Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akik nem bíznak, a párjukat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik nem bíznak, a párjukat ellenőrizgetik azok nagy eséllyel megcsalósak?

Figyelt kérdés
Akik úgy túlzásba is viszik. Bizonyíték kell mindenről hogy mikor hol vagyok. Ha nem vagyok vele folyamatosan ellenőriz. Fordítva nincs így hogy ő bizonygasson nekem.

2022. aug. 23. 09:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Valamivel nagyon eljátszhattad a bizalmát és beleőrült. (Ha mással nem csinálta ezt korábban, ez is lehetséges.)

Vagy amit előttem is írtak:önbizalomhiány/ő csal téged/betegség.

2022. aug. 24. 10:26
 22/29 A kérdező kommentje:
Normalis embernek nem megy el a bizalma attol hogy lemegy a párja a boltba!
2022. aug. 24. 10:49
 23/29 A kérdező kommentje:
Lehet egy megcsalós gerinctelen féreg es azért ilyen. en dobom az biztos.
2022. aug. 24. 10:50
 24/29 anonim ***** válasza:
Szerintem jol dontottel.
2022. aug. 24. 12:49
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
De ha tegyük fel te korábban megcsaltad vagy ismerkedtél mellette, attól igen :)
2022. aug. 24. 14:16
 26/29 A kérdező kommentje:
Nem a normalis retegrol van szo ne haragudj. Mások még értették.
2022. aug. 24. 15:29
 27/29 anonim válasza:
Ha magamból indulok ki, igen. Önbizalomhiányos, és nagyobb eséllyel csal meg.
2022. aug. 24. 23:04
 28/29 anonim ***** válasza:
51%
Én nem értek egyet. Nekem volt egy nagy szerelmem és teljesen megbíztam benne. És megcsalt elég durván ;( hétvégén a csajszival szexelt hétközben meg velem. Azóta van ferjem 3. Babákat várjuk de én szoktam ellenőrizni utóbbi időben mert néha vannak furcsa dolgok. Persze nem találtam semmit de legalább megnyugszom. Pl gpsen beállította nekem h lássam mindig
2022. aug. 26. 09:09
 29/29 anonim ***** válasza:
17%

Na ez is érdekes és a 21.sz. vívmánya. A Gps es nyomkövetés, vagy nyíltan vagy titokban. Én máshonnan nézem. Amiről nem tudok, az nem fáj.

Higgyétek el, sokkal jobb így, mint mindíg azt lesni és ezáltal gyanakvóbban ideggörcsölni.

2022. aug. 26. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!