Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megcsalásnak minősül? Nem tudom eldönteni. [szavazás]
Ez már régi történet és ma eszembe jutott.
Volt barátnőm együtt éltünk sok ideig voltunk együtt. Egy idő után már borzalmas volt , minden héten vitáztunk rengeteget. Eldöntöttem hogy egy hétfői napon szakítok vele.
Szombaton elmentünk bulizni ott volt a legjobb barátnője. Ott egymásnak estünk smároltunk meg ilyenek. Hétfőn szakítottam a barátnőmmel.(nem a lány miatt , már előtte is szakítani akartam)
Szerintetek ez már megcsalás , vagy még belefér?
A megcsalás a másik átverése.
Te szakítani akartál, de nem tetted meg, erről ő nem tudott.
Már ez is átverés ha tudod hogy szakítani fogsz, de nem szakítasz.
A megcsalás is a masik atverése.
A megcsalás szóban is benne van mint a társasjátékokban, csaltál, azaz átverted.
1-es kommentelő egyik részére reagálva.
amint megfogalmazódik bennetek hogy szakítotok , egyből szakítotok még aznap ? Nem örlődtök még rajta hogy jó döntés-e stb? Meg hát az időzítés sem mindegy legalábbis szerintem de most mit számít hogy vasárnap szakítok vagy hétfőn? Amelyik kevésbé gáz aznap történik meg a szakítás nem ?
Ah szegény fejem, bármikor válaszolok ebben a kategóriában, borítékolható, hogy 0-ot, és 1-2 dühös választ, esetleg privát üzenetet kapok add pedig esküszöm boldog házasságban élek.
Szerintem nem igazi megcsalás. Persze, a szó értelmében megcsalás, de a körülmények amiket leírtál (veszekedések, elhidegülés) miatt ez szerintem belefér. Ami számomra elgondolkodtató, hogy miért csókolózott veled a legjobb barátnője. Szerintem ő tudhatta, hogy ennek hamarosan vége lesz, talán a barátnőd is szakított volna veled pár napon belül.
Megcsalás.
Hogy te mit akartál, mit terveztél, te tudod csak, más nem gondolatolvasó. Ezért sem mentség, hogy te mit gondoltál.
Miért nem szakítottál egyből, ha akartál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!