Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik voltak már foglalt emberrel! Miért tettétek?
A szeretők jelentős előbb-utóbb hányada nyomul...Kérdezd meg az érintett fickókat meg az ex-feleségeket. Vagy akárcsak olvasgass itt kommenteket...Példának okáért: ld. a kérdezőt. ;)
"nem más karjaiba rohanna"
De igen, mert a farka azt mondja, az a megoldás, de általában győz az ész vagy a szív.
Ezért van, hogy a legtöbb szerető végül hoppon marad ilyen helyzetben. A "valós ludasok" (gondolom a feleségekre gondolsz) meggyőződésem, hogy nagyobb önvizsgálatot tartanak egy ilyenkor, mint a szerető, aki belevág egy ilyen viszonyba, utána meg sír, ha elhagyja Apus.
Amiben érintett vagy, abban felelőssé válsz. Ha nem ismered a felelősség szó valódi tartalmát, a saját tornyodban kell rendet tenned ;)
Nem a felelősség mértéke a lényeg, az mindig relatív, kérdés mit teszel mérlegre.
Nem, nem gondoltam konkrét nyomulásra, de a nyomulás sem jelent fegyvert a fejhez.
Ha nyomul a párodra egy harmadik fél akkor felmentodik, mert a harmadik a hibás?
Ugyan már a harmadiknak általában semmi köze a feleséghez, nem hogy ő tett volna hűséget.
Egyébként egy emberre se nyomultam meg, foglaltra se, szinglire se.
Negyede annyira nem kell a harmadiknak nyomulni, mint azt pár megcsalt ember szeretné hinni.
Ezt a harmadikat hibaztatni úgy veszem, hogy azok teszik akiknek könnyebb ez, mint szembenézni azzal, hogy a párjuk árulta el őket. És nem, nem jó amit a harmadik csinál, nem szent. De nem ő szúrja hatba a másikat.
De a kérdésem lényege nem is ez. Szimplán érdekelt kit mi vezérel.
A szeretőnek saját maga felé van felelőssége erkölcsi szempontból, de a pár tagjainak a felelőssége maguk és egymás felé is szól, ehhez a szeretőnek nulla köze van, neki a kapcsolathoz semmi köze. A megcsalónak a döntése, hogy félrelép, senki nem fog pisztolyt a fejéhez, felnőtt ember dönt arról, hogy megcsalja a párját és ilyen módon szegi meg az ígéretét.
Akkor van a szeretőnek felelőssége a pár felé, ha mondjuk valamelyik barátja vagy testvére párjával kavar, bár ekkor is a megcsaló le van szarva, a felelősség a barát illetve a testvér felé szól.
Az meg hogy egy kapcsolat szar az nyilván a benne lévő két emberen múlik, ennyi, ez se a szerető hibája, már akkor is szar volt, amikor ott se volt, a megcsalás ennek a következménye, hogy valamelyik fél nem akarja megoldani a gondjait.
Engem sose csaltak meg, de én a párom fejét tépném le, ha igen, Ő tartozik NEKEM felelősségel, nem valami idegen csaj, akire épp rácuppant.
Egyébként is olyan soha nincs, hogy nincs kísértés, mert mindig van szebb és jobb a környezetünkben, de arról mi döntünk, hogy engedünk-e neki. Ha a szerető a hibás valaki szerint, akkor ennyi erővel mindenki csalna mindenkit, mert jajj szegény nem tud ellenálni, mert egy szexi harmadik saaajnos elcsábította, ő neki meg lehetetlen nemet mondania, jujj szegény....
Akkor van a szeretőnek felelőssége a pár felé, ha mondjuk valamelyik barátja vagy testvére párjával kavar, bár ekkor is a megcsaló le van szarva, a felelősség a barát illetve a testvér felé szól.
Pontosan! Lusta voltam ilyen hosszan fogalmazni, de minden sorod igaz.
Halistennek többsége az aki tud gondolkozni épp ésszel és belátja, hogy nem a szerető a hibás ilyenkor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!