Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tovább ha tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább ha tényleg megcsal a párom?

Figyelt kérdés
7 éve vagyunk együtt, gyermekvállalás előtt állnánk. Költözés közepette vagyunk, azthittem ő a világ legjobb pasija, és megnyertem a főnyereményt vele. Annyira kedves volt odaadó, gondoskodó mindig velem. Októberben belenéztem a telefonjába egy fura érzés lett úrrá rajtam, és megnéztem. Találtam egy beszélgetést, nem volt túl sok félreérthető szöveg benne de éreztem,hogy erre figyelnem kell. Sajnos nem bírtam magamban tartani és egyből neki álltam, természetesen nem voltam higgadt állapotban. Azóta nem néztem utána, kimagyarázta és megnyugodtam. Ma újra hasonló rossz érzés, nézzünk bele. Telefonja kódját nem merte megváltoztatni ezért könnyű volt bele lépjek, nem találtam sehol a lánnyal beszélgetést viszont a Facebook keresőben pont ma keresett rá a lányra, előzmények alapján decemberben már egyszer rá keresett. Nyilván ez még nem jelent biztos dolgot, viszont most csak gyűjtöm a bizonyítékokat. Aki szerint ez nagyon gáz dolog annak azt mondom megérdemlem az igazságot, és nem érdekel mennyire gáz nyomozni utána. Most a telefonomon folyamatosan látni fogom a beszélgetéseit, gyorsan és észrevétlenül kötöttem össze a telefonomra a messengerét. Nem tudom ha lebukik mit tegyek? Annyira rendben volt az életünk, nagy dolgok előtt álltunk és ő volt aki erőltetette jobban a családalapítást is. Talán megköszönöm a jó isten felé a PCOS betegségem ami miatt még nem vagyok édesanya mert most lehet egyedül kellene nevelnem. Mindenféleképpen utána szeretnék járni, egy hétig figyelem és ha nem beszélnek kilépek és nem nyomozok. Amennyiben igazam van és megcsal szeretném nyugodtan kezelni, nem veszekedni és nem kérdőre vonni egyszerűen csak szembesíteni és szépen megkérni,hogy pakoljon össze. A közös házzal nem tudom mi lesz, sem a közös autóval, nyilván nagyon nehéz helyzetben leszek ezért szeretnék előre tervezni. Újra kell kezdenem az életem, 28 éves vagyok.

2022. dec. 18. 23:22
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Úgy értettem azt,hogy nem találtam sehol a lánnyal beszélgetést,hogy újat frisset ( sem Messenger,sem Instagram,sem tiktok sem Viber, semmi minden platformon megnéztem)
2022. dec. 19. 00:10
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha már más nőkkel dumál, más nőket keress ott bizony jogosan gondolod, hogy készül félrelépésre és én is azt gondolom, hogy most vigyázni fog, úgyhogy olyankor kellene elkapnod, amikor azt hiszi, hogy nincs veszély.

Szerintem egy hét nyomozgatas kevés, mert ha szóltál neki biztosan nem lesz olyan hülye, hogy nem vigyázz.

2022. dec. 19. 00:17
 13/24 anonim ***** válasza:
17%

Ha az én telefonomba néznél bele az engedélyem nélkül, márt kint lennék az ajtón és ezt komolyan mondom, simán elhagynálak minden probléma nélkül. A pasid lehet hogy becsajozott, de ez csak akkor derül ki ha személyesen megbeszéled vele., esetleg beszélsz a harmadik féllel.

Nekem is volt afférom a 20 év alatt és soha nem a napi telefonomról intéztem az ügyeimet, ha ilyen béna a párod, akkor meg is érdemli. 28 évesen semmiről nem késtél le, ha váltani akarsz, akkor minél előbb tegyed!!!!

A mostani partnerem is volt, hogy utánam próbált nézni, sőt a hátam mögött felhívta a közös ismerőst, hogy információhoz jusson tényleg együtt voltunk-e adott pillanatban. Az a tiszta, hogy a szemébe mondod miért féltékenykedsz, mert a bizalom egy nagyon sérülékeny dolog, ha valaki a hátad mögött beszél az ismerőseiddel, ráadásul le is tagadja, nos azzal nem szabad egy fedél alatt élni. Ha megrendült a bizalom a partnered felé akkor el kell búcsúzni minél hamarabb és nem az anyagikat mérlegelni. Elvált férfi vagyok, 20 évesen olyan naivan tudtam hinni a nőknek és a szerelemnek, hogy filmet lehetett volna róla forgatni, most minden kapcsolatomnak úgy megyek neki, hogy időleges és bármikor vége lehet, az életben semmi nem tart örökké, ebből induljál ki!!!

2022. dec. 19. 00:49
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Én meg már azért basználak ki, ha bele kellene néznem a telefonodba, mert alkalmatlan vagy bizalomgerjesztő viselkedésre. :)

2022. dec. 19. 00:54
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Dugdossátok csak a mobilkátokat, mint motkány a makkját. Nem mindenki olyan hülye rongy, hogy ezt lehet vele játszani
2022. dec. 19. 00:55
 16/24 anonim ***** válasza:
88%

Azért keres rá, mert tetszik neki.

Te tudod, hogy neked ez belefér-e.

2022. dec. 19. 00:59
 17/24 anonim ***** válasza:
57%
13 vagyok. A különbség közted és köztem, hogy én megkérdezem hol voltál és 1 másodperc alatt eldöntöm, hogy belehazudsz-e a képembe. Persze ehhez kell némi emberismeret és tapasztalat, de működik. Ha valaki a belső körömből utánam kutat anélkül, hogy ezt velem tisztázta volna, akkor kirúgom, legyen az a barátnőm, ismerősöm vagy az alkalmazottam. Mindegyikre volt már precedens, szeretem magam olyan emberekkel körülvenni akik egyenesek és ha valami problémájuk van akkor a képembe merik mondani. Simán lehet, hogy úgy gondolják igazuk van és én becsapom őket, akkor ha nem fogadják el amit mondok semmi keresnivalójuk mellettem. Volt erre is példa, úgy lépett le a párom, hogy szentül meg volt győződve, hogy megcsaltam, nem is akartam meggyőzni, 1 nap alatt szétköltöztünk. Csak sajnálni tudom azokat a párokat akik ilyen környezetben élnek, megmérgezi mind a kapcsolatukat mind az életüket.
2022. dec. 19. 01:03
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha már nem bìzol benne akkor szakìts. Megérzésedre hallgass, egy nő csak akkor kutakodik a párja telefonjában,ha megérez dolgokat. Ezek be is szoktak jönni sajnos
2022. dec. 19. 06:55
 19/24 A kérdező kommentje:
Megértem azt is aki szerint csúnya dolog belenézni, szerintem is az viszont még mindig úgy gondolom,hogy nem az a kérdés én, hogy merem megtenni,hogy belenézek hanem ő,hogy meri ezt megtenni velem...
2022. dec. 19. 07:56
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, unokatesóm 2 évig csalta a férjét. Gyanakodott a férje, de az unokatesóm mindig tagadott. Megmutatta a telóját, a szeretőjével csetelésgetésekből csak a munkahelyi dolgok voltak benne, e többit azonnal törölte. Aztán csinált egy kamu facebook profilt amiről a férje nem tudott, azon csetelgettek.

Szerinted ezt csak egy nő tudja kitalálni, megoldani, egy férfi nem?

2022. dec. 19. 08:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!