Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tovább ha tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább ha tényleg megcsal a párom?

Figyelt kérdés
7 éve vagyunk együtt, gyermekvállalás előtt állnánk. Költözés közepette vagyunk, azthittem ő a világ legjobb pasija, és megnyertem a főnyereményt vele. Annyira kedves volt odaadó, gondoskodó mindig velem. Októberben belenéztem a telefonjába egy fura érzés lett úrrá rajtam, és megnéztem. Találtam egy beszélgetést, nem volt túl sok félreérthető szöveg benne de éreztem,hogy erre figyelnem kell. Sajnos nem bírtam magamban tartani és egyből neki álltam, természetesen nem voltam higgadt állapotban. Azóta nem néztem utána, kimagyarázta és megnyugodtam. Ma újra hasonló rossz érzés, nézzünk bele. Telefonja kódját nem merte megváltoztatni ezért könnyű volt bele lépjek, nem találtam sehol a lánnyal beszélgetést viszont a Facebook keresőben pont ma keresett rá a lányra, előzmények alapján decemberben már egyszer rá keresett. Nyilván ez még nem jelent biztos dolgot, viszont most csak gyűjtöm a bizonyítékokat. Aki szerint ez nagyon gáz dolog annak azt mondom megérdemlem az igazságot, és nem érdekel mennyire gáz nyomozni utána. Most a telefonomon folyamatosan látni fogom a beszélgetéseit, gyorsan és észrevétlenül kötöttem össze a telefonomra a messengerét. Nem tudom ha lebukik mit tegyek? Annyira rendben volt az életünk, nagy dolgok előtt álltunk és ő volt aki erőltetette jobban a családalapítást is. Talán megköszönöm a jó isten felé a PCOS betegségem ami miatt még nem vagyok édesanya mert most lehet egyedül kellene nevelnem. Mindenféleképpen utána szeretnék járni, egy hétig figyelem és ha nem beszélnek kilépek és nem nyomozok. Amennyiben igazam van és megcsal szeretném nyugodtan kezelni, nem veszekedni és nem kérdőre vonni egyszerűen csak szembesíteni és szépen megkérni,hogy pakoljon össze. A közös házzal nem tudom mi lesz, sem a közös autóval, nyilván nagyon nehéz helyzetben leszek ezért szeretnék előre tervezni. Újra kell kezdenem az életem, 28 éves vagyok.

2022. dec. 18. 23:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet másik telefonja!A férfiak is kreatîvak ám ilyenkor.Viszont örülj neki hogy nincs gyerek.Ennek úgysem lesz jó vége.
2022. dec. 19. 08:52
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
#13-as papol a bizalomról, közben meg félrejár. Vicc vagy ember, remélem téged dobnak ki
2022. dec. 19. 10:07
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Te önmagadnak mondasz ellent. Leírod, hogy:

"Ha az én telefonomba néznél bele az engedélyem nélkül, márt kint lennék az ajtón és ezt komolyan mondom, simán elhagynálak minden probléma nélkül."

Erre kicsit lejjebb meg leírod, hogy "a mostani partnerem is volt, hogy utánam próbált nézni, sőt a hátam mögött felhívta a közös ismerőst, hogy információhoz jusson tényleg együtt voltunk-e adott pillanatban."

Akkor a telefonodba nem nézhet bele senki, mert repül, de a mostani partnered meg "kémkedhet" utánad?

Nem önellentmondásos ez egy kicsit? Miért nem dobod ki a mostani partnered, mert nyomozott utánad? Vagy akkor nem lesz fix p*nci?

Te is csak úgy élsz, mit az érdekemberek. Ami az TE érdekeidet szolgálja azt megtartod, de aki bele mer köpni a levesedbe (és nem jól viselkedik) az reptetve van. Szomorú világot élünk. :(

2022. dec. 19. 11:47
 24/24 anonim ***** válasza:
79%
#23 ráadásul a barátait is "kidobja". Mintha azokat csak úgy ki lehetne dobni :)
2022. dec. 19. 19:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!