Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Rosszul kellenne magam érezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul kellenne magam érezni amiatt hogy a szeretőm haza vitt a saját ágyukba?

Figyelt kérdés

Nő vagyok

Nem kérek kioktatást…… “képzeljem magam a feleség helyébe’ es társai

2022. nov. 1. 22:26
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésed értelmetlen!

Hogyan mondhatná meg más, hogy neked mit kellene érezned? Nekem nagyon gáz lett volna.

2022. nov. 2. 00:32
 12/60 anonim ***** válasza:
77%

Azért nem szokás hazavinni a szeretőt, mert könnyen le lehet bukni.

Éppen a válóperem után jöttem össze a következő párommal és kifejezetten jó érzés volt, hogy a saját ágyamban szeretkezek vele. De ő nem szerető volt, hanem az új barátnő.

De talán éppen ez van nálad is. A szeretődnek izgalmas, hogy az ő ágyában vagy.

2022. nov. 2. 01:13
 13/60 anonim ***** válasza:
88%

Nem vagyok egy erkölcscsősz, mint itt sokan, de azért tényleg van már a pofátlanságnak is határa.

Neked nem megalázó, mondd? Hogy még azt a 15 ezret is sajnálja egy motelre, ha már szerető vagy?

Szerintem ez már ennek a dolognak a legalja.

2022. nov. 2. 02:20
 14/60 anonim ***** válasza:
90%
És legalább lecserélte előtted-utánad az ágyneműt, vagy úgy feküdtetek be az ágyba, ahogy volt, mondjuk amiből pár órával azelőtt a feleség szállt ki, miután beleizzadt, esetleg rácsorgatta a nyálát, és telefin...gotta éjjel? Nekem a gyomrom felfordulna tőle, nemhogy még kurfircolni legyen kedvem, és marhára zavarna, hogy annyira olcsó k...vának néz, hogy nem képes legalább valami szállodába elvinni, de nem vagyunk egyformák.
2022. nov. 2. 06:09
 15/60 anonim ***** válasza:
60%
Eleve egy alsópolcos nő vagy, ha annyora alulértekeled magadat, hogy leállsz egy nős pasival
2022. nov. 2. 07:19
 16/60 anonim ***** válasza:
89%
Esküszöm, irigylem az ilyen fazonokat, akikben ennyire nincsenek semmilyen gátlások és korlátok. Képes valaki egy családos ember a saját ágyukba egy másik nőt felvinni, szexelni vele, majd pókerarccal várni az asszonyt és nyugodtan aludni. Én basszus már akkor tiszta ideg lennék, ha csak taperolnék egy másik nőt.
2022. nov. 2. 07:20
 17/60 anonim ***** válasza:
85%
Igen, rosszul kéne magadat érezni neked is.
2022. nov. 2. 09:07
 18/60 anonim ***** válasza:
86%

Igen rosszul... Székfoglalóst játszol, és utána gondolkozol? Annyit sem értél neki, hogy egy panziót vagy hotelszobát kifizessen a légyottra XD.

Az álompasid egy nyomoronc sóher.

2022. nov. 2. 12:06
 19/60 anonim ***** válasza:
18%

#13, 18!

Úgy látom, ti a havi 1 szexben tudtok csak gondolkodni. Úgy tényleg nem gond a 15e HUF.

Viszont 2 naponta már havi 300e a kufirc.

2022. nov. 2. 12:13
 20/60 anonim ***** válasza:
83%

Fizesd meg az árát, ha kell a mellékvágány ;) Ha nem megy, becsüld meg magad meg a házastársad.

2022. nov. 2. 12:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!