Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjedet arra kérné egy nő hogy ujjazza meg a saját fenekét és vegye videóra majd küldje el neki...elhagynád?
Aha biztos, ott a gépont, mikor ugyanolyan jót élveznek a hagyományos szextől. A természet nem seggbeb..szásra tervezte az embereket, te nagyeszű, de biztos a gyönyörtől már a záróizmod olyan mint egy szélben lengedező kinyúlt hajgumi.
Épeszű férfi nem enged a seggébe rakni semmit.
Nyilván te már csak tudod:DDD Fingod nincs az egészről, de te aztán proli stílusban megmondod a frankót:D
Gyanítom angolul sem tudsz, de ha mégis akkor - male G-spot -ra keress rá, meg fogsz lepődni.
Férfiként, csak igen halkan jegyzem meg, hogy nekem legalább 3-5 barátnőm is megkérdezte, hogy csinálunk-e ilyesmit, mármint ő nekem. 1X engedtem, de esküszöm ciszheteroként baromi kínos volt, aztán soha többé.
Nem is tudom, honnan veszik a nők, hogy ez kell a pasiknak...bár...több sulis barátnőm elmondta, hogy azért vannak velem, náluk 15-25 évvel idősebb pasival, mert a sulis srácok között egyre több a homár és a félhomár. És ezt több férfi ismerős is megjegyezte, hogy az utóbbi pár évben, könnyebb sulis csajokkal ismerkedniük.
Tényleg a prosztatánál van a G-pont, de ez most mit is számít?
A kérdés tekintetében semmit. Elhagynán a férfit. És jó nagy h*lye, ha egy ilyen kompromittáló vidit csak úgy kérésre elküld egy másik nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!