Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Rosszul kellenne magam érezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul kellenne magam érezni amiatt hogy a szeretőm haza vitt a saját ágyukba?

Figyelt kérdés

Nő vagyok

Nem kérek kioktatást…… “képzeljem magam a feleség helyébe’ es társai

2022. nov. 1. 22:26
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
80%

46. Én nem írtam neked bántó választ, de erre muszáj reagálnom.

Egyszer egy olyan nő kérdezte tőlem fennhangon, hogy nem kéne már nekem egy kapcsolat, aki szeretőként kezdte és most is csal a már párja.

Azóta is nevetek, hogy olyan kapcsolat, mint az övé akkor se kéne, ha örökre egyedül kellene cserébe maradnom.

2022. nov. 2. 18:11
 52/60 anonim ***** válasza:
85%

Hú, tényleg, nagyon irigy vagyok. Minden vágyam valaki más otthonában hemperegni egy órát egy gerinctelen alakkal.

Ja, nem.

2022. nov. 3. 07:12
 53/60 anonim ***** válasza:
0%
Gyerekek hogy jönnek ide? Jobb esetben az ilyen sosem derül ki. Meg tudok olyat hogy valaki szólt a feleségnek, nem hitte el hiszen a férje napi szinten kielegitette meg figyelmes volt vele az életük minden területén.
2022. nov. 3. 07:25
 54/60 anonim ***** válasza:
84%

Nem derül ki ha az otthonukban csalja??? ...Te hol élsz?... Én azt nem értem, ha a feleség cserél ágyneműt,hogy a búbánatba nem vesz észre ilyesmit?...Vagy csak én voltam olyan mint egy vadászkopó? :)))

2022. nov. 3. 08:57
 55/60 A kérdező kommentje:

Szerintem is mindig kiderül egy ilyen viszony… sajnos vagy nem sajnos, de kiderül.

Én is kicsit parázok amiatt hogy egy ilyen ágyneműcsere miatt bukunk le

2022. nov. 3. 09:25
 56/60 anonim ***** válasza:
24%
Nem fogtok a barátnőm a hosszú fekete haját, szándékosan meg szét is szórta az ágyon, a földön a fürdőbe... 😂 És évekig ment ez, sose szólt az asszony.
2022. nov. 3. 11:44
 57/60 anonim ***** válasza:
21%
Barátom aki kollégám is egyben 5 és fél évig csalta a nejét. Aztán megunta a szeretot. Kielte magát. Mindent megad a nejenek. A lánya szemében pedig a világ legjobb apukája. Mondjuk abban lehet valami, hogy ha igazán szereti a férfi a szeretőt akkor elvalik. Barátom a mostani felesége miatt elvalt, szeretokent kezdte az asszony. A mostani szereto csak egy bizonyos időtartamra kellett neki / egy nagy munkát kellett befejeznie, ehhez volt szüksége támogatásra. Aztán dobta is a nőt amikor elkészült./ Szóval kedves Kérdező hidd el nem sokat jelentesz neki. Az meg tényleg nem szép, hogy a hitvesi ágyban csinálja veled de ez nem a te sarad.
2022. nov. 3. 14:14
 58/60 anonim ***** válasza:
77%

"próbáltam vele beszélni erről hogy ő nem bánja e, de nem volt hajlandó erről beszélni"

Vajon miért?

2022. nov. 3. 21:18
 59/60 anonim ***** válasza:
76%
Már most rosszul érzed magad szívem. Meg is értem. Csak a lotyója vagy egy szar embernek.
2022. nov. 4. 20:12
 60/60 anonim ***** válasza:
28%

"parázok amiatt hogy egy ilyen ágyneműcsere miatt bukunk le"

Akkor mi a jó és a rossz ebben a kapcsolatban?

Több a jó, mint a rossz? Megéri neked?

2022. nov. 5. 13:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!