Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan mentsem fel magam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mentsem fel magam a saját szememben, ha megcsaltam a páromat de ő nem tud róla?

Figyelt kérdés

Évek óta 2 férfi volt egymással párhuzamosan az életemben (sűrű váltásban követték egymást). Egyik kapcsolat se volt igazán komoly, hiszen a szülőknek se mutattuk be egymást és a barátok is csak hallottak rólam/róluk. Élveztem, hogy két férfit tehetek boldoggá és mindegyikük megelégedett heti 1 személyes találkozóval. Nem tudtak egymásról. (Összesen 5 férfi volt átfedésben egymással 2 év alatt.) Mindegyik srácsal végül békésen elváltunk egymástól.

Ezen korszakomról senki se tud.

Volt egy 1 éves párkapcsolatom, amellyel párhuzamosan 5 hónapig volt egy srác, akit lecseréltem egy másikra. Utóbbi (Imi) tudott arról hogy én kapcsolatban vagyok (túlrendes volt, hogy ezt eltitkoljam előle). Közel 8 hónap alatt Imi elérte azt, hogy csak ő maradjon.

Viszont a kapcsolat elején még exemmel töltöttem két estét. Egyiket Imi megtudta, és nagyon összetört a lelke. De megbocsátott. A másikat viszont letagadtam és Imi elhitte (hazugság 1.)

Vele harmonikus barátok és szülők előtt felvállalt kapcsolatom alakult ki. De félév után újra vérszemet kaptam (hiányzott a hódítás és tiltott gyümölcs). Párszor elmentem bulizni (nem tudott róla), ahol csak smároltam pár sráccal majd angolosan eltűntem (hazugság2.)

Az eddig eltöltött 2 év alatt összesen 4szer csaltam meg Imit ugyanazzal a férfival testileg. Utóbbinak is csak az az oka, mert vágyakoztam pár havonta a hódításra. Tehát nem rendszeres volt.

Nem éreztem problémának a mentalitásomat, mert a párom boldog volt mellettem és kiegyensúlyozott és rólam is sütött a boldogság. Viszont a párom bevalotta, hogy ő tényleg komolyan tervez velem (házasság, gyermekek). Az igazat valva én is tervezek vele és kész vagyok ezen életmódot abbahagyni.

Utóbbi kijelentés felébresztette a lelkiismeretemet, hiszen hogy élehetnék le valakivel egy életet, aki elött titkaim vannak, amivel lelkileg összetörhetem?

Gondolkoztam azon, hogy elmondom neki, de rájöttem hogy nem lenne jobb. Ő sérülne lelkileg, én pedig ugyanúgy egy nőcskének érezném magam, mint most.

Viszont nem tudom, hogy hogyan tudnám felmenteni saját magamat a saját szememben? Tehát hogyan könnyítsek a saját lelkiismeretemen?

Tudom, hogy feslett vagyok ezt nem kell kommentként leírni. De szeretnék jó útra térni és erre minden esélyem meg is van, ha a saját múltomat el tudom fogadni és lezárni.

Utóbibban lennék hálás a segítségért

2020. szept. 29. 02:25
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

24 éves vagyok, mindekinek lehetnek nem túl erkölcsös korszakai, amelyek véget érnek.

Azzal tisztában vagyok, hogy nem voltam túl egyenes vele.

De ezt leszeretném magamban zárni.

Miközben ő ebből ne vegyen észre semmit. Igazán azzal tenném tönkre ha eltünnék az életéből. Ezt pedig nem fogom megtenni.

Tehát a kérdés arra vonatkozik, hogy hogyan dolgozzam fel önmagamban?

2020. szept. 29. 10:45
 12/34 anonim ***** válasza:
91%
Azt még önmagadban sem tudod feldolgozni, hogy ri.bi vagy. 😃Ilyen a jellemed. Talán 40 felett majd változik, ha addig kellően kiégsz a fsz tenger miatt.
2020. szept. 29. 10:56
 13/34 acelsziv ***** válasza:
89%
Mondd el neki. Megérdemli, hogy tudja mekkora ordas rihonyával van együtt. JOGA van megtudni és meghozni a saját döntését.
2020. szept. 29. 11:25
 14/34 anonim ***** válasza:
88%

"Igazán azzal tenném tönkre ha eltünnék az életéből. Ezt pedig nem fogom megtenni."

Ezek az emberek akik mindig tudják másnak mi a jó...

Mondd el neki az igazat. Nem kell eltűnni, csak mondd el és engedd választani.

2020. szept. 29. 12:22
 15/34 anonim ***** válasza:
89%
Hogy tudsz tukorbe nezni? Megcsalod tobbszor es arra sem meltatod, hogy elmondd neki? A lelkiismereteden nem fog semmi segiteni, ha eltitkolod. Szerintem teged rohadtul nem erdekel, hogy a parod mit erez, nem szereted. Es nem azert nem akarod bevallani neki, mert fajna a parodnak, hanem azert, mert mar komolyan tervez veled es ha megtudna, akkor valoszinuleg paros labbal rugdosna ki az eletebol.
2020. szept. 29. 15:21
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Allitasod szerint mindenkinek vannak nem erkölcsös korszakai, a tiéd most ért véget. Mi akadályoz meg, hogy őszinte légy vele és elmond mi történt ha már erkölcsös leszel? Az, hogy neki nem akarsz fájdalmat okozni önámítás, csak magad véded felé mert félsz a szembesüléstől, tetteid következményétől. Létezik nyitott kapcsolat, ahol azzal vagy együtt akivel csak akarsz, se hazudnod nem kellene, se egy másik embert átvágni.
2020. szept. 29. 15:27
 17/34 anonim ***** válasza:
0%

5. bekezdés. Mindenki boldog.

Ennyi nem elég?

2020. szept. 29. 19:20
 18/34 anonim ***** válasza:
76%

A nem túl erkölcsös korszakot értem. Nekem is volt. Viszont amikor r.banckodunk, olyankor nem hazudunk kapcsolatot senkinek. Egyszerűen azért, mert ez gusztustalan. És mert fordított helyzetben mi magunk is összetörnénk, ha valaki ezt tenné velünk.

Én 22 voltam, amikor hasonlóképp éltem, mint te. De ott minden résztvevő tudta, hogy nincsen kizárólagosság. Én sem vártam el. Amikor befejeztem, és párkapcsolatba léptem valakivel, utána nem jártam vissza az alkalmiakhoz d.gni. Máshoz sem. Egy párkapcsolat az monogám. Kivéve, ha másban egyeznek meg a felek. De az közös döntés kell legyen.

Te mindent akarsz egyszerre, ezért fogsz mindent elveszíteni.

2020. szept. 29. 20:09
 19/34 anonim ***** válasza:
0%
Nem a kérdésre válaszoltak itt legtöbben! Az ilyen minek ír? Aki csak bántani tudja, h mekkora r*banc? És ha az? Mi közötök van hozzá, meg h mondja el neki! De... Maradjatok már, és ne r*bancozzátok le! 🤬
2020. szept. 30. 22:20
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondjuk elég felszabadító lenne elmondani neki. Lehet hogy elfogadná hogy régen ilyen voltál. Sokkal rosszabb, mikor gyerek után derül ki és maradsz egyedül.
2020. okt. 1. 07:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!