Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek ez megcsalásnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megcsalásnak minősül?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban élek, azonban néha felnézek chat oldalakra. A párom nem tud róla. Nincs mögöttes szándékom, nem akarom megcsalni a párom, egyszerűen csak nem nagy a baráti társaságom, így néha jó megosztani a gondolataim random emberekkel. Hogyha beszélek valakivel, mindig jelzem, hogy párom van, és nem vagyok vevő semmilyen más dologra. Ha valaki így is folytatja a beszélgetést oké, ha másként dönt, az is rendben van.

Mi a véleményetek?

2022. aug. 25. 10:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%

Nálam nem számít annak.

(Ha ezeket a dolgokat a pároddal is meg tudod beszélni, rendben van a kommunikáció, akkor ez nem is elítélendő, de ha nincs így, akkor érdeme lenne energiát fordítani a kapcsolat javítására.)

2022. aug. 25. 10:10
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne ez megcsalás? Gondolom nem szexchatelsz...
2022. aug. 25. 10:11
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
Az a megcsalas, amit a masik fel annak ertekel. Tehat nem a mi velemenyunk szamit, hanem egyedul a ferjede. Keress noi beszelgeto partnereket, ha a gyanu arnyekat nem akarod magadra vonni.
2022. aug. 25. 10:15
 4/16 A kérdező kommentje:

Hát, csak azért gondoltam, hogy talán annak minősíthető, mert nem mondtam el a páromnak. Általában tudja kivel beszélgetek, de ezeket nem feltétlen osztom meg, mert csak általános témákról beszélgetek (kultúra, hagyomány, ételek, utazás, vallás stb.) az adott személyekkel.

Határozottan nincs szexchat!

Ő nem a férjem (még), de nem szeretném, ha ebből gond adódna. Inkább akkor abbahagyom, mintsem problémát hozzon a kapcsolatomba, csupán érdeklődtem.

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2022. aug. 25. 10:21
 5/16 anonim ***** válasza:
88%
Nem megcsalás. De az se mindegy miről beszélgettek.Utazásról pl. Vagy arról hogy mit szeretsz az ágyban.
2022. aug. 25. 10:23
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok

Ez esetben egyáltalán nem megcsalás.

2022. aug. 25. 10:25
 7/16 A kérdező kommentje:
Ha a szex témát felhozza az illető, váltom a témát vagy egy mondattal lezárom ezt az egészet, hogy lássa nem érdekel. Ha tudjuk folytatni a beszélgetést oké, ha nem, akkor nem erőltetem.
2022. aug. 25. 10:29
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Addig nem megcsalás, amíg nem táplálsz "gyengéd" érzelmeket a beszélgetőpartnered felé. Tehát nincsenek érzéseid vele kapcsolatban.

Ha párkapcsolatban vagy valakivel, attól még beszélgethetsz másokkal, nem is lenne életszerű ha másképp lenne. Suliban, munkahelyen, ügyintézés közben, szülőértekezleten, lakógyűlésen, orvosi váróteremben és még ezer más helyen is beszélgetsz hétköznapi témákról emberekkel. Ugyan ezt lehet csinálni chat közben is, de csak addig a pontig amíg nincsenek érzelmeid a másik iránt.

Mély, lelkizős beszélgetéseket a pároddal illene folytatni, minden mást (általános témákat) bárkivel.

2022. aug. 25. 10:31
 9/16 A kérdező kommentje:

8-as válaszoló

Ez jó gondolat, köszönöm. Eddig nem fordult elő és nem is akarnám, szóval óvatos leszek!

2022. aug. 25. 10:34
 10/16 anonim ***** válasza:
ez csak akkor lenne megcsalás, ha szexchat oldalakra járnál
2022. aug. 25. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!