Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan mentsem fel magam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mentsem fel magam a saját szememben, ha megcsaltam a páromat de ő nem tud róla?

Figyelt kérdés

Évek óta 2 férfi volt egymással párhuzamosan az életemben (sűrű váltásban követték egymást). Egyik kapcsolat se volt igazán komoly, hiszen a szülőknek se mutattuk be egymást és a barátok is csak hallottak rólam/róluk. Élveztem, hogy két férfit tehetek boldoggá és mindegyikük megelégedett heti 1 személyes találkozóval. Nem tudtak egymásról. (Összesen 5 férfi volt átfedésben egymással 2 év alatt.) Mindegyik srácsal végül békésen elváltunk egymástól.

Ezen korszakomról senki se tud.

Volt egy 1 éves párkapcsolatom, amellyel párhuzamosan 5 hónapig volt egy srác, akit lecseréltem egy másikra. Utóbbi (Imi) tudott arról hogy én kapcsolatban vagyok (túlrendes volt, hogy ezt eltitkoljam előle). Közel 8 hónap alatt Imi elérte azt, hogy csak ő maradjon.

Viszont a kapcsolat elején még exemmel töltöttem két estét. Egyiket Imi megtudta, és nagyon összetört a lelke. De megbocsátott. A másikat viszont letagadtam és Imi elhitte (hazugság 1.)

Vele harmonikus barátok és szülők előtt felvállalt kapcsolatom alakult ki. De félév után újra vérszemet kaptam (hiányzott a hódítás és tiltott gyümölcs). Párszor elmentem bulizni (nem tudott róla), ahol csak smároltam pár sráccal majd angolosan eltűntem (hazugság2.)

Az eddig eltöltött 2 év alatt összesen 4szer csaltam meg Imit ugyanazzal a férfival testileg. Utóbbinak is csak az az oka, mert vágyakoztam pár havonta a hódításra. Tehát nem rendszeres volt.

Nem éreztem problémának a mentalitásomat, mert a párom boldog volt mellettem és kiegyensúlyozott és rólam is sütött a boldogság. Viszont a párom bevalotta, hogy ő tényleg komolyan tervez velem (házasság, gyermekek). Az igazat valva én is tervezek vele és kész vagyok ezen életmódot abbahagyni.

Utóbbi kijelentés felébresztette a lelkiismeretemet, hiszen hogy élehetnék le valakivel egy életet, aki elött titkaim vannak, amivel lelkileg összetörhetem?

Gondolkoztam azon, hogy elmondom neki, de rájöttem hogy nem lenne jobb. Ő sérülne lelkileg, én pedig ugyanúgy egy nőcskének érezném magam, mint most.

Viszont nem tudom, hogy hogyan tudnám felmenteni saját magamat a saját szememben? Tehát hogyan könnyítsek a saját lelkiismeretemen?

Tudom, hogy feslett vagyok ezt nem kell kommentként leírni. De szeretnék jó útra térni és erre minden esélyem meg is van, ha a saját múltomat el tudom fogadni és lezárni.

Utóbibban lennék hálás a segítségért

2020. szept. 29. 02:25
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem ha te túl tudsz lépni ezen,akkor hallgass róla,és próbálj most már erkölcsösebben élni vele.Nem látnám értelmét hogy összetörd az érzéseit,csak azért hogy neked jobb legyen.Ez már megtörtént,nem tudsz rajta változtatni,csak rontani.Ha mindenképp gyónni akarsz,menj paphoz.A gyerek témát meg pár évig hanyagold,majd ha már tudsz felnőttként élni,esetleg szóba jöhet.
2020. okt. 1. 11:17
 22/34 anonim ***** válasza:
14%

Húz egy vonalat hogy ez volt eddig és ezentúl jó utra térek (bár ez az út eddig sem volt rossz). Abban igazad van hogy ha elmondod azzal tönkreteszed a srácot valószinüleg. Zárd le az előző életedet és koncentrálj a boldogságotokra, kerüld el az előző partereidet és ne gondolj rájuk. Nem lesz könnyű (tapasztalat), de fogd fel úgy mintha meg sem történt volna.

Én is meg tudtam változni, másnak is menni fog!

Sok sikert, és boldogságot!

2020. okt. 2. 14:49
 23/34 anonim ***** válasza:
76%
Azok, akik azt tanacsoljak, hogy ne mondd el a parodnak es hallgasd el mindazt, amit tettel, ugyanolyan gerinctelenek :D Legsutyerakabb dolog ugy elni egy parkapcsolatban, hogy jol megcsinaltatod magad mas ferfival aztan meg sunnyogsz es hallgatsz rola es ugy teszel, mintha nem is lenne nagy dolog es minden rendben lenne. Itt nem az a lenyeg, hogy a kerdezo azzal, hogy bevallja a dolgokat osszetori a parjanak az erzeseit.. itt az a lenyeg, hogy a parjanak joga van tudni, hogy mennyire atbszta ot a kerdezo..
2020. okt. 2. 15:23
 24/34 anonim ***** válasza:
78%
Irónia: Szerintem várd meg amíg megkéri a kezed. Amikor igent mondasz, azok után elkezdheted mesélni neki, hogy annyira örülsz hogy így történt, mert menet közben bizonytalan voltál a dolgokban emiatt Jóskával meg Ferivel is lefeküdtél, de így gyűrűvel az ujjadon már elköteleződnél.
2020. okt. 2. 15:39
 25/34 anonim ***** válasza:
18%
Kíváncsi vagyok, hogy akik azt mondják hogy mondd el a párodnak azt hogy megcsaltad, vajon ők megtennék-e??? Biztos vagyok benne hogy nem!
2020. okt. 2. 22:19
 26/34 anonim ***** válasza:
85%
25: kezdjuk ott, hogy nem csaljuk meg a parunkat :)
2020. okt. 2. 22:47
 27/34 anonim ***** válasza:
77%
Tőled még egy prostit is könnyebben elfogadna az ember.
2020. okt. 3. 22:15
 28/34 anonim ***** válasza:

Szerintem neked még talán korai a házasság, neki viszont valószínűleg a biztonságot jelenti (talán csak magához akar láncolni, mert érzi, hogy valami nem stimmel). Szakítanod kellene,(kivéve, ha téged felizgat a vétkezés és a bűntudat édes vegyülete...) de biztos, hogy ki kellene élned magad házasság előtt.

Előbb utóbb úgyis el fognak rajtad uralkodni az ösztönök.

2020. okt. 9. 15:43
 29/34 A kérdező kommentje:

Végül beszéltem vele, de nem mondtam el h konkrétan mit titkolok. Ő azt mondta, hogy az a múlt azon nem tudok változtatni, ő boldog velem. Tekintsék a jövőbe és ne agyaljak a múlt tettein. Hisz ő is tett hülyeségeket.

Tehát nem kérte h elmondjam, hanem inkább azt h felejtsem el bármi is volt. de a jövőben ne forduljon elő

2020. okt. 12. 15:17
 30/34 acelsziv ***** válasza:
84%
Hányok tőled rib anc
2020. okt. 12. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!