Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan mentsem fel magam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mentsem fel magam a saját szememben, ha megcsaltam a páromat de ő nem tud róla?

Figyelt kérdés

Évek óta 2 férfi volt egymással párhuzamosan az életemben (sűrű váltásban követték egymást). Egyik kapcsolat se volt igazán komoly, hiszen a szülőknek se mutattuk be egymást és a barátok is csak hallottak rólam/róluk. Élveztem, hogy két férfit tehetek boldoggá és mindegyikük megelégedett heti 1 személyes találkozóval. Nem tudtak egymásról. (Összesen 5 férfi volt átfedésben egymással 2 év alatt.) Mindegyik srácsal végül békésen elváltunk egymástól.

Ezen korszakomról senki se tud.

Volt egy 1 éves párkapcsolatom, amellyel párhuzamosan 5 hónapig volt egy srác, akit lecseréltem egy másikra. Utóbbi (Imi) tudott arról hogy én kapcsolatban vagyok (túlrendes volt, hogy ezt eltitkoljam előle). Közel 8 hónap alatt Imi elérte azt, hogy csak ő maradjon.

Viszont a kapcsolat elején még exemmel töltöttem két estét. Egyiket Imi megtudta, és nagyon összetört a lelke. De megbocsátott. A másikat viszont letagadtam és Imi elhitte (hazugság 1.)

Vele harmonikus barátok és szülők előtt felvállalt kapcsolatom alakult ki. De félév után újra vérszemet kaptam (hiányzott a hódítás és tiltott gyümölcs). Párszor elmentem bulizni (nem tudott róla), ahol csak smároltam pár sráccal majd angolosan eltűntem (hazugság2.)

Az eddig eltöltött 2 év alatt összesen 4szer csaltam meg Imit ugyanazzal a férfival testileg. Utóbbinak is csak az az oka, mert vágyakoztam pár havonta a hódításra. Tehát nem rendszeres volt.

Nem éreztem problémának a mentalitásomat, mert a párom boldog volt mellettem és kiegyensúlyozott és rólam is sütött a boldogság. Viszont a párom bevalotta, hogy ő tényleg komolyan tervez velem (házasság, gyermekek). Az igazat valva én is tervezek vele és kész vagyok ezen életmódot abbahagyni.

Utóbbi kijelentés felébresztette a lelkiismeretemet, hiszen hogy élehetnék le valakivel egy életet, aki elött titkaim vannak, amivel lelkileg összetörhetem?

Gondolkoztam azon, hogy elmondom neki, de rájöttem hogy nem lenne jobb. Ő sérülne lelkileg, én pedig ugyanúgy egy nőcskének érezném magam, mint most.

Viszont nem tudom, hogy hogyan tudnám felmenteni saját magamat a saját szememben? Tehát hogyan könnyítsek a saját lelkiismeretemen?

Tudom, hogy feslett vagyok ezt nem kell kommentként leírni. De szeretnék jó útra térni és erre minden esélyem meg is van, ha a saját múltomat el tudom fogadni és lezárni.

Utóbibban lennék hálás a segítségért

2020. szept. 29. 02:25
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Összefoglalnád két mondatban?
2020. szept. 29. 02:46
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Búcsúcédula igényelhető nálam
2020. szept. 29. 03:04
 3/34 anonim ***** válasza:
14%

Szia!

Hiszen leírtad saját magadnak a választ! :)

Fogadd el magadat, hogy ilyen voltál, ezeket csináltad. Ezekről senkinek nem kell erről tudnia, mindenkinek vannak saját titkai, amit senkinek nem mond el, ilyen-olyan okból kifolyólag.

Neked meg pont ez az!

Esetleg ha ez nem elég, akkor hülyén hangzik, de hitesd el magadnak h ő is titokban megcsalt, csak ugyan olyan jól csinálta mint te, és ő sem bukott le. El sem tudnád képzelni h hány ilyen ember van. ÉS milyen jól csinálják. Kevés az aki a aló életben is hűséges a párához! Előbb utóbb történik valami, és valaki v esetleg mind ketten félremennek. Sajnos ez ilyen. Nagyon kevés az a házasság, ahol mindkét félhűséges.

