Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fogom még ellenőrizgetni a telefonját? Miért nem tudok leállni?
Sztori annyi, hogy tavaly volt egy kis incidensünk, mikoris rá nagyon nyomult egy régi csaj osztálytársa és bár ő nem nyomult konkrétan rá, de nem is koptatta le, kicsit inkább mintha játszadozott volna az egésszel. Nem találkoztak, messze is laktak egymástól de olyan privát dolgokról beszéltek (egymás kapcsolata, a csaj is kapcsolatban volt, szexuális élete stb) ami szerintem nem fér bele. Én ekkor őt lebuktattam, be is ismerte, hogy igazam volt és beismeri hogy hibázott. Konkrétan emiatt az incidens miatt külön is voltunk másfél hónapot mert nem tudtam bízni benne. Végül újra próbáltuk, a lányt ezer éve letiltotta és letörölte, azóta is rendszeresen belenézek a telefonjába de semmi olyat nem csinál már. Tényleg. Nem sunyul, előttem is nyomkodja ha úgy van, beszámol mindenről. Százezerszer elnézést kért, sírva kért, hogy bocsássak meg és oltári nagy hülye volt, bizonyította az utóbbi hónapokban hogy tényleg megbánta és szeret, a tenyerén hordoz és tudja a határokat.
Mégse tudok leállni a telefonjába való nézegetéssel, heti 1-2x mindig beleolvasok, hogy kikkel mit beszél. Hónapok óta semmit nem találok, mégse tudom abbahagyni.
Szeretem őt, ő is változott értem, én is változni akarok érte. Mi a teendő?
Igen, tudom, halott ügy, szakítsuk, blabla. Ez a legkönnyebb. Mindig minden apró hibáért szakítani kell rögtön. Ő is hibázott, most én is hibázok. De szeretem őt, és ő is szeret engem, ez tagadhatatlan, mert érzem. Tehát mi a teendő, hogy a bizalmamat felépítsem benne újra? Ő mindent megtesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!