Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mániája az ellenőrizgetés és a turkálás a férfiak dolgai között?
Sok nőre és férfira is jellemző, a rokonságomban meg az ismerőseim között több nő, de férfi is ilyen. Nekem ez sosem ment, viszolyogtam tőle, pedig lehet, jobb lett volna, mert az exem megcsalt többször is, és nem jöttem rá, ő mondta el szakításkor. Nem pazaroltam volna rá annyi évet.
Volt egyébként ilyen pasim, aki engem ellenőrizgetett, titokban nézegette a telefonom. Mikor egyszer lebukott, eléggé kiábrándultam belőle.
Én csináltam már ilyet de pont fordítva.
Nem az volt a keresés tárgya h megcsal e, hanem pont az ellenkezóje, hogy szerethetem e.
A sztori:
Elkezdett udvarolni nehezen, azaz nagyon lassan alakult ki benne minden, inkabb ugy, ahogy egyre jobban megismert csak. Én hagytam őt "szabadon", nem kötöttem le nem másztam a nyakára sem stb. Sőt.
Ez mellett nagyon udvarias volt, kedves, minden ami kell, es fokozottan erősödtek az érzelmei és nagyon akart már, mire megkért arra, hogy vigyük át a dolgot nagyon komolyba. Felvállalva egyutt járás családnak bemutatas minden megvolt ami kell.
Boldog voltam.
És azon agyaltam hogy szerelmes vagyok, és lehet már elengedhetem magam és valóban megélhetem az érzelmeim Vele, bátran mondhatom szeretlek es azt is másnak, hogy van barátom.
Kitaláltam hogy akkor fel is teszem az i-re a pontot. Meg is győződöm arrol akkor hogy repkedhetek a szerelemben nyugodtan, méghozzá azzal hogy spontán belenézek a gépen az előzmenyeibe.
Mi foglalkoztatja mi erdekli nézegeti e az oldalam etc.
Es aztán jött az a hatalmas "pofon"
Tele volt tarskeresò csajok adatlapjaival az előzmenyek.
Es ha ez még nem elég..
A dátum..
A legeslegszebb legromantikusabb legszenvedélyesebb szex, ill ölelkezős együttalvós éjszaka utan, rögtön felkelve másnap csajok adatlapjai lesegetés!
Egy világ omlott bennem össze.
Megszólalni sem tudtam.
*folyt aztan kibekultunk etc lehúztunk pár évet.
Azóta van egy uj barátom. Akinél még nincs feltéve az i-re a pont...
Megérte igen.
Szakítás lett pár év .ulva.
Ami már az elején látszot.
Már akkor ki kellett volna dobni. Csak nem engedtük el..
A mostani barátom is rendkívul bizonyit most. Mindemt jol csinál. Le a kalappal. Ahogy az ex is mindent jol csinált...
Nekem azok a dolgok kellenek amiket nem tudatosan tesznek ertem amik nem vetítés és nagy harc, meg bűvésztrükk, hanem a valodi erzelmek. Azok az apro de mindent megdöntő dolgok.
Azt kutatom.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!