Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép,vonzó,szexi nők,feleségek miért nem tudnak hűségesek maradni ?
Baromság! A feleségem pont ilyen, és soha nem lépett félre. Sőt, a legtöbb nő nem is szeretne félrelépni. Amelyik igen, annak meg van 4-5 pasija, ezért tűnik úgy, mintha sok nő meglépné a dolgot.
Egyébként meg személyiség kérdése. Akinek jó érzés az hogy jött ment pasik televágják mint egy szemetes kukát, hááát, egészségére.
A páromnak van erre egy magyarázata: ezeket a nőket a primitív vonzerő jellemzi, ami meghülyíti a pasikat, de igazából ezek a nők nem is érnek ennél többet, csak azok a férfiak, akik ezen a szinten vannak, hogy nem látnak tovább a f@rkuknál, azok megszivjak.
A szépség egyébként relatív, akikről te beszélsz, azok egy síkon szépek csak, a felszínen, de nincs bennük spiritusz. Igazából a kereslet és kínálat elvén alapul az egész, úgy is fogalmazhatnék, hogy zsák a foltját. Nem kell sajnálni ezeket a pasikat.
Olyan pasi mellett akiért összeteszik a 2 kezuket is nem mernének félrelépni.
Csak incel mulya béna nyomi pasik mellett keresnek egy erosebb génállományút.
A szép emberekhez többen vonzódnak. Ha többen vonzódnak hozzád, nagyobb a kísértés.
Férfiakra és nőkre egyaránt igaz. (És attól még értelemszerűen nem hűtlen minden szép ember, és nem hűséges minden csúnya.)
Nem lennék meglepődve, ha statisztikailag nagyjából ugyanakkora arányban lennének a hűtlen nők között szépek, átlagosak, és csúnyák.
F52
Köszönjük! Ismét egy általánosítás. Én magam szép és dekoratív hölgynek tartom, mégsem lépek félre. Már korán benőtt a fejem lágya, de eddig sem ez volt a jellemző. Szerintem a neveltetés is nagy szerepet játszik benne, ki milyen képet látott a szüleitől. Akinek az anyja is egy olcsó "nő", a lánya is lehet simán olyan lesz, de egyébként ez is most egy eléggé szélsőséges példa.
Egyen függő, nem külső. Persze a cicababáknál ez gyakori, de velük nem is érdemes annyira hosszútávon tervezni. :)
Lehet én vagyok rosszul bekötve, de a páromon kívül más nem érdekel. Ha a kedvenc színészem lenne, fején állva, akkor sem. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!