Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek ez megcsalásnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megcsalásnak minősül? Nem tudom eldönteni. [szavazás]

Figyelt kérdés

Ez már régi történet és ma eszembe jutott.

Volt barátnőm együtt éltünk sok ideig voltunk együtt. Egy idő után már borzalmas volt , minden héten vitáztunk rengeteget. Eldöntöttem hogy egy hétfői napon szakítok vele.

Szombaton elmentünk bulizni ott volt a legjobb barátnője. Ott egymásnak estünk smároltunk meg ilyenek. Hétfőn szakítottam a barátnőmmel.(nem a lány miatt , már előtte is szakítani akartam)

Szerintetek ez már megcsalás , vagy még belefér?

2022. jún. 30. 09:46
A kérdező szavazást indított:
szerintem ez így már megcsalás
szerintem ez így ilyen formában nem megcsalás
szerintem ez így még belefér , de nem túl szép
66 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%

A megcsalás a másik átverése.

Te szakítani akartál, de nem tetted meg, erről ő nem tudott.

Már ez is átverés ha tudod hogy szakítani fogsz, de nem szakítasz.

A megcsalás is a masik atverése.

A megcsalás szóban is benne van mint a társasjátékokban, csaltál, azaz átverted.

2022. jún. 30. 09:52
 2/12 A kérdező kommentje:

1-es kommentelő egyik részére reagálva.

amint megfogalmazódik bennetek hogy szakítotok , egyből szakítotok még aznap ? Nem örlődtök még rajta hogy jó döntés-e stb? Meg hát az időzítés sem mindegy legalábbis szerintem de most mit számít hogy vasárnap szakítok vagy hétfőn? Amelyik kevésbé gáz aznap történik meg a szakítás nem ?

2022. jún. 30. 09:57
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Temészetesen így is megcsalás, mert még nem szakítottál vele amikor az eset történt. A körítés teljesen mindegy.
2022. jún. 30. 10:02
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Elég sok ember van, akiben felmerül a szakítás/válás, aztán még évekig együtt vannak. Szerinted onnantól dughatnak bárkivel, az nem megcsalás?
2022. jún. 30. 10:04
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
Igen, egyértelműen az.
2022. jún. 30. 10:04
 6/12 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem te most csak provokálni akarod a gyakori népét :D Nehezen hiszem el, hogy erről a szituációról nem tudod eldönteni, hogy megcsalás-e, főleg hogy a csaj "barátnőjével" cseréltél nyálat.
2022. jún. 30. 10:48
 7/12 anonim ***** válasza:
13%

Ah szegény fejem, bármikor válaszolok ebben a kategóriában, borítékolható, hogy 0-ot, és 1-2 dühös választ, esetleg privát üzenetet kapok add pedig esküszöm boldog házasságban élek.

Szerintem nem igazi megcsalás. Persze, a szó értelmében megcsalás, de a körülmények amiket leírtál (veszekedések, elhidegülés) miatt ez szerintem belefér. Ami számomra elgondolkodtató, hogy miért csókolózott veled a legjobb barátnője. Szerintem ő tudhatta, hogy ennek hamarosan vége lesz, talán a barátnőd is szakított volna veled pár napon belül.

2022. jún. 30. 11:49
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy a szakitason dilemmazol az nem megcsalas. Az, hogy meg a dontes elott massal egymasba gabalyodsz az az. Nem igaz, hogy keddig nem tudtal varni.
2022. jún. 30. 12:37
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen megcsalás, hogy egy klasszikust idézzek, még nem votlatok szakításban.
2022. jún. 30. 14:31
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Megcsalás.

Hogy te mit akartál, mit terveztél, te tudod csak, más nem gondolatolvasó. Ezért sem mentség, hogy te mit gondoltál.

Miért nem szakítottál egyből, ha akartál?

2022. jún. 30. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!