Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjedet arra kérné egy nő hogy ujjazza meg a saját fenekét és vegye videóra majd küldje el neki...elhagynád?
Figyelt kérdés
Végülis nem csalna meg csak egy video...2021. máj. 7. 08:34
11/18 anonim válasza:
Itt nem az a lényeg, hogy a nő mit kért tőle, hanem az, hogy egyáltalán más nőkkel ilyenekről beszélget.
12/18 anonim válasza:
Na a 9-es írja jól, legalább ő nem homár.
Magyarázhatjátok itt a g-pontot, de amelyik pasi seggbe ujjaztatja magát az ferde szexualitású. Meg beteg is mert az a nyílás rohadtul nem arra való.
13/18 anonim válasza:
Ha már csak a gondolata felmerülne ilyennek, én már akkor lelépnék és nagyot csalódnék a férjemben.
14/18 anonim válasza:
Azért, mert MEGKÉRI valaki ilyesmire természetesen nem hagynám el. Jót röhögnék, hogy micsoda perverz emberek vannak és kész. De ha a férjem MEG IS TENNÉ, akkor elgondolkodnék, mekkora idiótával élek együtt.
15/18 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy megcsalás-e vagy sem. De NINCS olyan férfi ezen a bolygón, akiből ne ábrándulnék ki egy ezredmásodperc alatt, ha ilyet látnék róla.
Ezt még Denzel Washingtonnak sem bocsájtanám meg
16/18 anonim válasza:
#12 Én egyet értek veled, nekem is undorító. Viszont azon meglepődtem, hogy ha arról van szó, hogy egy nő miért nem engedi az anált, akkor a férfiak vehemensen próbálják meggyőzni itt arról, hogy nem árt a záróizmoknak és nyugodtan lehet csinálni. Most meg ugyanilyen vehemenciával tiltakoznak. Hm....
17/18 anonim válasza:
16: én vagyok a 12-es, és nő vagyok, szóval nem igazolódott a hipotézised.
18/18 anonim válasza:
16 :D Én pont ezt szoktam mondani, mikor valaki erőszakoskodik. Jó ha én előtte neked egy uborkát feltolhatok , mehet.
Érdekes egyből leállnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!