Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mániája az ellenőrizgetés és a turkálás a férfiak dolgai között?
*azok a dolgok IS kellenek, amiket nem tudatosan tesznek Értem vag' értünk/a kapcsolatért.
Amikor ugy a valódi arcuk van csak.
Hát nem tudom, kicsit olyan vagy, aki tudatosan sebzi magát. Te is tudod szerintem jól, hogy ha megfelelő mennyiségben kutakodunk valaki után (ami hatalmas baromság továbbra is szerintem), akkor biztosan fogunk találni valami terhelőt ránézve és ami alapján ki lehet ábrándulni belőle. Ezt tudat alatt tuti tudod. Ha ezt nem tudod elengedni, akkor 90%, hogy egész életben egy illúziót fogsz kergetni.
Egyébként férfiként elárulom, hogy pont akkor fogok titokban ezt-azt csinálni, amikor érzem, hogy egy "Nagy Testvér" a párom, aki mindent figyel. Akkor fojt ez meg és akkor érzem magam úgy, hogy nem kapom meg a bizalmat, ami az alap lenne, illetve én megadom. Aki nem nyomoz, amellett lehet szárnyalni, mert tökéletes a bizalom. De te a gyanakvó hátsó gondolataiddal megölsz mindent és addig nyomozol, amíg nem találsz valamit, aztán persze rákened a pasira, hogy micsoda szemétláda.
Nem akarlak megsérteni, de az én privát véleményem.
Nem kutakodom.
A mostani páromrol se tudok mindent.
Nem vok nagytestvér.
Pont hogy meghagyom a szabadágot.
Csak epp en nem merem elengedni magam.
Ahhoz nekem kell valami.
Nem csak a nőkre jellemző ez, fèrfiak is vannak szèp számmal.
Ha te folyamatosan, vagy sokszor ilyen nőket fogsz ki, akkor a hiba a nálad is van. Vagy pont, hogy okot adsz rá, csak neked fel sem tűnik.
Hisz ahogy látom nálad tök normális dolog az, hogy friss kapcsolatban, mikor èpp dúl a szerelem, közben társkereső oldalakat nèzehetnek...
Nem, nem normális dolog, de szerintem ez sem normális dolog, mert én sem kutakodok senki után, hanem szimplán megbízom benne.
13as, már bocsánat a hangnemért, de hogy vagy képes azt mondani, hogy nem kutakszol?? Az a baj, hogy te magadban el is hiszed, hogy neked "ez jár", hogy leülsz a gép elé és nézegeted az előzményeket. Mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.
Ugyanakkor természetesen elítélem a pasast emiatt, de ha neked ilyen bizalmatlanságod van felé, akkor neki is lehetnek kérdései.
Én sose foglalkoztam ezzel, tudja pin kódom, tudja facebookom stb ( én is övét amúgy ).
Ha érdekelné tőlem nézhetné, annyira nem érdekes az :D
Titokban csinálni ilyen, nem szép dolog szerintem, ráadásul vagy erős önbizalomhiányt mutat vagy erős féltékenységet.
Ha önbizalomhiányos, azt lehet fokozatosan javítani, ha meg féltékeny, akkor megpróbálnám hogy megadom neki a dolgokat aztán nézze csak ha az megnyutatja ( bár kétlem hogy bármit is segíteni )...
16 nem kutakodom.
Egyetlen egyszer szuksegem volt csak arra hogy megtudjam szerethetem e. Belevágjak e vele komolyba.
Addig soha nem neztem elozmenyeket meg azutan se.
Egyetlen egyszer neztem bele csak.
Azaz nem kutakodom. A kutakodás az egy folyamatos ige.
Egyszer volt egyetlenegy kerdesem es megneztem rá a választ. Ennyirol szolt.
A mostani baratomnal sem kutakodom semmit soha.
Még nincs meg az hogy mivel fogom feltenni nala az i re a pontot. Még nem merem elengedni magam vele.
"Nem, nem normális dolog, de szerintem ez sem normális dolog, mert én sem kutakodok senki után, hanem szimplán megbízom benne. "
Hát ez az, hogy akkor igazából mèg jó is, hogy kiderült, ès megtudta hányadán is állnak, mire számíthat tőle. Ès ez azèrt nagyon nem az a kategória, hogy "amíg nem találsz valamit, aztán persze rákened a pasira, hogy micsoda szemétláda. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!