Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak minősül?
Van egy srác, aki többet szeretne tőlem, de mondtam neki, hogy baromira nem vagyok most rendben lelkileg egy kapcsolathoz. Lehet barátság extrákkal, de többet most nem tudnék elköteleződés terén adni, mert csak tönkretenném vele a kapcsolatot.
Na és mellette van egy másik srác, akivel meg tényleg semmi komolyat a jövőben sem tudnék elképzelni, csak vannak ott is "dolgok" néha.. Ez megcsalásnak minősül a másik féllel szemben?
(ha rákérdez bármi ilyesmire én mindig elmondom neki).
23l
Az 1-nél a pont.
Szégyelld mahad.
#6: Vagy akiben van tartás és gerinc és nem egy szánalmas SIMP, aki még virtuálisan is adja az ilyen nők alá a lovat, ahol valószínűleg esélye sincs, hogy az illető személyt megdugja, ellenben hozzájárul minél több nő elribisedéséhez.
Nem angyalok a férfiak, főleg ha hiányuk van és ilyenkor régen is helyeseltünk a nőknek, azt mondtuk, amit hallani akarnak, meg bátorítottuk, hogy élvezni kell az életet, éljenek a mának, de ezeket annak idején többnyire mi magunk dugtuk meg esetleg egy közeli haverunknak segítettünk vele, mert mi voltunk a csaj barátzónájában és a mi szavunkra adott.
De ami ma megy, főleg ezen az oldalon az valami szánalom. Férfiak szólják meg meg pontozzák le a többi férfit ha az egyik csak ki meri mondani, hogy a nők nem rózsaillatút sz.rnak.
Ha nincs megbeszélve, hogy csakis egymással szexelhettek, akkor nyilván nem gond.
Oh, és úgy látom itt is érvenyesül néhány kommentelőnél, hogy ha sgy férfi csinálja oké, ha egy nő, az gáz. Szánalmasak vagytok.
7, szerintem fel se fogtad, mit írtál le.
Remélem te is a jófej rendes srácok közé sorolod magad...
Amit írtál, annyit tesz, hogy kétszínű vagy és számító. Nem azért mondjuk azt egy nőnek (a normális emberek), hogy oké másokkal is lefeküdni nem szüzen várni a herceget, mert így bejuthatsz a bugyijába, vagy a bizalmát elárulva (mert ugye ő barátnak hisz) utat nyithatsz valamelyik haverodnak. Mindeközben pedig egy olcsó riba,ncnak tartod azt akinek a "barát zónájában" vagy és jópofizol vele.
Szerencsére nincsenek ilyen "barátaim".
Kérdező, ahogy írták, szex kapcsolatban meg barátság extrák jellegű kötetlen kapcsolatokban nincs megcsalás, hiszen nem a husegen, hanem a szexen alapul. Ugyanakkor, jogos, ha a srác utóbb esetleg nem akar majd kapcsolatot, mert nem mindenkinek fér bele a kikapós életmód (lásd a rib,ancozó válaszadót). Ezzel is érdemes számolni, ha tervezel valamit a sráccal.
De amíg mindenkinek tiszták a szabályok, addig itt nem lehet szó megcsalásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!