Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megcsalásnak vagy minek minősül?
Régóta voltam egy férfival barátság extrákkal kategóriában. Az elején leszogeztuk, hogy nem érdekli egyikonket sem, hogy ki kivel van stb.. Ő közben a haverjainak ezt elmondtam, meg szexuális témákat is kiadott. Egyszer mikor részeg voltam, akkor az egyik haverja, akinek ezeket elmondta, az rám mászott, és igazából minden megtortent.
Ezt elmondtam neki, hogy milyen haverjai vannak stb.. Erre r*bancnak, k*rvanak nevezett, éppen hogy nem vert meg mások előtt... Azzal indokolta, hogy ő belém szeretett meg minden.. Én viszont nem szerettem bele, és soha nem is érdekelt, hogy mit művel másokkal.. Szerinte teljes mértékben én vagyok a hibás, bár én nem így gondolom, főleg, hogy tisztáztunk mindent az elején.
Azt mondja, hogy megcsaltam.. Szerintetek is igaz?
Járt már így valaki? Mi lett a vége?
Szerintetek is én vagyok a hibás?
(A kérdés csak azért merült fel bennem, mert az egész rosszul esik, és soha nem csalnek meg senkit sem, akivel rendesen kapcsolatban vagyok.)
Nem megcsalás, hiszen nem vagytok együtt. Lényegében nem mondhat semmit arra ha másokkal is lefekszel.
De nekem kicsit erő hogy pont egy haverjával. Az a srác is hibás amiért rád mászott, hiszenha barátok tudnia kéne mizu veletek,illetve talánte is gondolhattad volna, hogy ha mással is akarsz dugni akkor ne pont a társaságából válogass.
De amiket mondott rád az azért túlzás.
Én férfiként a következőt mondom:
Ő a hibás, mert nem mondta el neked, hogy már komolyabbat érez irántad. Ha elmondta volna és te ezután lefekszel a haverjával akkor a féltékenysége érthető, de akkor sem verhet meg téged! Máskülönben részeg voltál, tehát felteszem, ha józan vagy akkor nem fekszel le a haverjával. Összegezve mindenképp ő a hibás mert nem beszélt az érzéseiről neked! És amiről te nem tudsz, amiatt ő neki nincs joga féltékenynek lenni. Honnan is tudhattad volna, hogy ő féltékeny lesz? Hát sehonnan.
Fuh köszönöm szépen a sok választ!
Nem számítottam erre sem a szavazás, sem a válaszok tekintetében, hogy nem mindenki engem fog hibáztatni, mert amikor mindenki megtudta, hogy a haverja, akkor valahogy furcsán néztek rám, pedig elmondtam az egész történetet.. Nyilván ők sem engem hibaztattak, csak maga a szitu volt fura számukra. És igazából engem is ez idegesített kicsit, hogy a haverja volt, és én ezért éreztem magam is hibásnak. De nagyon szépen köszönöm a kommenteket és a szavazatokat!
Ha valaki írni szeretne még, akár rám pozitív-negatív értelemben, az nyugodtan tegye meg. Nem harapok, és senkit nem pontozok le (ha van olyan akinek ez számít)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!