Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek ez megcsalásnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megcsalásnak vagy minek minősül?

Figyelt kérdés

Régóta voltam egy férfival barátság extrákkal kategóriában. Az elején leszogeztuk, hogy nem érdekli egyikonket sem, hogy ki kivel van stb.. Ő közben a haverjainak ezt elmondtam, meg szexuális témákat is kiadott. Egyszer mikor részeg voltam, akkor az egyik haverja, akinek ezeket elmondta, az rám mászott, és igazából minden megtortent.

Ezt elmondtam neki, hogy milyen haverjai vannak stb.. Erre r*bancnak, k*rvanak nevezett, éppen hogy nem vert meg mások előtt... Azzal indokolta, hogy ő belém szeretett meg minden.. Én viszont nem szerettem bele, és soha nem is érdekelt, hogy mit művel másokkal.. Szerinte teljes mértékben én vagyok a hibás, bár én nem így gondolom, főleg, hogy tisztáztunk mindent az elején.

Azt mondja, hogy megcsaltam.. Szerintetek is igaz?

Járt már így valaki? Mi lett a vége?

Szerintetek is én vagyok a hibás?

(A kérdés csak azért merült fel bennem, mert az egész rosszul esik, és soha nem csalnek meg senkit sem, akivel rendesen kapcsolatban vagyok.)

2022. aug. 1. 23:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
57%

Te vagy a hülye, hogy foglalkozol ezzel a témával egyáltalán.

Kit érdekel egy ekkora gyökér, egysejtű, kis tetű, ha az elején megbeszéltétek a dolgot, és ő nem képes elfogadni, illetve megfelelően kezelni, hogy időközben az ő gumójában a nyakán, átkattant valami???

2022. aug. 3. 11:04
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszaitok!

Ha bárkinek van még bármi hozzaszolasa, akkor nyugodtan írja meg!

2022. aug. 7. 23:18
 13/15 anonim ***** válasza:
86%

Én azért vagyok pillanatnyilag barátság extrákkal kapcsolatokban, mert nincs sok időm, dugni imádok, és nincs erőm még egy szorosabb párkapcsolathoz.

Magyarul: senkinek nem tartozom elszámolással ha az apjával vagy épp a barátjával dugok, akkor sem!

Az ilyen kapcsolatok szimpátián alapulnak ugyan, de lényegében a szex a közös az egészben - elkötelezettség nélkül! Ha úgy tetszik: kölcsönösen használjuk egymás szexualitását.

A te pasid rúgta fel a játékszabályokat, és nem te azzal, hogy a barátjával is dugtál!

Rúgd ki, és barátkozz (dugj) a barátjával...

2022. aug. 8. 04:22
 14/15 anonim ***** válasza:
84%

Ne töródj túl sokat a dologgal. Nem vagy hibás, ő szegte meg a megbeszélteket: nem azzal, hogy beléd szeretett, hanem inkább azzal, hogy erre hivatkozva számon kér.

Mondd meg neki nyugodtan, ha nem higgad le, azt sem kapja meg, amit eddig.

2022. aug. 8. 05:41
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!
2022. aug. 19. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!