Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők akik voltak már foglalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik voltak már foglalt emberrel! Miért tettétek?

Figyelt kérdés
Kifejthetitek, de indítok szavazást is.
2022. okt. 19. 14:11
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
74%

A #19-es nagyon jól látja a dolgokat. Lefeküdtem én is férjes nővel, először nagyra voltam magammal, utána jött egy kis bűntudat, de utána én is úgy voltam vele, hogy kihűlt házasságban vannak, csak a ggerek meg a vagyon miatt vannak együtt. A nőt nem nézte semmibe a párja, mindig lehordta a munkája miatt is. Így tulajdonképpen volt egy jó éjszakája. Ennyi neki is kijárt már, ennyi megaláztatás után. Az már kettejük dolga lenne ezt megjavítani, illetve ők felelősek, hogy idáig jutottak. Nem nyomultam különösebben. Szóval egy idő után nem bánkódtam. Nem szép dolog, nem vagyok rá büszke, de a kapcsolatukért ők felelnek.

Ja sorry kérdező én férfi vagyok és férjes nővel voltam.

Amúgy itt GYKn írták, hogy a nők érzelmi okok miatt, míg a férfiak testi okok miatt mennek félre általában. Persze nem mindig

2022. okt. 19. 22:29
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Jól látod kérdező,#9,19 is!

Engem nem érint ez a téma,de,ha belegondol az ember, akkor egyetlen ember indítja el a lavinát,a megcsaló,mert úgy DÖNTÖTT...

2022. okt. 20. 04:37
 23/29 anonim ***** válasza:
69%

A szerető csak akkor nem kezd el nyomulni, ha előtte tisztázott, hogy csak alkalmi szex lesz és ezt komolyan így is gondolja.

Ám a női lélek nem ilyen. Ha hosszabb távú lesz valamiért a viszony, könnyen beszerelmesedik. Ha pedig idáig eljut, akkor nyomulás, követelőzés, "futok Anyushoz árulkodni" is lesz.

Felelősség kérdésében valóban a megcsalóé a döntő. DE: amikor szeretőként ismertté válik valaki előtt, hogy nős vagy férjezett az illető, akivel kezdeni akar, akkor bizony Ő is egy döntési helyzetbe kerül. Van választása, ergo felelőssége is.

Amit persze nem kell felvállalnia (max. önmagáért, ahogy írtátok). De értelmesen átgondolva: ott a "párja" akit ezzel belesodor majd valamilyen élethelyzetbe (ami persze lehet jobb vagy rosszabb is) ott a "párja" családja is vagyis egy másik nő meg gyerekek...

Valóban el lehet mindezt hessegetni...Minden csak a hozott családi mintákon múlik, meg erkölcsi kérdés.

2022. okt. 20. 09:15
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt a vonzalom miatt, ez volt a leginkább meghatározó. Nekem hiába mondják, hogy ott van x másik független férfi, akivel azt csinálok, amit csak akarok, nem fogok egy ujjal sem hozzájuk érni, ha semlegesek vagy taszítóak számomra...

Másrészt mert ő tett érte(m). Kifejezte a tetszését, közeledett, keresett, a tettek mezejére lépett. Nem pedig csak lesett (szigorúan titokban), mint számos egyedülálló szokott. Nem mászhatok rá valakire, aki még azt is gondosan elrejti előlem, hogy egyáltalán észlelte a létezésem...

2022. okt. 20. 09:45
 25/29 anonim ***** válasza:
31%

Mindenki aki részt vesz a megcsalásban, az lúdas, más szóval felelőtlen.

Egy kapcsolatot szétrombolni nem tisztességes, ha az még tart.

2022. okt. 20. 18:14
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudtam hónapokig, hogy felesége van, mire kiderült már odáig voltam érte, de így sem tartott sokáig és több volt a szenvedés, a veszekedés, mint a jó percek. Miután kiderült 2hónap múlva szakítottam vele.
2022. okt. 20. 20:08
 27/29 anonim ***** válasza:
47%

Az ilyen helyzet a legszomorúbb, amikor így átejtenek. De benned legalább volt tartás.

Egyébként kérdező kérdése jogos: miért?

Nekem a kérdésből az jön le, hogy már tudja az illető, hogy a másik fél nős, amikor kezd vele.

Vagyis, aki így belemegy egy viszonyba akkor azt gondolja, végül majd a saját javára billen a mérleg.

Ez az én olvasatomban már egyértelmű nyomulás, hisz a helyzet tiszta, a döntés ez alapján született meg és lehetőség volna mérlegelni a következményeket.

Vagyis a kérdésedre kérdező a válaszom az, hogy színtiszta versengés az egész, a "szerelem" égisze alatt. Bizonyítási és megszerzési vágy.

2022. okt. 21. 12:16
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Brutal megfogott. Odaig lettem erte.
2022. nov. 12. 16:47
 29/29 anonim ***** válasza:
72%
A foglalt ferfiak osztonosen vonzak a noket , ez valami osileg belejuk kodolt dolog.. orszagok irtottak ki egymast nok szerelmeert..
2022. nov. 12. 16:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!