Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik voltak már foglalt emberrel! Miért tettétek?
Én egyszer azért tettem, mert úgy éreztem soha senkihez nem vonzódtam úgy, mint hozzá.
Megtörtént, elég gyenge eresztés volt és többet nem gondoltam hogy hozzá vonzódok a legjobban.
2-essel egyetértek. Nem a harmadik fél felelőssége, nem ő fogadott hűséget.
Viszont én nem voltam foglalt pasival, mert aki az és bejönne, azzal nem csak kalandot szeretnék. Ha velem akar szexelni, akkor előbb dobja a nőjét.
Magányos voltam és önbizalomhiányos, a pasi meg nyomult és figyelmet kaptam tőle, őt zavarta a legkevésbé kettőnk közül, hogy párja van. Mással is csalta a nőt előttem is és velem párhuzamosan is, le is bukott már korábban, de a párja "toleráns" volt, úgyhogy így kvázi ez levette rólam a morális terhet és nem volt annyira lelkiismeret furdalásom.
Már nem csinálnék ilyet, de nem érte meg, nem adott annyi pozitívumot, mint amiért belementem, szerelmes se voltam, a szex se volt kielégítő, a magányomon enyhített ugyan, de azon se eleget.
"Nem a harmadik fél felelőssége"
Igen, tipikusan ezzel mentik fel magukat a harmadikok.
Ha viszont még menthető volna a házasság, (ezt kívülállóként ugye nem tudhatják, bármit is panaszkodik össze neki a partner, amikor rossz passzában hozzájuk rohan) bizony-bizony hogy felelősek, mert belemásznak valakik életébe.
A szeretők a saját örömükre kefélnek, míg szegény Anyus esetleg otthon egy több évtizedes házasságot meg családot próbál helyére billenteni Apussal.
Mindez egy kufircgéppel a háttérben eléggé nehezített dolog.
Tegyük már mérlegre a dolgokat...meg a felelősséget is. Kufircka ugyanúgy felelős, mint Apus. Anyus meg az évek alatt figyelhetett volna jobban Apusra, ez tény.
Ha valakinek rossz a házassága, akkor annak a két embernek a dolga rendbe rakni, úgy teszel mintha a szerető nyomulna, pedig általában a megcsaló csinálja a fesztivált és egyáltalán nem a könnyebb út félrelépnie egy olyan embernek, akinek valóban fontosabb a házassága és érdekli is, hogy rendbe tegye.
Aki megcsal valakit, azzal már rég nem lehet helyrehozni azt a házasságot, különben nem más karjaiba rohanna, csak szeretik a valós ludasok hárítani egy kívülállóra a felelősséget, ahelyett hogy azzal foglalkoznának, hogy ők mit rontottak el a kapcsolatukban.
Az ok-okozat nálad félrement, nem így működik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!