Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez megcsalásnak minősül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalásnak minősül?

Figyelt kérdés

A legutóbbi exemmel újra elkezdtünk találkozgatni egy két három hete, voltunk már kézen fogva is itt ott, de nem vagyunk hivatalosan egymás barátja barátnője újra. Még nem tudom hogy szeretném e hogy újra így legyen, sok probléma volt régen amin kellene dolgozni, ennyi idő alatt nem tudom leszűrni hogy érdemes e újra belevágni.

Viszont még ő előtte megismerkedtem egy sráccal, aztán akkoriban neki is volt barátnője. Egy hete megint összefutottunk, véletlenül 6 órán át beszélgettünk meg sétálgattunk. Tegnap megbeszélten találkoztunk, órákig beszélgettünk de nem tudtunk ellenállni egymásnak és le is feküdtünk.

Lehetne ebből is valami komolyabb, egy hullámhosszon vagyunk, de még neki is van egy lezáratlan ügye. Tud az enyémről is, így jelenleg ez egy laza kaland volt csak.

Ezzel megcsaltam az exem akivel újra randizgatok?

2022. aug. 13. 21:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt írod nem vagytok együtt az exeddel, akkor?
2022. aug. 13. 21:32
 2/6 anonim ***** válasza:
97%
Mivel még nem mondtátok ki hogy újra együtt vagytok, így ez nem minősül megcsalásnak,MÉG!!! De döntened kell.
2022. aug. 13. 21:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Összetalálkoztak a lezáratalan életűek.
2022. aug. 13. 21:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem csaltad meg, mert nem vagytok igazából egy pár csak próbálkoztok. Viszont semmiképpen nem nyújt stabil alapokat, ha közben mással is kavarsz. Én azt mondanám, hogy csak akkor folytasd, ha sikerült az egyiket lezárnod teljesen.
2022. aug. 13. 21:47
 5/6 A kérdező kommentje:

Hasonlóban sem volt még részem, ezért nem tudtam, hogy mit kéne éreznem. Egyébként meg semmit, nem bánom, újra megtenném mert jó volt :D

De nem akarok a másik fiúval komolyabban semmibe bonyolódni ilyen feltételek mellett.

Abban is igazatok van, hogy el kell dönteni mi legyen

2022. aug. 13. 22:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Akivel nem vagy együtt, nem tudod megcsalni.
2022. aug. 15. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!