni fog lebuktatni.
2022. dec. 18. 23:28
 3/24 anonim ***** válasza:
96%

Akár megcsal, akár nem, akár igazad van, akár nem:

Szerintem érdemes lenne komolyan beszélgetnetek arról, hogy (lényegtelen, mi miatt) nem érzed úgy, hogy meg tudsz benne bízni és szeretnéd a gyerektémát emiatt jegelni.

Persze, én elhiszem, ha valaki indokolatlanul féltékeny, van ilyen is, hogy az ember, ha nincs baj, akkor csinál magának. De a saját tapasztalataim és a közelebbi barátnőim tapasztalatai azt mutatja, hogy ahol valakinek ilyen gyanúja van, ott 90%-ban van oka rá.

Én megmondanám neki a helyedben, hogy nem tudom ilyen érzésekkel komolyabbra szőni vele a kapcsolatom és ilyen ingoványos talajra nem szeretnék családot alapítani. Egy ilyen kijelentés az, amit már nem lehet kimagyarázni sem, mert nem arról van szó, hogy mit tett és mit nem, hanem hogy te hogy érzel. Ha van vaj a füle mögött, tudja, hogy addig nem lesz továbblépés, amíg nem kezd vele valamit, ha nincs, akkor meg legalább igyekszik megadni azokat a dolgokat, amik érzelmileg biztosítanak. Van, hogy az ember azért féltékeny, mert nem osztanak meg vele mindent vagy hűvösek vele. Én is voltam már gyanakvó azért, mert a párommal nem volt olyan szoros a kapcsolatunk, mint amilyenre szükségem lett volna a bizalomhoz. Ha nem is tett ellened semmit az illető, akkor is igaz, hogy nem érdemes ilyen érzelmekkel tovább lépni a kapcsolatban, mert az aktuális szint sem teljesértékű, valami nem stimmel, amin dolgozni kell (és ha lehet, együtt megoldani) ahhoz, hogy teljes mellszélességgel be tudjatok vállalni egy összeköltözést vagy a családalapítást.

Szóval akármi is az ok, én megmondanám, hogy nem sikerült kiépítenünk olyan fokú bizalmat, ami szükséges ehhez a döntéshez. Nincs "de" meg "az nem úgy van", az ember saját érzelmeit nem kell másnak megmagyaráznia. Azon kell elgondolkodni, hogy miért lehet ez e hogyan lehet tenni azért, hogy máshogy legyen.

Nálatok most ennek van ideje, nem a gyerekcsinálásnak.

Aztán ha erre behisztizik, akkor már lehet azon is gondolkodni, hogy mégsem alaptalan.

2022. dec. 18. 23:37
 4/24 A kérdező kommentje:
Semmi esetre sem írnék rá a lányra, nem is érdekel a lány dumája amúgy. Nyilván ha lesz valami arról nem kell magyarázkodnia a lánynak sem mert az egyértelmű bizonyíték lesz. Inkább csak azt nem tudom hogyan folytassam. Szeretnék felkészülni a legrosszabbra,hogy könnyebb legyen feldolgozni. Nem tudom elképzelni jelenleg milyen lesz az élet egymás nélkül, és ez a gondolat nagyon ijesztő. Mindenünk közös és együtt építettük a jövőt. Közösek a kutyáink, én nem akarok őket sem elhagyni, mi van ha nem tudom majd újra kezdeni?
2022. dec. 18. 23:37
 5/24 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van 3#-as válaszoló, de én nem tudtam,hogy ez történik körülöttem. Soha nem adott ilyen jeleket ezek előtt és vakon bíztam is benne. Le ülhetnénk persze, de ismerjük a férfiakat. Akkor is tagadnak általában ha rajta fekszik egy nő, azt mondják kb rá esett.. En nem akarok felületet adni arra,hogy valami kamu sztorit ki talaljon es jobban figyeljen arra,hogy ki töröljön minden félreérthető jelet. Ezért akarom megfigyelni
2022. dec. 18. 23:41
 6/24 anonim ***** válasza:
95%

Épp itt az ideje, hogy saját életet növessz, akár lesz együtt folytatás, akár nem. Valakinek ignorálni a valódi arcát csak azért, mert ki vagy neki szolgáltatva egyenes út a bántalmazó kapcsolatba.

Nekünk is közösek a kutyáink a férjemmel. Ha bármi lenne, egyikünk az egyiket vinné, másikunk a másikat. Van tervünk arra, ha együtt nem működne, mert mi pont, hogy úgy akartuk egymást szeretni és egymást választani, hogy a tiszta szándék tartson egymás mellett minket, ne a kényszer. Papíron k*rvajól meglennénk egymás nélkül, érzelmileg viszont nem akarunk és ez a lényeg. Itt az ideje, hogy te is függetlenedj tőle, hogy az érzelmek és a bizalom tartsák össze a kapcsolatot, amiért minden nap tenni kell. Ne pedig az, hogy nincs hova menned vagy elvesztesz mindent, ha mész.

2022. dec. 18. 23:43
 7/24 anonim ***** válasza:
95%

"Le ülhetnénk persze, de ismerjük a férfiakat. Akkor is tagadnak általában ha rajta fekszik egy nő, azt mondják kb rá esett."

Épp azért nem szabad úgy beszélni velük, hogy legyen helye magyarázkodásnak. Nekem is volt egy ilyen exem, egyetemválasztás előtt álltam, 3 évre el kellett volna döntenem, hogy melyik városba költözök: amiben én élek vagy amiben ő. Én megmondtam neki, hogy a lelépdelései és a mobilja dugdosása miatt nem érzem úgy, hogy erre a kapcsolatra fel tudnám tenni a következő 3 évet, így nem tudok anélkül költözni, hogy ne lennének bennem ezzel kapcsolatban ellenérzések. Elhiszem ha nincs okom gyanakodni, de az érzelmeim ellen nem tudok mit tenni és amíg ilyen dolgok vannak a kapcsolatunkban, én nem tudok vele tervezni teljesen.

Gondolom ha nem csalt volna meg, nem mondott volna el mindenféle paranoid k*rvának erre, miután a magyarázkodása közben jeleztem, hogy a kapcsolaton belüli légkört nem fogja az megváltoztatni, ha más a keretezése azoknak a dolgoknak, amik önmagukban zavarnak.

Milyen érdekes, a szakításunk után egy héttel az állítólagos lány barátjával látták kavarni, akivel tuti biztos nem volt köztük senki és a szivecskés üzenetek is csak hülyéskedés. Ahha, ahha. Jó, hogy maradtam Budapesten tanulni. 😊

2022. dec. 18. 23:50
 8/24 anonim ***** válasza:
42%

"hogyan-tovabb-ha"

Már gyanakszol, és a külön jövődet keresed. Szerintem ne nyomozz, de készülj fel az önálló életre. Gyereket most semmiképpen ne vállalj.

2022. dec. 18. 23:57
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az egészben az a legfurább, hogy már nem találtad az üziket a csajjal. Nyilván a múltkor törölte, mert megijedt és azóta óvatosabb lett. Aztán lehet nem volt még semmi (mert te is írtad, hogy nem találtál semmi durvát), csak már ismerkedett, mert tervezte a csalást. Az is lehet, hogy most egy darabig tényleg "jófiú" lesz.
2022. dec. 19. 00:04
 10/24 A kérdező kommentje:
Megvan az üzenet, nem törölte azt ki. Azt mondta nem is törli ki,hogy ne gondoljam azt még máskor is beszéltek
2022. dec. 19. 00:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!