Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig fogom még ellenőrizgetn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig fogom még ellenőrizgetni a telefonját? Miért nem tudok leállni?

Figyelt kérdés

Sztori annyi, hogy tavaly volt egy kis incidensünk, mikoris rá nagyon nyomult egy régi csaj osztálytársa és bár ő nem nyomult konkrétan rá, de nem is koptatta le, kicsit inkább mintha játszadozott volna az egésszel. Nem találkoztak, messze is laktak egymástól de olyan privát dolgokról beszéltek (egymás kapcsolata, a csaj is kapcsolatban volt, szexuális élete stb) ami szerintem nem fér bele. Én ekkor őt lebuktattam, be is ismerte, hogy igazam volt és beismeri hogy hibázott. Konkrétan emiatt az incidens miatt külön is voltunk másfél hónapot mert nem tudtam bízni benne. Végül újra próbáltuk, a lányt ezer éve letiltotta és letörölte, azóta is rendszeresen belenézek a telefonjába de semmi olyat nem csinál már. Tényleg. Nem sunyul, előttem is nyomkodja ha úgy van, beszámol mindenről. Százezerszer elnézést kért, sírva kért, hogy bocsássak meg és oltári nagy hülye volt, bizonyította az utóbbi hónapokban hogy tényleg megbánta és szeret, a tenyerén hordoz és tudja a határokat.

Mégse tudok leállni a telefonjába való nézegetéssel, heti 1-2x mindig beleolvasok, hogy kikkel mit beszél. Hónapok óta semmit nem találok, mégse tudom abbahagyni.

Szeretem őt, ő is változott értem, én is változni akarok érte. Mi a teendő?

Igen, tudom, halott ügy, szakítsuk, blabla. Ez a legkönnyebb. Mindig minden apró hibáért szakítani kell rögtön. Ő is hibázott, most én is hibázok. De szeretem őt, és ő is szeret engem, ez tagadhatatlan, mert érzem. Tehát mi a teendő, hogy a bizalmamat felépítsem benne újra? Ő mindent megtesz.

2020. máj. 13. 15:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell előlegezni a bizalmat (újra). Nem egyszerű de mindig mikor arra gondolsz hogy most belenézek a telefonjába valami pótcselekvést iktass be. Gondolj a vele eltöltött szép dolgokra.
2020. máj. 13. 15:34
 2/12 Savlekotő ***** válasza:
100%
Nyugi így biztos elüldözöd ez fojtogató,nem kell szakítani üljetek a langyos fosba mig a szátokba hullámzik. Eleve nem vagyok azzal akibe semennyire se bízok meg..
2020. máj. 13. 15:34
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem halott ügy, nem kell szakítás, blabla. Ezen csak te magad tudsz segíteni, valószínűleg azért nem tudsz bízni benne, mert kisebbségi komplexusod, önbizalomhiányod van. Nézz ehhez kapcsolódó videókat, cikkeket önbizalomról, önismeretről, végső esetben, ha úgy érzed, hogy nem tudsz ezen túllépni, akár pszichológus segítségét is kérheted a bizalmatlanság, féltékenység leküzdésében. Ezek alapján a párod mindent megtesz (feltételezzük a pozitívat, és nem azt, hogy minden titkot kitöröl a telefonjából), szóval neked is bizonyítanod kell, hogy van jövője a kapcsolatotoknak, ami csak megfelelő bizalom mellett fog működni. Hajrá!
2020. máj. 13. 15:37
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Addig fogod csinálni, ameddig tűri. Semmivel sem tovább.
2020. máj. 13. 15:40
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem titkolózik, nem töröl semmit, ezt tudom, mert amúgy nem hazug ember. Mikor anno is rákérdeztem a dologra mindent elmondott és megmutatott. Szó nélkül tiltotta a lányt, ezt is megmutatta, hogy a tiltólistáján van. Mellettem telefonozik egész hétvégén, megnyitja a messengert is mikor ott fekszem, ha titkolózna nem csinálná hisz bármikor jöhetne olyan üzenet amit rejteni kéne. Nem kétszínű, hazug ember, csak szimplán egyszer túllépett egy határt és nehezen merek benne megbízni. Az önbizalomhiány, kisebbségi komplexus kiskorom óta fennálló probléma, 4 pszichológust megjártam vele, nem tudom leküzdeni, nem vagyok rá képes. Rengeteg könyvet olvastam erről, az örökölt sorsoktól kezdve minden témát átrágtam már, nem megy. Soha nem leszek elég jó önmagam számára.

Ő mindent megtesz hogy segíthessen, rengeteget bókol, dícsér, bíztat, motivál. Minden nap elmondja hogy szép vagyok, meglep apróságokkal is elég sűrűn.

