Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Rosszul kellenne magam érezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul kellenne magam érezni amiatt hogy a szeretőm haza vitt a saját ágyukba?

Figyelt kérdés

Nő vagyok

Nem kérek kioktatást…… “képzeljem magam a feleség helyébe’ es társai

2022. nov. 1. 22:26
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
85%
Nincs neked semmi önbecsülésed? Fiatal lányként beállsz szeretőnek egy vén pasi mellé? Keress inkább egy korodbeli srácot, akivel nem kell bujkálni és nem alázod meg magad.
2022. nov. 2. 13:57
 32/60 A kérdező kommentje:
A nő is ugyanúgy tehet róla mivel nem foglalkozik a férjével és nem elégíti ki őt. Nyilván másnál kereste a pasi a boldogságot
2022. nov. 2. 13:57
 33/60 anonim ***** válasza:
77%

Vagy troll kérdés, vagy nagyon benyaltad a pasi kamu dumáját.

Lehet, hogy újat mondok, de a pasik kivétel nélkül mindig ezzel a dumával jönnek, hogy a nejük nem elégíti ki őket, meg nem foglalkozik velük. És az esetek 99,99%-ában nem igaz.

Most már nem csak azért kell rosszul érezned magad, mert odamész az otthonukba.

Azért is, mert egy naiv kis fruska vagy, aki bedőlt egy csóró, vagy sóher vénembernek.

2022. nov. 2. 14:09
 34/60 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó.

Nem vénember… attól hogy idosebb még nem öreg… hozzam képest idős, ennyi.

Honnan tudod hogy nem igaz amit mond? Szerinted két not tartana egyszerre?

2022. nov. 2. 14:12
 35/60 anonim ***** válasza:
82%

ÓÓÓ nem vénember... szóval kezdesz belezúgni, tudod, hogy nagyon nem kéne, és most átmentél kis agresszívba, hogy a bűntudatod elhessegesd.

Hát tudod, én már vénasszony vagyok, és naaagyon sok mindent láttam már.

Ja, nem vénasszony. Csak hozzád képest idősebb.

2022. nov. 2. 14:21
 36/60 anonim ***** válasza:
85%
Tényleg naív vagy. Én elhiszem, hogy nagy a szerelem, na de ennyire?
2022. nov. 2. 14:27
 37/60 anonim ***** válasza:
90%

"A nő is ugyanúgy tehet róla mivel nem foglalkozik a férjével és nem elégíti ki őt."

Jó. Biztos foglalkozna vele szívesebben a nő, ha élvezetes lenne vele a szex. Nyilván nem az.

Amúgy meg hiába mentegeted, nem tudod.

2022. nov. 2. 14:27
 38/60 anonim ***** válasza:
88%

"Honnan tudod hogy nem igaz amit mond? Szerinted két not tartana egyszerre?"

Biztods lehetsz benne, hogy a feleségével is dug. AZtán lehet, még másokkal is. Tudod, ilyenek ezek a hímrbik.

2022. nov. 2. 14:28
 39/60 anonim ***** válasza:
83%
És elemezzük kicsit tovább a helyzetet. Tételezzük fel (erősen kétlem), hogy a feleségével nem dug, csak veled. Mégis a feleségével van, nem veled. Ergó, te csak egy lyuk vagy, aki pótolja a nejét ezen a téren, de az életét vele osztja meg, nem veled. Te komolyan nem érzed ezt megalázónak?
2022. nov. 2. 14:30
 40/60 A kérdező kommentje:
Utolsó, ertem amit írni akarsz. De nem érzem annak, mivel tudom min mentek keresztül, és tudom hogy hozzam hogyan viszonyul mikor velem van. A gyerek miatt nem vál el, és nem vagyok szerelmes belé illetve nem is akarom hogy miattam váljon el. Egyébként se jönnék vele össze, mert hozzam képest idős
2022. nov. 2. 14:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!