Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Rosszul kellenne magam érezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul kellenne magam érezni amiatt hogy a szeretőm haza vitt a saját ágyukba?

Figyelt kérdés

Nő vagyok

Nem kérek kioktatást…… “képzeljem magam a feleség helyébe’ es társai

2022. nov. 1. 22:26
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
16%
19, ha már a becsület hiányzik, akkor fizessen.
2022. nov. 2. 12:17
 22/60 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező...arról, hogy oda visz és te mégy....hát, talán még a te szempontodból belefér... Hogy csak ennyibe nézed magad, az már érdekesebb.
2022. nov. 2. 12:19
 23/60 anonim ***** válasza:
100%
Két esetről tudok.Egyiknek bőven lett volna lóvé hova vinni a nőket. Kettőt is hazavitt, és még röhögve mutatta a páromnak a ház melyik pontján dugta meg őket többször.... Van 2 gyerek is. A másik csávónak is kisgyerek, és simán hazavitte a nőt, ott főztek ettek, dugtak.Szomszed volt ezért tudjuk. Megvoltam döbbenve, hogy a feleség épp, hogy elutazott a szüleihez a gyerekkel, rá 1 órára a csajjal már ott volt a pasi. Reggel úgy jöttek ki mint aki jól végezte dolgát.
2022. nov. 2. 13:20
 24/60 anonim ***** válasza:
64%

Úgy látom, ti a havi 1 szexben tudtok csak gondolkodni. Úgy tényleg nem gond a 15e HUF.

Viszont 2 naponta már havi 300e a kufirc.

A feleségét ingyen du.ghatná kedvére...

2022. nov. 2. 13:28
 25/60 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy havi egyszer vagyunk együtt? Mivel mindennap látjuk egymást ezért majdnem mindennap együtt vagyok vele
2022. nov. 2. 13:33
 26/60 anonim ***** válasza:
87%

De amúgy ez annyira undorító. Félre ne értsen senki, nem érdekel mások élete, de nem lenne könnyebb becsületes életet élni?

Főleg, ha még az asszonnyal is össze-össze fekszik, az még hab a tortán..

2022. nov. 2. 13:43
 27/60 A kérdező kommentje:
Igen…. Nyilván én vagyok a hibás hogy fiatal létemre leálltam egy idősebb pasival….. véletlenül se az asszony meg a pasi a hibás hogy tonkre ment a kapcsolatuk….
2022. nov. 2. 13:46
 28/60 anonim ***** válasza:
28%

Nem, itt szerintem se te, se az asszony nem hibás. A pasi megy félre.

El is válhatna, választhatná a nehezebb utat, de nem teszi, mert nem akar. Ennyi az egész.

Te max annyiban vagy hibás, hogy tudsz mindenről és asszisztálsz, de egyébként a pasi az.

2022. nov. 2. 13:49
 29/60 anonim ***** válasza:
25%
Mindhárom fél hibás ilyen esetben.
2022. nov. 2. 13:49
 30/60 anonim ***** válasza:
76%
29, nem igazán. Ha a megcsalásról van szó, akkor csak a megcsaló fél a hibás, ha a kapcsolat tönkremeneteléről van szó, akkor ott az adott pár a hibás. A szerető, az csak szerető, kb egy senki, aki betévedt 3. keréknek.
2022. nov. 2. 13:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!