Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők akik voltak már foglalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik voltak már foglalt emberrel! Miért tettétek?

Figyelt kérdés
Kifejthetitek, de indítok szavazást is.
2022. okt. 19. 14:11
A kérdező szavazást indított:
Csak testi vágyból
Szerelemből
Pénzért
Unalomból, jobb volt, mint a semmi
Bosszúból
24 szavazat
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:

Én egyszer azért tettem, mert úgy éreztem soha senkihez nem vonzódtam úgy, mint hozzá.

Megtörtént, elég gyenge eresztés volt és többet nem gondoltam hogy hozzá vonzódok a legjobban.

2022. okt. 19. 14:12
 2/29 anonim ***** válasza:
65%
Nem én fogadtam hűséget annak a nőnek, nem engem terhel a felelősség. És nem vagyok az anyja annak, akivel kavarok, nem az én bajom, hogy hogyan teszi tönkre az életét miattam. Ő vállalta, én azt vállaltam, hogy szinglin jól érzem magam.
2022. okt. 19. 14:15
 3/29 anonim ***** válasza:
66%

2-essel egyetértek. Nem a harmadik fél felelőssége, nem ő fogadott hűséget.

Viszont én nem voltam foglalt pasival, mert aki az és bejönne, azzal nem csak kalandot szeretnék. Ha velem akar szexelni, akkor előbb dobja a nőjét.

2022. okt. 19. 14:20
 4/29 anonim ***** válasza:
75%
Amiért a foglalt pasik megcsalják a nőjüket.
2022. okt. 19. 14:51
 5/29 anonim ***** válasza:
93%

Magányos voltam és önbizalomhiányos, a pasi meg nyomult és figyelmet kaptam tőle, őt zavarta a legkevésbé kettőnk közül, hogy párja van. Mással is csalta a nőt előttem is és velem párhuzamosan is, le is bukott már korábban, de a párja "toleráns" volt, úgyhogy így kvázi ez levette rólam a morális terhet és nem volt annyira lelkiismeret furdalásom.

Már nem csinálnék ilyet, de nem érte meg, nem adott annyi pozitívumot, mint amiért belementem, szerelmes se voltam, a szex se volt kielégítő, a magányomon enyhített ugyan, de azon se eleget.

2022. okt. 19. 15:54
 6/29 anonim ***** válasza:
40%

"Nem a harmadik fél felelőssége"

Igen, tipikusan ezzel mentik fel magukat a harmadikok.

Ha viszont még menthető volna a házasság, (ezt kívülállóként ugye nem tudhatják, bármit is panaszkodik össze neki a partner, amikor rossz passzában hozzájuk rohan) bizony-bizony hogy felelősek, mert belemásznak valakik életébe.

A szeretők a saját örömükre kefélnek, míg szegény Anyus esetleg otthon egy több évtizedes házasságot meg családot próbál helyére billenteni Apussal.

Mindez egy kufircgéppel a háttérben eléggé nehezített dolog.

Tegyük már mérlegre a dolgokat...meg a felelősséget is. Kufircka ugyanúgy felelős, mint Apus. Anyus meg az évek alatt figyelhetett volna jobban Apusra, ez tény.

2022. okt. 19. 16:09
 7/29 anonim ***** válasza:
65%
Közel 10 éve szexmentes házasságban éltem, a pasi pedig évek óta külön élt a feleségétől. Egy véletlen találkozás során felfigyelt rám, rengeteg önbizalmat adott és erőt ahhoz, hogy végigcsináljam a válást. Az elején megmondta, hogy ő nem fog elválni, végig tiszta helyzetet teremtett. Több mint 3 éve vagyunk együtt, olyan barátság extrákkal kapcsolatban.
2022. okt. 19. 16:09
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Mert èn is foglalt vagyok.
2022. okt. 19. 16:10
 9/29 anonim ***** válasza:
72%

Ha valakinek rossz a házassága, akkor annak a két embernek a dolga rendbe rakni, úgy teszel mintha a szerető nyomulna, pedig általában a megcsaló csinálja a fesztivált és egyáltalán nem a könnyebb út félrelépnie egy olyan embernek, akinek valóban fontosabb a házassága és érdekli is, hogy rendbe tegye.

Aki megcsal valakit, azzal már rég nem lehet helyrehozni azt a házasságot, különben nem más karjaiba rohanna, csak szeretik a valós ludasok hárítani egy kívülállóra a felelősséget, ahelyett hogy azzal foglalkoznának, hogy ők mit rontottak el a kapcsolatukban.

Az ok-okozat nálad félrement, nem így működik.

2022. okt. 19. 16:18
 10/29 A kérdező kommentje:
Aki állítja hogy a harmadiknak ugyanannyi felelőssége van, mint a hűtlennek ott nagy baj van a toronyba.
2022. okt. 19. 16:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!