Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Rosszul kellenne magam érezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul kellenne magam érezni amiatt hogy a szeretőm haza vitt a saját ágyukba?

Figyelt kérdés

Nő vagyok

Nem kérek kioktatást…… “képzeljem magam a feleség helyébe’ es társai

2022. nov. 1. 22:26
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
83%

Aki szeret és emberszámba vesz, az elVÁL (XD)

Akinek csak egy lyuk vagy, az összevissza kamuzik és te beveszed.

2022. nov. 2. 14:44
 42/60 anonim ***** válasza:
87%

40

De miért nem keresel egy korban hozzád illő fiút? Akivel a dugáson kívül lehet közös programokat csinálni, élményeket szerezni? Vagy ha nem akarsz most komolyat, akkor egy barátság extrákkal kapcsolatot, ahol nem kell titkolózni. Nem hiszem el, hogy nem találnál jobbat ennél pasinál.

2022. nov. 2. 15:17
 43/60 anonim ***** válasza:
87%
Olyan gusztustalan az egész.
2022. nov. 2. 16:01
 44/60 anonim ***** válasza:
100%

De komolyan, magyarázzátok már el nekem, hogy bírják ezt egyes férfiak ennyire lazán és ennyire lélek nélkül kezelni! Ezek szerint valami hatalmas hiba van bennem.

Én egyszer keveredtem ONLINE üzenetváltásokba egy csajjal, és hát nem tagadom, erotikus tartalmú üzeneteket is váltottunk, illetve küldött magáról néhány pikáns képet. De ennyi. Nem volt soha szexuális kapcsolatunk vagy ilyesmi. Mégis már ezt is éreztem, hogy hát eléggé határeset, és inkább megszakítottam a kapcsolatot.

Mások meg képesek a saját családi fészkükbe lotyót vinni, dugni-szopatni stb. és utána úgy fogadni a feleséget, mintha mi sem történt volna, majd teljes nyugalommal aludni az éjszaka.

Tehát ezt hogy??? Nem értem. Egyszerűen nem értem. Azt sem értem, hogy a nőknek ez miért jó. Hogy egyes (ezek szerint totál pszichopata) férfiak csak arra használják őket, hogy beléjük dörgöljék a falloszukat. És még örülnek is neki és élvezik!

Én nem tudom, hogy lett ennyire elkorcsosulva a világ. És akkor belegondolok, hogy az ilyen pszichopata férfiak meg lotyó nők lesznek a gyerekek követendő mintái, és döntenek majd a társadalom sorsáról...

2022. nov. 2. 17:03
 45/60 anonim ***** válasza:
78%

#44 Mélyen egyetértek veled :(

Nem is az a baj, hogy vannak akiknek ez normális életvitel, hanem az, hogy úgy nő fel már a második nemzedék, hogy ez mind-mind belefér. Régen is volt erkölcstelenség meg gátlástalanság, de legalább elismerték, hogy gáz, és alapból elítélték, illetve tiltott dolog volt, csak a színfalak mögött ment.

Ma már sajnos ez a módi, beette magát a fiatalabb generációk értékrendjébe: xar a házasság, akkor jogosan tartok szeretőt, aki meg ártatlan mint a ma született bárány, mert jajj, az a fránya feleség.

VICC

2022. nov. 2. 17:14
 46/60 A kérdező kommentje:
Mennyi irigy vén nő van itt akiknek nincs pasijuk😂
2022. nov. 2. 17:33
 47/60 anonim ***** válasza:
90%

Virágszál...de sokra mégy a tieddel...! XD

Beszéljünk 20 év múlva...Még vagyok annyira fiatal, hogy megérjem, mekkorát zúgsz arcra. ;)

2022. nov. 2. 17:36
 48/60 anonim ***** válasza:
80%
Édes, ez nem irigység. Ez inkább szomorúságot vált ki, hogy milyen emberek vannak. Ne képzelj olyat, ami nincs.
2022. nov. 2. 17:38
 49/60 anonim ***** válasza:
100%

44-es válaszoló vagyok, és férfi, hogy rágjalak meg.

Nem az zavar, hogy van ez a jelenség, hanem az, hogy ez nem egyedi eset, és hogy az olyan emberek, mit ti, mintát mutattok a következő generációnak. Így korcsosulunk el generációról generációra. Ami tiltott volt, az utána már csak ciki, utána már elfogadott, utána meg már egyenesen dicsőség.

Majd ha a fiam felnő és keresi a párját, milyen nők közül válogathat? Akiknek semmi lelkiismeret-furdalása nincs, és családos emberekkel dugtak a családi fészekben? Mert ezt a mintát látták, és hogy ez egy teljesen rendben lévő dolog? Hogy nőnek lenni annyit jelent, hogy bármilyen aljas pasik nyugodtan beletörölhetik a fhaszukat? Ilyen lelkisérült csajok között kell majd megtalálnia a párját?

Figyelj, én tudom, hogy mi férfiak vágyunk a szexuális változatosságra. Ez van belénk kódolva, sajnos ezzel kell élni. Azt is meg tudom érteni emberként, hogy vannak, akik félrelépnek.

De ha már idáig jut valaki, legalább csinálná valahogy... kulturáltabban. A legmélyebb titokban, csendben.

Mert ne legyen kétséged, előbb-utóbb le fogtok bukni. Ezt nem lehet csinálni hosszútávon büntetlenül. Hajszálak, valami ékszer, foltos ruhadarab, egy ismerős észrevesz, egy szomszéd meglát, a férj gyanúsan viselkedik, mond valamit otthon, amit nem kéne.

Le fogtok bukni. Nem ma, nem holnap, de belebuktok.

Szerinted a gyerekek majd azt a balhét hogyan fogják kezelni? Elárulom: bele fognak rokkanni lelkileg.

Én EZÉRT utálom ezt a jelenséget. Mert felőlem ti aztán vehettek egy csapat kecskét, és kecskeorgiát is rendezhettek, nem érdekel. Tőlem aztán ülj bele a szarvukba is, és énekeld, hogy it's my life.

De a GYEREKEKRE hogy nem gondol valaki ennyire sem... na ettől hányok.

2022. nov. 2. 18:05
 50/60 anonim ***** válasza:
86%
Most a vén, házas pasidra kéne irigynek lennünk, aki csak dugásra használ? Van nekem fiatal barátom, majd hülye lennék lecserélni egy ilyenre.
2022. nov. 2. 18:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!