Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalásnak minősül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak minősül?

Figyelt kérdés
Van pasim de a tudta nélkül találkozgatok egy másik sráccal. A sráccal régóta jóban vagyunk és sokat ölelgetjük egymást. Hosszú percekig. Közben cirógatja a hajam, nyakam. Puszit is ad rá.
2021. nov. 14. 20:36
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Igen
2021. nov. 14. 20:41
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

Az esetek 99%-ában elmondható, hogy ha benned egyáltalán felmerül ez a kérdés, akkor a válasz igen. Most sincs másképp.

Illetve ökölszabálynak: csak olyan dolgokat csinálj egy ellenkező nemű baráttal, amit

1) akkor is csinálnál, ha a párod ott állna melletted,

2) nem zavarna, ha a párod is ezt tenné egy ellenkező nemű "barátjával"

Ha bármelyik nem állja meg a helyét, az már sanszosan megcsalás.

2021. nov. 14. 20:47
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Igen.
2021. nov. 14. 21:05
 4/10 anonim ***** válasza:
26%
Az Iszlám Törvényszék a Sharia alapján ezt megcsalásnak ítélte.
2021. nov. 14. 21:08
 5/10 anonim ***** válasza:
97%
Kérdezd meg a párod, hogy szerinte ez oké-e.
2021. nov. 14. 21:47
 6/10 anonim ***** válasza:
97%

Lehet filózni, hogy mi számít konkrétan megcsalásnak, de a fentebbi válaszolók is rámutattak, hogy ez rohadtul nem fér bele egy kapcsolatba...

Te biztos elnéznéd a hapsidnak, ha összejárna egy csajjal cirógatós puszilgatásra.

2021. nov. 14. 22:16
 7/10 anonim ***** válasza:
94%
Sztem ez annak minősül. Ha megkapsz mindent a jelenlegi párodtol akkor minek kell más hapsi minek hagyod magad neki?
2021. nov. 15. 07:33
 8/10 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem nem megcsalás. Nem vagytok egymásba szerelmesek, és nem is tette be a kholbászt semelyik testnyílásodba. Én is szoktam egy nagyon kedves barátomat ölelgetni, simizni a haját. Néha puszit is adok a nyakára. De nem talizunk sűrűn, így én egy kedves gesztusnak veszem. Neki meg nem probléma, nem ijedezett tőle.
2021. nov. 15. 09:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Kicsit fura, miért nincs szex, ha már ennyire intim a közelség?
2021. nov. 17. 12:24
 10/10 A kérdező kommentje:
Pont ezért nincs szex mert nem akarom megcsalni a barátom
2021. nov. 17. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!