Igen, lehet fojtogató amit most csinálok. Nekem is fojtogató érzés volt szembesülni azzal amit ő csinált és másfél hónapig alig enni, aludni a hiánya miatt. most kaptunk egy második esélyt és jól akarom csinálni, ahogy ő is. Nincs "langyos fos", nagyon jókat szexelünk, jó programokat csinálunk, közös barátokhoz járunk át iszogatni, minden jó. Csak a bizalmam áll nehezen helyre, ennyi az egész. Tudom, itt mindig mindenki kapcsolata tökéletes és rózsaszín. Ahol van bármi hiba, ott azonnal lépni kell.

2020. máj. 13. 15:44
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

"Nem titkolózik, nem töröl semmit, ezt tudom, mert amúgy nem hazug ember. Mikor anno is rákérdeztem a dologra mindent elmondott és megmutatott. Szó nélkül tiltotta a lányt, ezt is megmutatta, hogy a tiltólistáján van."

Basszus, anno se titkolózott, mi?

"Az önbizalomhiány, kisebbségi komplexus kiskorom óta fennálló probléma, 4 pszichológust megjártam vele, nem tudom leküzdeni, nem vagyok rá képes." Nem vagy rá képes, hát ezt jól bemesélted magadnak, jólvan akkor, maradj csak ilyen, nehogy próbálj dolgozni magadon, "ilyen vagyok kész", végülis sosem történt még olyan a világon, hogy valakinek sikerült, persze ehhez brutális akaraterő szükséges, te meg akaratgyenge vagy, és ezt tudod is, és még meg is simogatod érte a buksid. Felelősséget hárítasz ezzel a "4 pszichológust megjártam már" dumával. Te mindent megtettél ugye? Széttárod a kis karjaid, és megy tovább az élet. Szuper!

"Nem kétszínű, hazug ember, csak szimplán egyszer túllépett egy határt" Hát ha ez ilyen egyszerű, akkor miért nem tudsz megbocsátani? Hm?

2020. máj. 13. 15:59
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy döntöttél egyszer,hogy nem akarod őt dobni, akkor itt most neked kell megváltoznod.

Teljesen tiszta lappal kell kezdened. Keményen el kell határoznod magad, hogy nincs több turkálás a telefonjában egy pillanatra sem! Gondolj már kicsit bele az ő helyzetébe! Te hogy éreznéd magad, ha a párod aki elvileg újból bizalmat szavazott neked, kutakodik a telefonodban? Tök mindegy hogy tud-e róla vagy nem, mert úgyis kiderül előbb vagy utóbb.

Nem tudom hány éves vagy, de tény, hogy éretten is gondolkodsz azzal kapcsolatban hogy a párkapcsolatért keményen kell dolgozni nap mint nap.

De, ha nem tudod megállni hogy nyomozz utána, nem tudsz benne megbízni akkor ez a kapcsolat halálra van ítélve.

30/n

2020. máj. 13. 16:23
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy van másik telefonja.
2020. máj. 13. 17:45
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogsz tudni leállni. Addig csinálod majd amíg tűri, aztán majd ha kidob a fenébe, leállsz.
2020. máj. 13. 17:46
 10/12 A kérdező kommentje:

Na látjátok, pont ezek a "Biztos törli az üzeneteit" meg "lehet van másik telefonja" gondolatok azok, amik iszonyatosan toxikusak és beragadnak a fejekbe, ezeket nagyon nem kéne sujkolni egymásba... Én semmi rossz szándékkal nem írtam ide, segítséget kértem, mégis sokan elég bántó hangnemben tudtak csak válaszolni.

Én TUDOM hogy gond van velem. Felismertem és mint látjátok tenni akarok ellene. Nem érzem jogosnak azt amit csinálok és nem várom el, hogy támogasson bárki is ebben. Szeretnék megszabadulni ettől és nem értem ilyenkor miért kell úgy írni, mintha én élvezném, hogy semmibe se veszem magam és félek. Elhihetitek ez nem jó, ez nem önsajnálat, nem szeretek szenvedni.

Szeretem őt, ő is engem és tudom, hogy nagyon sok dolgot fel kell építeni a 0-ról egy kapcsolatban, a bizalom pedig a legnehezebb része.

Ha bárki volt hasonló cipőben, akár csak kicsit is, az kérem írja le ilyenkor mivel tudnék a leginkább megnyugodni, mit csináljak, mikor kételyeim támadnak? Ha tudtok esetleg hasznos videót, könyvet ilyesmi témában azt is megköszönöm.

2020. máj. 13. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!