Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A szép,vonzó,szexi nők,feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép,vonzó,szexi nők,feleségek miért nem tudnak hűségesek maradni ?

Figyelt kérdés
Miért van az,hogy az ilyen hölgyek előbb-utóbb félrelépnek?Talán a sok kísértés,hogy sok pasi rajong értük?Tényleg igaz az a mondás,hogy szép nőt feleségül venni kockázatos?Környezetemben,ismerősök között ezt látom.És sajnos meg is tapasztaltam.

2022. aug. 28. 09:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
76%

#10-nek: részben igazat mondasz, de azért bejátszik itt a neveltetés is, ahogy a #9-es is írja.

Szerintem a "klasszikus" megcsaláshoz (értsd: félrek*rás, amikor a párkapcsolat amúgy rendben van) 3 dolog kell:

1. Vonzó másik fél: férfiaknál főleg a külsőségek számítanak, de nőknél a pénz, hatalom is legalább ennyire szexi.

2. Alkalom és körülmények: lehet ez alkohol, valamint olyan külső dolgok, amik garantálják, hogy titokban marad dolog (pl. másik város).

3. Gerinctelenség: a belső tartás hiánya, ami miatt akkor sem követünk el valamit, ha a lebukás esélye minimális. NEM egyenlő a bűntudattal, mert az utólagos. Elsősorban neveltetéstől és szocializációtól függ.

Pl. Nekem az exem szintén nagyon dekoratív és félre is ment. Utólag tudtam meg, hogy az anyja rendszeresen csalja az apját... És ez szerintem nagyobb tényező, mint az, hogy a szép külső miatt sokan próbálkoznak be. Amúgy itt is megvolt az együttállás: távkapcsolati fázis, jött egy pénzes f*szi, aki ígért mindent is, aztán az anyja is évek óta félrek.fél, sose lett ebből baja, akkor neki is miért ne lehetne...

Amit a #10-es ír, az már a "tüneti megcsalás", ahol komoly kapcsolati bajok vannak, a csaló fél már nagyjából elengedte a másikat, de valami miatt mégsem tudja elhagyni (gyerekek, közös hitel, félelem a magánytól stb.). A szeretőtartás is jellemzően ez a kategória. Ez már sokkal komplexebb dolog, elég csak a gyakori esetre gondolni (de nőknél is megesik más felállásban): a feleség évek óta házisárkány, 5+ éve nincs szex (de ez még a legkisebb baj), a férfi mindennel próbalkozik, de az asszony nem akar kommunikálni, a válás pedig a gyerekek miatt nem opció.

Ilyen nővel is volt dolgom, aki az eljegyzés után a semmiből elkezdte ezeket a dolgokat, én pedig fejen is állhattam, az sem volt jó. És tényleg próbálhatott az ember bármilyen párterápiás dolgot, bármit megbeszélni, de vagy depis vagy "nincs semmi baj" vagy xar minden. Szerencsére volt pénzem a nemrég vett ház tulajdonrészét kifizetni, gyerek még nem volt, ezért ki tudtam rakni. De sok férfinak ez esetben választani kell a válás+anyagi csőd+gyerekek elvesztése és a xar házasság+szerető opció között. És ez esetben nem is a szex a fő motiváció, hanem az, hogy papucs helyett újra férfinak számít egy nő szemében.

Ebben az esetben a külső semmit sem számít, de a neveltetés is csak minimálisan.

34F

2022. aug. 31. 00:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!