Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők akik voltak már foglalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik voltak már foglalt emberrel! Miért tettétek?

Figyelt kérdés
Kifejthetitek, de indítok szavazást is.
2022. okt. 19. 14:11
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
77%
A harmadik félben is kell lennie egy fajta mérlegnek ami az adott ember empátiáját is teszteli egyben.. aki bele ugrik egyből azt semmenyire nem érdekli más ember szenvedése. Persze az ilyenek is vissza szokták kapni az élettől. Egyszer fent , egyszer lent.
2022. okt. 19. 17:12
 12/29 anonim ***** válasza:
22%

A szeretők jelentős előbb-utóbb hányada nyomul...Kérdezd meg az érintett fickókat meg az ex-feleségeket. Vagy akárcsak olvasgass itt kommenteket...Példának okáért: ld. a kérdezőt. ;)

"nem más karjaiba rohanna"

De igen, mert a farka azt mondja, az a megoldás, de általában győz az ész vagy a szív.

Ezért van, hogy a legtöbb szerető végül hoppon marad ilyen helyzetben. A "valós ludasok" (gondolom a feleségekre gondolsz) meggyőződésem, hogy nagyobb önvizsgálatot tartanak egy ilyenkor, mint a szerető, aki belevág egy ilyen viszonyba, utána meg sír, ha elhagyja Apus.

Amiben érintett vagy, abban felelőssé válsz. Ha nem ismered a felelősség szó valódi tartalmát, a saját tornyodban kell rendet tenned ;)

Nem a felelősség mértéke a lényeg, az mindig relatív, kérdés mit teszel mérlegre.

2022. okt. 19. 19:38
 13/29 anonim ***** válasza:
0%
Jav: *jelentős hányada előbb-utóbb nyomul
2022. okt. 19. 19:42
 14/29 A kérdező kommentje:

Nem, nem gondoltam konkrét nyomulásra, de a nyomulás sem jelent fegyvert a fejhez.

Ha nyomul a párodra egy harmadik fél akkor felmentodik, mert a harmadik a hibás?

Ugyan már a harmadiknak általában semmi köze a feleséghez, nem hogy ő tett volna hűséget.

2022. okt. 19. 20:12
 15/29 A kérdező kommentje:

Egyébként egy emberre se nyomultam meg, foglaltra se, szinglire se.

Negyede annyira nem kell a harmadiknak nyomulni, mint azt pár megcsalt ember szeretné hinni.

2022. okt. 19. 20:14
 16/29 anonim ***** válasza:
81%
En elvaltam es igen, engem is csalt a ferjem. De soha nem gondoltam hogy ez a nok hibaja,mindig is a ferjemet utaltam ezert. Egy darabig penz, gyerekek miatt szemet hunytam, sot miutan tultettem magam rajta, mar nem is erdekelt ha neha felrement,tudtunk boldogok lenni. Aztan vhogy megis caltunk, Valas utan mar rajottem hogy ez hulye gondolkodas volt, ki kellett volna rugni egybol. Utana velem is megesett hogy nos ferfiba szerettem bele, nem tudtam hogy az. Elso latasra szerelem volt. Nem lett belole semmi, de most mar jobban megertem a masik oldalt. A szerelem lehet langyos, vagy csak szexualis, vagy erdekhangsulyos...sokfele. Nekem olyan volt mint a tinikori vakszerekem, ez xsak parszor van az eletbe, szoval nem sajnalom hogy beleszerettem. Jo volt almodozni rola.
2022. okt. 19. 20:14
 17/29 A kérdező kommentje:

Ezt a harmadikat hibaztatni úgy veszem, hogy azok teszik akiknek könnyebb ez, mint szembenézni azzal, hogy a párjuk árulta el őket. És nem, nem jó amit a harmadik csinál, nem szent. De nem ő szúrja hatba a másikat.

De a kérdésem lényege nem is ez. Szimplán érdekelt kit mi vezérel.

2022. okt. 19. 20:20
 18/29 anonim ***** válasza:
73%
Ha egy pasi több nővel csalja a nejét, akkor azok a nők a hibásak és az ő felelősségük ugye. 😂😂 Jajj a gonosz nénik hogy nyomulhattak, szegény pasi azt se tudja, hogy hova mártsa a farkát, de az tuti hogy nem a nejébe!
2022. okt. 19. 20:59
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

A szeretőnek saját maga felé van felelőssége erkölcsi szempontból, de a pár tagjainak a felelőssége maguk és egymás felé is szól, ehhez a szeretőnek nulla köze van, neki a kapcsolathoz semmi köze. A megcsalónak a döntése, hogy félrelép, senki nem fog pisztolyt a fejéhez, felnőtt ember dönt arról, hogy megcsalja a párját és ilyen módon szegi meg az ígéretét.

Akkor van a szeretőnek felelőssége a pár felé, ha mondjuk valamelyik barátja vagy testvére párjával kavar, bár ekkor is a megcsaló le van szarva, a felelősség a barát illetve a testvér felé szól.

Az meg hogy egy kapcsolat szar az nyilván a benne lévő két emberen múlik, ennyi, ez se a szerető hibája, már akkor is szar volt, amikor ott se volt, a megcsalás ennek a következménye, hogy valamelyik fél nem akarja megoldani a gondjait.

Engem sose csaltak meg, de én a párom fejét tépném le, ha igen, Ő tartozik NEKEM felelősségel, nem valami idegen csaj, akire épp rácuppant.

Egyébként is olyan soha nincs, hogy nincs kísértés, mert mindig van szebb és jobb a környezetünkben, de arról mi döntünk, hogy engedünk-e neki. Ha a szerető a hibás valaki szerint, akkor ennyi erővel mindenki csalna mindenkit, mert jajj szegény nem tud ellenálni, mert egy szexi harmadik saaajnos elcsábította, ő neki meg lehetetlen nemet mondania, jujj szegény....

2022. okt. 19. 21:24
 20/29 A kérdező kommentje:

Akkor van a szeretőnek felelőssége a pár felé, ha mondjuk valamelyik barátja vagy testvére párjával kavar, bár ekkor is a megcsaló le van szarva, a felelősség a barát illetve a testvér felé szól.

Pontosan! Lusta voltam ilyen hosszan fogalmazni, de minden sorod igaz.

Halistennek többsége az aki tud gondolkozni épp ésszel és belátja, hogy nem a szerető a hibás ilyenkor.

2022. okt. 19. 21:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!