Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdésem azokhoz szól, akiket csaltak már meg, miből tudtad, érezted lebukás előtt, hogy a párodnak van valakije?
Figyelt kérdés
Másképp viselkedett? Hideg volt veletek?2022. nov. 21. 09:25
1/5 anonim válasza:
Akkora hülye voltam, hogy nem éreztem meg. Csak utólag került minden a helyére. Miért volt hideg, megalázó, el-el tüntető, telefont nem felvevő. Hát ki mint él úgy ítél. Gondoltam ha én nem csajom, ő sem. Jött a hideg víz rendesen. Másfél évig tartott. Szerinted?
2/5 anonim válasza:
Erzelmi megcsalas szamit? Bar ki tudja volt-e testi ..
Probaltam nem hisztizni rajta, de egyre jobban veszekedtunk emiatt, mikor titkolozni kezdett akkor meg foleg. O meg keltette bennem a buntudatot,hogy csak bekepzelem es nincs semmi koztuk csak baratok.
Aztan beleneztem a beszelgetesekbe, hulye voltam es meg azutan sem szakitottam vele rogton..
Aztan mar annyira veszekedtunk ezen, allandoan,hogy szerinte tonkretettem a kapcsolatot es kieroszakolta a szakitast tolem! Akkor is legyek en a hibas.
Szakitas utan meg folytattak a csajjal, mintha en nem is leteztem volna. Szerintem mar ossze is jottek. Kihasznalt potleknak es ennyi.
Azota az onbecsulesem 0. Nagyon tonkretett ez a dolog.
3/5 anonim válasza:
Túlságosan odafigyelt mindenre velem kapcsolatban, az autóját túl tisztogatta, sex heti egyre csökkent, haverja elszólta magát, hirtelen meg akart venni nekem mindent, megszűnt a munkaidőbeni haza szaladgálás. Persze tagadott mindent, csak h a csaj kitette facera h kapcsolatban van vele, szó nélkül repült....
4/5 anonim válasza:
#2 érzelmi megcsalás nem létezik!
5/5 anonim válasza:
Telefon dugdosás nálam is volt. Mármint, hogy a seggfej vitte még a klotyóra is magával ahonnan néha hosszas furcsa beszélgetés hallatszott ki. Ritkuló szex. Munkából nem jött haza, csak sokkal később. Egyre ridegebb volt volt velem. Egy igazi gyökér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!