Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek ez megcsalásnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megcsalásnak minősül?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban élek, azonban néha felnézek chat oldalakra. A párom nem tud róla. Nincs mögöttes szándékom, nem akarom megcsalni a párom, egyszerűen csak nem nagy a baráti társaságom, így néha jó megosztani a gondolataim random emberekkel. Hogyha beszélek valakivel, mindig jelzem, hogy párom van, és nem vagyok vevő semmilyen más dologra. Ha valaki így is folytatja a beszélgetést oké, ha másként dönt, az is rendben van.

Mi a véleményetek?

2022. aug. 25. 10:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%
Ez nem megcsalás, viszont akárkikkel szóba állni elég igénytelen dolog, mintha csak az utcán véletlenszerűen odamennél valakihez, és azzal állnál szóba.
2022. aug. 25. 10:42
 12/16 anonim ***** válasza:
65%
Nem megcsalás, de elég gáz, hogy ezt titokban tartod. Ha nincs benne semmi, akkor nincs mit titkolni. Ha meg valami olyan vadbarommal vagy aki nem engedne más emberekkel beszélgetni akkor ideje átgondolni a kapcsolatot.
2022. aug. 25. 10:55
 13/16 A kérdező kommentje:

Ez nem szexchat oldal, vagyis én nem erre használom. Gondolom sokan igen, mert már nem egy alkalommal írtak rám ilyen dologgal kapcsolatban. Ilyenkor lepattintom az illetőt vagy témát váltok, mikor milyen a helyzet.

Értelek 11-es válaszoló! Köszönöm, átgondolom!

2022. aug. 25. 10:59
 14/16 A kérdező kommentje:

12e-es válaszoló

Nem akarom titokban tartani, mert mostanság ritkán fordul elő, hogy ilyen chat oldalakra felnézzek. Korábban említettem a páromnak az ilyesmit, nem érti miért van szükségem erre, szerinte így is mindig elfoglalt vagyok, van elég ismerősöm, és túl gyakran futok össze a barátaimmal (ami szerintem nem igaz). A legutóbb kb. 3 hete találkoztam a barátnőimmel (27/N vagyok), Vele pedig szinte minden hétvégén együtt vagyok, mert különböző megyében élünk (egyelőre).

Lehet csak félt, és meg akarja előzni, hogy esetleg online megismerjek valakit, aki felé érzéseim lehetnek, ezt megértem. Én viszont szeretek új embereket megismerni.

Fontos a párom, nem szeretném ha egy ilyen dolog gondot szülne a kapcsolatunkba. Szóval, lehet jobb ha csak abbahagyom. :d

2022. aug. 25. 11:15
 15/16 anonim ***** válasza:
De kérdező, ezt miért nem a párodtól kérdezed? Milyen kapcsolat ez?
2022. aug. 25. 11:20
 16/16 A kérdező kommentje:

Jogos kérdés 15-ös. Mindegy, végülis tudom mit kell tennem. Ideje értelmesen, felnőttek módjára megbeszélni ezt a helyzetet, és többé nem kell ezen gondolkodnom.

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2022. aug. 25. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!