Vagy gondolj arra, hogy ha terhes leszel, v szülés után leszel, akkor meg fog változni majd a hormonháztartásod, nem leszel elégedett nmagaddal, a testeddel, komly testképzavarod lesz a terhesség és szülés uán megváltozott tested miatt, és ez miatt majd megromlik a házas életetek. Nah ő majd ekkor fog félremenni, mert ugye neki akkor is ott maradnak ugyan azok a hormonok, ráadásul az lesz benne, h egyszer te már megcsaltad, így ő is megcsalhat téged mindenféle lelkiismeretfurdalás nélkül, akkor meg neked lesz szar, de akkor te meg elmondhatod magadban, h mind1, hiszen te is anno megcsaltad, amiről nem tud... És akkor nem lesz már annyira szar érzés mint most, úgy h gondolj ere... Én hírtelen ezt tudom neked írni :)

<3

2020. szept. 29. 03:29
 4/34 anonim ***** válasza:
24%
Csak néhány évig fog megmaradni az a "változás" utána folytatod tovább. Tudom, mert én is ilyen vagyok. Egyszerűen ügyesen csináld, hogy ne tudja meg. Én se tudnék élni úgy, hogy lemondjak az újdonság varázsáról.
2020. szept. 29. 06:29
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Azért boldog melletted, mert nem ismer, nem tudja mit csinálsz a háta mögött, így ez a kapcsolat te részedről képmutatás és áltatod, és ő nem téged szeret. Ha többször megcsaltad nem hiszem bármi változik a jövőben, valamiben kevés neked az aktuális párod, amit más férfiban találsz meg. Nem tudom elképzelni hogyan lehet komoly kapcsolatod valakivel, akinek folyamatosan hazudnod kell, inkább keress olyat, akivel őszinte lehetsz és ugyanazt akarod.
2020. szept. 29. 06:57
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
pontosan azt akartam írni, mint az 5. Csak azért boldog, mert fogalma sincs, mekkora használt rongy az, akivel szeretné összekötni az életét. Szerintem ne hazudj tovább a szemébe, add meg neki az esélyt, hogy boldog legyen egy normális nővel, vagy legalább tudja, hogy egy r.bancot fog elvenni.
2020. szept. 29. 07:27
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

Azért az kemény, hogy érvként felhozod hogy "boldog mellettem". Hogyne lenne boldog, egy állításod szerint rendes srác aki bízik benned és hisz abban hogy kölcsönösen csak egymásnak vagytok? Mondd el neki az igazat és akkor kiderül mennyire boldog is melletted...

Megváltozni pedig nem fogsz. Ha a kapcsolat elején is képtelen vagy lemondani ezekről, akkor később se fogsz... Ez a "jajj hát akkor változok meg amikor akarok" mentalitás egy baromság. Ha ez így lenne kevesebb k.va és több kutató lenne, ezek közül egyik sem vált még be.

1 ballépésnél kapcsolat elején még esetleg azt mondom, hogy na... rég volt megváltoztál, de te rendszeresen fekszel le másokkal.

Annyi emberség legyen már benned, ha gerinc nincs is, hogy nem teszed tönkre más életét/szerelmét, mert te erre készülsz.

2020. szept. 29. 07:46
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

Épp most teszel tönkre egy normális srácot, akiből egyszer jó férj és apa lehetne. Egyszer kiderül mit tettél, és örökre széttöröd a bizalmát a nőkben.

Gratulálok, r.banc.

2020. szept. 29. 08:17
 9/34 anonim ***** válasza:
100%

Te miért akarsz komoly kapcsolatot?

Akkora egy r*banc vagy, hogy ez már a hihetetlen határát súrolja, esetleg kamu. Amikor kiderülnek a megcsalásaid, mert ki fognak, akkor úgy fog kib*szni az ajtón, hogy csak na. Keress egy hasonló erkölcsű pasit, mint te és éljetek nyitott kapcsolatban. De ne tedd tönkre ezt a szegény srácot, jobbat èrdemel, mint te...

2020. szept. 29. 10:09
 10/34 anonim ***** válasza:
95%
Az ilyet, mint te, nemtől függetlenül tűzbe kéne dobni.
2020. szept. 29. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!